SuomiArvostelut

  Arvostelut Hobby Hall

  Aika on ehkäpä elämämme arvokkain asia. Se on rajallista, eikä menetettyä aikaa voi koskaan saada takaisin. Ei siis ole mikään ihme, että teknologian kehittyessä yksi painopisteistä on ollut nimenomaan eri toimintoihin perinteisesti käytetyn ajan minimoinnissa.
  Nykyisin tätä kallisarvoista voimavaraa voi säästää esimerkiksi pienentämällä kaupoilla tarvikkeiden metsästämiseen käyttämänsä ajan. Tietyn tavaran rikkoutuessa ihminen usein tietää jo tarkalleen, millaisen tuotteen haluaa sen tilalle, mutta tämän löytäminen kivijalkaliikkeistä tuottaa usein ongelmia.
  Kauppaa käydään onneksi kasvavissa määrin netissä. Ilmaisten toimitusten ja palautusten markkinoilla netistä ostaminen on usein helpompaa ja kannattavampaa, kuin paikan päältä. Yksi suuren valikoiman omaavista, suomalaisista nettikaupoista on maineikas Hobby Hall.
  Netistä tilatessa ehkäpä yksi ainoista huolenaiheista on palvelun luotettavuus ja laatu. Millaisina siis Hobby Hallin tuotteet oikein saapuvat perille? Ovatko arvioidut toimitusajat tarkkoja? Miten onnistuu esimerkiksi vahingossa väärän kokoisena tilatun tavaran palautus? Paremman käsityksen verkkokaupasta saat asiakkaiden itsensä kirjoittamia arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Hobby Hall -verkkokaupasta

  Hobby Hall on suomalainen verkkokauppa, joka tunnetaan etenkin tarjonnastaan kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan osa-alueilla. Yhtiön valikoimassa on sen omien tuotelinjojen lisäksi monia tunnettuja merkkejä eri kategorioista. Eri tuotteita sen asiakkaille on tarjolla yli 130 000.
  Merkillä on ollut aikaisemmin useita kivijalkamyymälöitä Suomen eri suurkaupungeissa, mutta nykyisin sen toiminta on siirtynyt lähes täysin nettiin. Vuoden 2019 joulukuusta alkaen yrityksen on omistanut 100-prosenttisesti virolainen Wraith Invest OÜ. Hobby Hallin kerrotaan työllistävän noin sata ihmistä.
  Yrityksen liiketoimista vastaa toimitusjohtaja Janne Sarakivi. Uuden omistuksen myötä yrityksen on uutisoitu laajentaneen valikoimaansa huomattavasti, ja koronaviruksen seurauksena myös sen saamat tilausmäärät ovat olleet huimassa nousussa.

  Verkkokauppa.com jäynä

  Hobby Hall -palvelutarjonta

  Hobby Hallin tuotetarjontaa on voinut perinteisesti tarkastella postitse lähetettävistä mainoslehdistä, joskin nykyisin tämä onnistuu helpommin sen omien sivujen kautta. Täällä asiakkaan apuna ovat selkeät tuotekategoriat, hakukenttä sekä monista muista verkkokaupoista puuttuvat erikoistoiminnot, kuten Vertaa tuotteita- ja Toivelista-osiot.
  Valikoiman laajuus käy selväksi, kun näkymän yläreunaan sijoitettuja kategorioita alkaa klikkailla. Yläosioiden, kuten Elektroniikka-, Koti ja keittiö- sekä Lapset -kategorioiden alta löytyy lukuisia alakategorioita, joiden niidenkin alta löytyy vielä tarkemmat ryhmittelyt. Sivulta voi löytää niin uuden polkupyörän, lautassetin kuin merkkivaatteitakin.
  Nettikaupassa on usein voimassa jokin alennuskampanja, joka annetaan vierailijalle ilmi jo heti etusivulla. Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla pääsee näkymään, josta löytyvät kuvien ja hinnan lisäksi myös tarkempi, suomenkielinen kuvaus. Toisinaan kuvaus löytyy tuotteen hinnan luota lyhennettynä ja annetaan kokonaisuudessaan vasta alempana. Tämän jälkeen annetaan tiedot tuotteen toimitusaikoihin ja -tapoihin sekä palautusmahdollisuuksiin liittyen.
  Hobby Hallilta voi tuotteiden lisäksi tilata vakuutuksen itsensä tai perheensä turvaksi. Vakuutusyhtiö Chubbin kanssa yhteistyössä räätälöidyillä vakuutuksilla voi taata korvauksen niin hammasvammojen, luunmurtumien kuin kuolemankin tapauksessa. Hobby Hall Matkavakuutuksella puolestaan perhelomalle voi lähteä varmemmilla mielin.
  Kuluttajasuojalain mukaisesti Hobby Hallilta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa tämän aikarajan kuluessa esimerkiksi sivustolla täytettävällä yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse kaikkina viikonpäivinä klo 8-20 numerosta 09 8566 8000. Tehdyistä puheluista veloitetaan normaali paikallis-, kauko- tai matkapuhelinmaksu. Sähköpostilla apua voi saada osoitteesta asiakaspalvelu@hobbyhall.fi.
  Nettikauppa hyväksyy monia eri maksuvaihtoehtoja. Tavanomaisten verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi tilaukselle voi saada lisää maksuaikaa Hobby Hall Kuukausirahalla, jolla ostokset voi maksaa itselle sopivissa kuukausierissä. Mikäli harkitsee Kuukausirahalla ostamista, kannattaa korkoihin ja tilinhoitomaksuihin tutustua jo ennen tilauksen tekemistä.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Hobby Hallin toimintaan liittyen

  Tilasitko uudet kalusteet Hobby Hallilta? Ehkäpä oma tai jonkun läheisesi puhelin meni rikki, ja hankit tälle uuden korvikkeen kyseisestä nettikaupasta? Saapuivatko tilaamasi tuotteet perille vahingoittumattomina? Jouduitko palauttamaan jonkin tilaamasi laitteen?
  Toisinaan hämärämmät netin toimijat vaikeuttavat asiakaspalvelun tavoittamista niin, etteivät palautukset onnistu ensinkään. Oliko Hobby Hallin asiakaspalvelu tavoitettavissa helposti selvällä suomen kielellä? Kuvaile omaa kokemustasi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille ostosten tekoa harkitseville suomalaisille.

  Hobby Hall
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (16)

  3
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  3.2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  4
  Toimitus
  rating
  2.6

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Hobby Hall vie rahat, mutta ei toimita tuotteita

  Ennen luotettava nettikauppa tehtailee nykyisin verkkokauppahuijauksia. Tuotteet rahastetaan, vaikka niitä ei ole saatavilla. Verkkokaupassa luvataan 2-5 päivän toimitusaika, mutta tosi asiassa toimitus kestää kuukausia. Kannattaa pysyä kaukana.

  : K. Virtanen22-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  ala-arvoinen asiakaspalvelu

  eivät lopeta pyynnöistä huolimatta roskapostittamista

  : teppo suominen15-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  luokatonta

  myyvät rihkama kamaa! euvät palauta rahoja!!! paska firma!!!! älkää ostako heiltä!!!!!

  : Osmo Pylväläinen17-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  palautus

  älkää ikinä tilatko rahtina mitään meinaan palautus maksaa sit sen noin 50e

  : kirsi ponkilainen16-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Surkea asiakaspalvelu sekä luvatut toimitusajat vääriä

  Sivuilla tuotteen toimitusajaksi luvataan 2-5 arkipäivää, nyt on kulunut 10 päivää eikä tuotetta näy edes vielä postissa vastaanotetuksi. Postin seurantakoodi saatu 4 päivää sitten. Soitto asiakaspalveluun oli tuskaista, noin 20 minuuttia ulinan kuuntelua, vähän väliä sai painaa jonottaessa numeroa 2, asiakaspalvelija tylyn kuuloinen virolainen nainen joka ei tiennyt asiasta mitään vaan syytti postia etteivät ole mahdollisesti noutaneet pakettia.

  Ei tule kyllä uutta tilausta tästä puljusta!

  : Petri K08-06-2021
  osmo pylväläinen17-06-2021

  palautin moottirisahan 2 viikkoa sitten! ei vastannut odotuksua!! ohjeistus epäselvää suttuista kopiokuvaa englannin kielellä ei saanut selvää!!! missä viipyy RAHANI😠😠???? pitääkö ottaa yhteyttä kuluttaja virastoon!? onko tämä joku huijjari liike??😡😠

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Karmea pulju

  Kannattaa pysyä kaukana. Luvattuihin toimitusaikoihin ei ole mitään luottamista. Tuotetta oli olevinaan tilaushetkellä varastossa, mutta nyt mennyt jo yli kaksi kuukautta pitkäksi eikä mitään kuulu vieläkään.

  : Entinen asiakas04-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Ala-arvoista toimintaa

  Todella hidasta toimintaa.. koneet ei toimi ja asiakaspalvelu ei tiedä mitään. Saa nähdä saako rahoja koskaan takaisin tai edes toimivaa konetta

  : Palleralle 28-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  blaablaa

  Täyttä shaissee viro-style👎

  : pl10-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Sohva, osta porakone

  Ostin sohvan, tein reklamaation, sohvaa ei saanut kasattua. Ruuveja oli, mutta ei reikiä mihin laittaa.

  Asiakaspalvelu vastasi, että pitää itse porata.. Mielestäni tästä voisi laittaa maininnan tuotekuvaukseen.

  : Maarit05-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  5
  rating

  Ei ole suomalainen

  Ei ole suomalainen verkkokauppa, vaan virolaisomistuksessa.

  : Minä24-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Tooodella ongelmallista

  Tilasin tammikuussa robotti-imurin. Paketin hain 13.1 postista. Avoin paketin pariviikkoa jälkeen, koska tiesin, että en itse sitä saa toimimaan ja poikani oli tuolloin tulossa käymään. Paketissa tai netissä ei ollut suomenkielisiä ohjeita, eikä laite saanut yhteyttä tarvittavaan sovellukseen. Lähetin 2 viestiä Hobby Halliin, joihin kukaan ei vastannut. 17.2 lähetin suoraan sähköpostia asiakaspalveluun ja ilmoitin että olen 2 x jo yrittänyt yhteyttä. Asiakaspalvelija oli ystävällinen ja ymmärsi "yskäni". Yrityksistään huolimatta hän ei saanut johtokunnalta vastausta siitä, että miten saisin suomenkieliset ohjeet. Hän ei saanut myöskään vatausta miten asian kanssa toimitaan, koska en tehnyt imurilla mitään, koska ohjeita ei ollut. Imuri oli jo vähän käytetty, koska yritimme sitä saada toimimaan. Lähetin sen sitten takaisin ja tein siitä reklamaation. Sanoivat, että eivät voineet hyväksyä palautusta, koska käytetty ja oli kestänyt liian kauan palautuksessa. Ilmoittivat lähettävänsä sen huoltoon. Nyt 13.4 ilmoittivat, että huolto putsaa sen ja maksaa 60e + postit (jos suostun), muuten lähettävät sen semmoisenaan takaisin 25e+postit. Olin vain pyytänyt suomenkielisiä ohjeita, jotka laki määrää asiakkaalle annettavaksi. Ihmettelin miksi se jo pitää putsata? (muutaman kerran käytetty). Putsasin laitteen ennen lähettämistä. Maksanut olen koko laitteen. Viime kesänä tilasin robottileikkurin, joka meni "takalukkoon", eivätkä pystyneet hankkimaan minulle avauskoodia. Palautin silloin tuonkin laitteen (silloin sain kyllä rahani takaisin). Saa nähdä miten käy. Täytynee ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan.

  : Outi15-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Hobby Hall

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Hobby Hall luotettava yritys?

  Hobby Hall on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Hobby Hall tarjoaa?

  Hobby Hall on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Kosmetiikka & Hygienia, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Hobby Hall's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!