SuomiArvostelut

  Arvostelut Lelut24

  Kiinnostaako sinua legopalikat? Haluatko rakennella legoista jotain huimia pilvenpiirtäjiä? Vai kiinnostaako lastasi ja jonkun läheisen lasta legot? Lelut24 voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Lelut24:sta
  Lelut24 on suomalainen kivijalkaliike ja verkkokauppa, joka on erikoistunut, kuten nimi kertookin, myymään leluja ja ennen kaikkea Lego-tuotteita. Lelut24:n yritystunnus on 2309245-4 ja itse kivijalkaliikkeen osoite sijaitsee Jyväskylässä: Keljon Kauppakeskus, Kylmälahdentie 6, 40500. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@lelut24.fi ja puhelimella soitettaessa sen numero on 040-5650101. Sen verkkokauppa uudistui 2017 lähtien. Tämän lisäksi Lelut24 on edustettuna sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

  Lelut24:n tuotteet ja palvelut

  Huolimatta Lelut24:n nimestä, niin leluista siellä on edustettuina enimmäkseen Angry Birds oheistavara, Cobi-palikat, iWALLZZ, Siku ja Scalextric. Lelut24:n varsinainen päähuomio on sen siinä, että se on keskittynyt nimenomaan legoihin. Kaikkihan tuntevat legot, nämä Tanskasta kotoisin olevat jo vuosikymmeniä olemassa olleet muoviset rakennuspalikat, jotka ovat viihdyttäneet lapsia ja lapsenmielisiä jo vuosikymmenien ajan. Verkkokaupan legosentrinen suunnittelu käy ilmi jo sen ylävalikosta, jossa on LEGO-kategoria kaikkine eri Legoineen ja käytetyt Legot sekä Lego kirjat- ja avaimenperät. Lisäksi sen etusivulla mainostetaan, että se on suurin Lego-aiheinen kauppa Suomessa. Legoista löytyy sekä Lego Duploa, joka on pienille lapsille tarkoitettu suurikokoisempi legovalikoima, mutta myös tavallista legoa eri rakennussarjoineen Overwatchista Star Warsiin ja kaikkea mahdollista sen väliltä. Lego-harvinaisuudet kategoriaan kuuluu kaikki harvinaisemmat Legon rakennussarjat, kuten Lego Architecture, New York City, missä pääsee rakentamaan pilvenpiirtäjää 600:lla lego-osalla tai Lego Lone Ranger liikkuvine junineen. Kalleimmat Lego-sarjat maksavat jopa 200 euroa. Lelut24:sta tilattaessa tilaukseen lisätään toimituskulut (Posti 6,90 EUR, Matkahuolto 7,90 EUR), jonka jälkeen asiakas maksaa kokonaissumman. Lelut24:ssa maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay ja eri osamaksupalvelut

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Lelut24:sta

  Toimiko tämän palvelun legot, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Maksuton koulutus - Käynnistä oma verkkokauppa, kasva ja menesty

  Lelut24
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lelut24

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lelut24 luotettava yritys?

  Lelut24 on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lelut24 tarjoaa?

  Lelut24 on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lelut24-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.