SuomiArvostelut

  Arvostelut Hobby Hall

  Aika on ehkäpä elämämme arvokkain asia. Se on rajallista, eikä menetettyä aikaa voi koskaan saada takaisin. Ei siis ole mikään ihme, että teknologian kehittyessä yksi painopisteistä on ollut nimenomaan eri toimintoihin perinteisesti käytetyn ajan minimoinnissa.
  Nykyisin tätä kallisarvoista voimavaraa voi säästää esimerkiksi pienentämällä kaupoilla tarvikkeiden metsästämiseen käyttämänsä ajan. Tietyn tavaran rikkoutuessa ihminen usein tietää jo tarkalleen, millaisen tuotteen haluaa sen tilalle, mutta tämän löytäminen kivijalkaliikkeistä tuottaa usein ongelmia.
  Kauppaa käydään onneksi kasvavissa määrin netissä. Ilmaisten toimitusten ja palautusten markkinoilla netistä ostaminen on usein helpompaa ja kannattavampaa, kuin paikan päältä. Yksi suuren valikoiman omaavista, suomalaisista nettikaupoista on maineikas Hobby Hall.
  Netistä tilatessa ehkäpä yksi ainoista huolenaiheista on palvelun luotettavuus ja laatu. Millaisina siis Hobby Hallin tuotteet oikein saapuvat perille? Ovatko arvioidut toimitusajat tarkkoja? Miten onnistuu esimerkiksi vahingossa väärän kokoisena tilatun tavaran palautus? Paremman käsityksen verkkokaupasta saat asiakkaiden itsensä kirjoittamia arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Hobby Hall -verkkokaupasta

  Hobby Hall on suomalainen verkkokauppa, joka tunnetaan etenkin tarjonnastaan kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan osa-alueilla. Yhtiön valikoimassa on sen omien tuotelinjojen lisäksi monia tunnettuja merkkejä eri kategorioista. Eri tuotteita sen asiakkaille on tarjolla yli 130 000.
  Merkillä on ollut aikaisemmin useita kivijalkamyymälöitä Suomen eri suurkaupungeissa, mutta nykyisin sen toiminta on siirtynyt lähes täysin nettiin. Vuoden 2019 joulukuusta alkaen yrityksen on omistanut 100-prosenttisesti virolainen Wraith Invest OÜ. Hobby Hallin kerrotaan työllistävän noin sata ihmistä.
  Yrityksen liiketoimista vastaa toimitusjohtaja Janne Sarakivi. Uuden omistuksen myötä yrityksen on uutisoitu laajentaneen valikoimaansa huomattavasti, ja koronaviruksen seurauksena myös sen saamat tilausmäärät ovat olleet huimassa nousussa.

  Verkkokauppa.com jäynä

  Hobby Hall -palvelutarjonta

  Hobby Hallin tuotetarjontaa on voinut perinteisesti tarkastella postitse lähetettävistä mainoslehdistä, joskin nykyisin tämä onnistuu helpommin sen omien sivujen kautta. Täällä asiakkaan apuna ovat selkeät tuotekategoriat, hakukenttä sekä monista muista verkkokaupoista puuttuvat erikoistoiminnot, kuten Vertaa tuotteita- ja Toivelista-osiot.
  Valikoiman laajuus käy selväksi, kun näkymän yläreunaan sijoitettuja kategorioita alkaa klikkailla. Yläosioiden, kuten Elektroniikka-, Koti ja keittiö- sekä Lapset -kategorioiden alta löytyy lukuisia alakategorioita, joiden niidenkin alta löytyy vielä tarkemmat ryhmittelyt. Sivulta voi löytää niin uuden polkupyörän, lautassetin kuin merkkivaatteitakin.
  Nettikaupassa on usein voimassa jokin alennuskampanja, joka annetaan vierailijalle ilmi jo heti etusivulla. Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla pääsee näkymään, josta löytyvät kuvien ja hinnan lisäksi myös tarkempi, suomenkielinen kuvaus. Toisinaan kuvaus löytyy tuotteen hinnan luota lyhennettynä ja annetaan kokonaisuudessaan vasta alempana. Tämän jälkeen annetaan tiedot tuotteen toimitusaikoihin ja -tapoihin sekä palautusmahdollisuuksiin liittyen.
  Hobby Hallilta voi tuotteiden lisäksi tilata vakuutuksen itsensä tai perheensä turvaksi. Vakuutusyhtiö Chubbin kanssa yhteistyössä räätälöidyillä vakuutuksilla voi taata korvauksen niin hammasvammojen, luunmurtumien kuin kuolemankin tapauksessa. Hobby Hall Matkavakuutuksella puolestaan perhelomalle voi lähteä varmemmilla mielin.
  Kuluttajasuojalain mukaisesti Hobby Hallilta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa tämän aikarajan kuluessa esimerkiksi sivustolla täytettävällä yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse kaikkina viikonpäivinä klo 8-20 numerosta 09 8566 8000. Tehdyistä puheluista veloitetaan normaali paikallis-, kauko- tai matkapuhelinmaksu. Sähköpostilla apua voi saada osoitteesta asiakaspalvelu@hobbyhall.fi.
  Nettikauppa hyväksyy monia eri maksuvaihtoehtoja. Tavanomaisten verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi tilaukselle voi saada lisää maksuaikaa Hobby Hall Kuukausirahalla, jolla ostokset voi maksaa itselle sopivissa kuukausierissä. Mikäli harkitsee Kuukausirahalla ostamista, kannattaa korkoihin ja tilinhoitomaksuihin tutustua jo ennen tilauksen tekemistä.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Hobby Hallin toimintaan liittyen

  Tilasitko uudet kalusteet Hobby Hallilta? Ehkäpä oma tai jonkun läheisesi puhelin meni rikki, ja hankit tälle uuden korvikkeen kyseisestä nettikaupasta? Saapuivatko tilaamasi tuotteet perille vahingoittumattomina? Jouduitko palauttamaan jonkin tilaamasi laitteen?
  Toisinaan hämärämmät netin toimijat vaikeuttavat asiakaspalvelun tavoittamista niin, etteivät palautukset onnistu ensinkään. Oliko Hobby Hallin asiakaspalvelu tavoitettavissa helposti selvällä suomen kielellä? Kuvaile omaa kokemustasi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille ostosten tekoa harkitseville suomalaisille.

  Hobby Hall
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (9)

  3.4
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  3.6
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  4.8
  Toimitus
  rating
  2.8

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  blaablaa

  Täyttä shaissee viro-style👎

  : pl10-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Sohva, osta porakone

  Ostin sohvan, tein reklamaation, sohvaa ei saanut kasattua. Ruuveja oli, mutta ei reikiä mihin laittaa.

  Asiakaspalvelu vastasi, että pitää itse porata.. Mielestäni tästä voisi laittaa maininnan tuotekuvaukseen.

  : Maarit05-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  5
  rating

  Ei ole suomalainen

  Ei ole suomalainen verkkokauppa, vaan virolaisomistuksessa.

  : Minä24-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Tooodella ongelmallista

  Tilasin tammikuussa robotti-imurin. Paketin hain 13.1 postista. Avoin paketin pariviikkoa jälkeen, koska tiesin, että en itse sitä saa toimimaan ja poikani oli tuolloin tulossa käymään. Paketissa tai netissä ei ollut suomenkielisiä ohjeita, eikä laite saanut yhteyttä tarvittavaan sovellukseen. Lähetin 2 viestiä Hobby Halliin, joihin kukaan ei vastannut. 17.2 lähetin suoraan sähköpostia asiakaspalveluun ja ilmoitin että olen 2 x jo yrittänyt yhteyttä. Asiakaspalvelija oli ystävällinen ja ymmärsi "yskäni". Yrityksistään huolimatta hän ei saanut johtokunnalta vastausta siitä, että miten saisin suomenkieliset ohjeet. Hän ei saanut myöskään vatausta miten asian kanssa toimitaan, koska en tehnyt imurilla mitään, koska ohjeita ei ollut. Imuri oli jo vähän käytetty, koska yritimme sitä saada toimimaan. Lähetin sen sitten takaisin ja tein siitä reklamaation. Sanoivat, että eivät voineet hyväksyä palautusta, koska käytetty ja oli kestänyt liian kauan palautuksessa. Ilmoittivat lähettävänsä sen huoltoon. Nyt 13.4 ilmoittivat, että huolto putsaa sen ja maksaa 60e + postit (jos suostun), muuten lähettävät sen semmoisenaan takaisin 25e+postit. Olin vain pyytänyt suomenkielisiä ohjeita, jotka laki määrää asiakkaalle annettavaksi. Ihmettelin miksi se jo pitää putsata? (muutaman kerran käytetty). Putsasin laitteen ennen lähettämistä. Maksanut olen koko laitteen. Viime kesänä tilasin robottileikkurin, joka meni "takalukkoon", eivätkä pystyneet hankkimaan minulle avauskoodia. Palautin silloin tuonkin laitteen (silloin sain kyllä rahani takaisin). Saa nähdä miten käy. Täytynee ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan.

  : Outi15-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Virheellisen tuotteen vaihtaminen

  Tilasin Lokki valaisimen, tuote lähettin pikaisesti, mutta lähetetty tuote ei ollut Lokki valaisin. Hobby Hallin lähettämään virheellistä tuotetta ei ole mahdollista vaihtaa ja rahoja maksetusta tuotteesta (Mobile pay) ei ole palautettu 2 viikkoa tuotteen palautuksesta. Asiakaspalvelu ei vastaa yhteydenottoihin. En suosittele kenellekään kyseistä yritystä.

  : Mervi 08-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Ei saapunut koskaan

  Tilattiin kesän alussa trampoliini ja muuta kivaa kesäksi. Kesti sen pari, kolme viikkoa, eikä tilauksesta kuulunut mitään. Lähettelin sähköpostia, ensin ei vastattu, puhelimeen vastasi huonosti suomea puhuva nainen. Tilaus oli maksettu, muttei vielä käsitelty. Odottelin taas pari viikkoa, oli kuulemma tilaus myöhässä. No, odottelin kunnes peruin tilauksen, kun syksy ehti tulla ensin. Ikävää oli, että lapset olivat odottaneet tramppaa kovasti ja muita kesäjuttuja. En tilaa enää tuolta.

  : "en tilaa enää koskaan hobby hallista"-Matti27-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4.5
  rating

  Mikään ei mennyt nappiin


  Tilattiin jenkkisänky noin puolivuotta sitten. Ja tilauksesta ei ole muuta kuin huonoja kokemuksia. Ostimme sängyn osamaksulla.

  Ensinnäkin toimituskulut maksoivat n. 60e ja sänky tuli 3kk myöhässä. Eikä sitä edes kannettu sisälle asti.

  Ja nyt huomasimme että sängystä on vielä melkein saman verran maksamatta kuin lähtiessä.

  Sänky maksoi 599e ja toimituskulut n. 60e eli yht. 660e. Kun olimme maksaneet n. 170e jäljellä oli vielä 591e. Eli 70e vähentynyt laskun hinnasta.. Eli korkoihin mennyt ilmeisesti kolminkertainen määrä.

  Joka kuukausi hintaan on tullut 8e korko ja 3e tilinkäsittelymaksu.

  Soitimme hobby hallille ja sieltä vastasi huonosti suomea puhuva nainen (oletettavasti venäläinen). Kerroimme asian ja hän vastasi vain tylysti että itse olette hyväksyneet meidän maksuehdot ja että lueppa ne uudelleen. Sitten kun pyysin selittämään tämän ihmeellisen asian että miten korkoihin menee enemmän rahaa kuin itse sänkyyn hän selitti epämääräisesti vaikka mistä korosta. Mainitsi normikoron ja kuukausittaisen koron ja todellisen vuosikoron ja tilinkäsittelymaksut. Ja puhui 15%:sta vaikka meidän sopimuksessa lukee vain 1,25% koroista. Missään ei oltu mainittu monista eri koroista eikä varsinkaan 15% korosta. Ja sitä paitsi näyttäisi siltä että korot ovat yli 200% koska 170e maksusta vähenee vain 70e sängyn hinnasta. Ja nainen yritti koko ajan siirtää taakkaansa ja käski minua soittamaan laskutusyhtiölle. Vaikka eihän ne siitä tiedä muuta kuin sen mitä olemme maksaneet ja mitä maksamatta ja ne me nähtiinkin jo itse netistä joltain sivulta.

  EN IKINÄ OSTA TÄÄLTÄ ENÄÄ MITÄÄN ENKÄ SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN.

  : Konsta Heloterä08-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Pysy poissa tältä sivustolta

  Sain väärän tuotteen, kamala asiakaspalvelu, ei koskaan enää

  : Ted05-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Älkää tilatko

  Hobby Hall ei ole sama pulju,joka aikanaan oli.asiakaspalvelu ei oota,huom.jos odotat isompaa pakettia eivät soita siitä jättävät vain pihallesi tuotteen heille aivan sama,miinus kaikesta.

  : jukka Karjalainen21-01-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  6
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Hobby Hall

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Hobby Hall luotettava yritys?

  Hobby Hall on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.4/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Hobby Hall tarjoaa?

  Hobby Hall on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Kosmetiikka & Hygienia, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Hobby Hall's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!