Naturecan

Kaikki arvostelut

Naturecan

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo iHerb

iHerb

0 arvostelut

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on noussut etenkin viime vuosina keskeiseksi puheenaiheeksi, mutta terveydestä huolehtiminen on toki t&aum...

Naturecan

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittelevat monet tahot – niin hyvät kuin pahatkin. Viime vuosina moni onkin alkanut kyseenalaistamaan lääkebisneksen suurta markkinaosuutta ja alkanut etsiä luonnollisia keinoja oman terveyden edistämiseksi.
Eräs näistä menetelmistä on CBD eli kannabidioli, jota saadaan hampusta ja kannabiksesta. Ainetta sisältävien ravintolisien, kuten öljyjen, on havaittu joissakin tapauksissa edistävän ihmisen terveyttä. Kannabistuotteita myyviä yrityksiä on länsimaisilla markkinoilla nyt enemmän kuin koskaan, ja yksi näistä on Naturecan.
Millaisia ovat Naturecanin tuotteet? Maistuvatko esimerkiksi sen myymät keksit hyviltä? Miten lemmikki reagoi ruokaansa lisättyyn CBD-öljyyn? Kannabidiolin kaltaisen, varsin uuden terveystuotteen kohdalla tiedon jako asiakkaiden kesken on erityisen tärkeää. Jos siis tahdot auttaa muita mahdollisia asiakkaita kannattavan ostopäätöksen teossa, jätä oma kokemuksesi tälle välilehdelle!


Tietoa Naturecan -yrityksestä
Naturecan on brittiläinen CBD-öljyjä ja muita kannabistuotteita myyvä nettikauppa. Sen tuotteiden sisältämä kannabidioli on hankittu Yhdysvaltain länsirannikolta. Yrityksen tavoitteena on CBD-tuotteiden toimitus niiden terveysvaikutuksista kiinnostuneiden luo – sijainnista riippumatta. 
Yritys hyödyntää toiminnassaan kolmansien osapuolien laboratoriotestejä, joihin liittyviä videoita voi löytää yrityksen omalta YouTube-kanavalta. Naturecan kertoo pyrkivänsä tulevaisuudessa laajempaan yhteistyöhön erilaisten luotettavien toimijoiden kanssa voidakseen edesauttaa luonnollisten, turvallisten ja toimivien CBD-tuotteiden myyntiä. 


Naturecan palvelutarjonta
Nettikaupassa tuotteita löytää etusivun lisäksi yläreunasta aukeavien pudotusvalikoiden kautta. Sivuston päätuotteeksi voitaisiin nähdä CBD-öljyt, joita myydään eri vahvuuksilla. Vahvuustason valinnassa auttaa sivustolla löytyvä taulukko, joka mahdollistaa myös maksimihyödyn saannin vertaamalla aineen hintaa ja päivittäisannosta.
Naturecanin tarjontaan kuuluvat myös erilaiset kauneudenhoidon tuotteet, kuten huulirasvat ja ikääntymisen merkkejä vastaan käytettävät kosteusvoiteet. Ruokavalioon CBD:tä voi lisätä myös yrityksen myymillä leivonnaisilla, kuten brownieilla, kekseillä ja viinikumeilla. Sivuston selaamista helpottaa se, että sen yläkulmasta oikeasta yläkulmasta voi vaihtaa maaksi Suomen; näin hinnat muuntuvat euroihin ja eri tekstit voi lukea sujuvalla suomen kielellä. Ensimmäisestä ostoksesta saa 10% alennuksen koodin syöttämällä.
Tuotetta klikkaamalla asiakas pääsee käsiksi tuotteen kuviin, asiakkaiden jättämiin arvosteluihin, eri pakkauskokoihin sekä tuotekuvaukseen. Ostopäätöstä tehdessä apuna on laatikko, joka näyttää, minkä ajan sisällä tuote voidaan tilata niin, että se lähtee toimitettavaksi seuraavana päivänä. Tuotteisiin sisältyy 14 päivän palautusoikeus. Yrityksen hyväksymiä maksutapoja ovat Visa- ja MasterCard-kortit.
Sivuston tilaukset toimittuvat Eurooppaan 3-10 arkipäivän sisällä (poislukien juhlapyhät). Vakiotoimituksen hinta on n. 6 euroa, mutta sen saa ilmaiseksi yli 45 euron tilauksiin. Sivuston tuotteita ei suositelta käytettäviksi imettäville tai reseptilääkitystä ottaville. Lasten kohdalla suositeltavaa on keskustella asiasta ensin lääkärin kanssa. 
Ajan tasalla yrityksen toiminnasta pysyy tilaamalla sen uutiskirjeen tai seuraamalla sen Facebook-, Twitter-, Pinterest- ja Instagram-tilejä. Yhteistyökumppaniksi tai jälleenmyyjäksi voi hakea nettisivuilta löytyvien lomakkeiden avulla. 

Valitukset, kiitokset ja vinkit Naturecanin toimintaan liittyen
Oletko käyttänyt Naturecanin valmistamia CBD-tuotteita? Millaisia terveysvaikutuksia käytöstä on seurannut? Entä onko tästä aiheutunut jotakin haittapuolia tai jotakin muita ikäviä yllätyksiä? Varsin uutena terveystuotteena kannabidiolia hyödyntävien on erityisen tärkeää jakaa tietoa toistensa kanssa. Millainen on tuotteiden maku ja ulkonäkö? Sopivatko ihonhoittotuotteet myös herkälle iholle tai hajuallergikolle?

Miten hyvin kaupan toimitusajat vastasivat sen lupauksia? Onko yrityksen asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa ja ymmärtäväinen ongelmien ratkaisussa? Entä miten onnistuu tuotteiden palautus? Nettikauppojen etuna on, että niiden vertailu tapahtuu helposti. Olit siis kannabistuotteiden suurfani tai vasta kokeilemassa sitä terveellisemmän ruokavalion lisäosana, on arviosi niin Naturecanille, meille kuin mahdollisille uusille asiakkaille tärkeä.