SuomiArvostelut

  Arvostelut CoolShop

  Kiinnostaako sinua tilata uuteen kotiin jotain mielenkiintoista? Onko tarvetta esimerkiksi uudelle pelitietokoneelle tai muulle “coolille” eli yleishyödylliselle tuotteelle, mutta et oikein tiedä, missä voisi shoppailla tuota ajatellen.Coolshop voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  CoolShopista
  CoolShop on kaksikymppisten perustama verkkokauppa, joka on perutettu 25. tammikuuta vuonna 2002 kello 15:12. Kellonajan merkitystä korostetaan siksi, että nämä veljekset, jotka perustivat tämän verkkokaupan eivät olleet hyvä nousemaan ylös sängystä aikaisin ja yksi heistä uskoi ennen kaikkea “pikku perjantain” taikaan. Coolshopin mottona on seuraava: “Shoppailu netissä pitäisi olla helppoa. Alennuksia kaikille. Ei tilauspalveluita. Ei yllätyksiä. Vain halpoja hintoja kaikessa, mitkä tekevät sinut iloiseksi -nopeasti toimitettuna. “ Jacob Risgaard tuli mukaan Coolshopin toimintaan, jolloin verkkokauppa alkoi tulla lopulliseen muotoonsa. Coolshopilla on kolme ydinarvoa, jotka ovat yksinkertaisuus, kuten oikeat tuotteet, oikeat hinnat ja ilmainen toimitus. Rehellisyys on coolia eli asiakas pidetään koko ostoprosessin ajan tietoisena tekemistään ostoksistaan. Lopuksi extra asiakaspalvelu on coolia Coolshopin kolmantena ydinarvona. Coolshopin asiakaspalvelu toimii sähköpostiosoitteessa: info@coolshop.fi käsin, mutta on myös mahdollista ottaa yhteyttä chat-ruudun kautta itse verkkosivustolla.

  CoolShopin tuotteet ja palvelut
  CoolShopista tilattavat tuotteet ovat jaoteltu eri osastoihin, kuten: Pelit ja Konsolit, Lelut, Elektroniikka, Keittiö ja ruokailu, Puutarha, terassi ja piha Kauneus, Elokuvat ja TV-ohjelmat, Vauvat ja lapset, Fanituotteet, Tietokoneet, Urheilu ja Ulkoilu ja Työkalut ja remontointi. Osastovalikkoon pääsee joko verkkosivuston yläosassa tai alhaalta ja sitä selaamalla alkaa hahmottaa sen, miten kyseinen verkkokauppa on jaotellut tuotteensa, mutta pitkälti tuotteet ovat “cooleja” eli varsin yleishyödyllisiä pöytätietokoneista valaisimiin ja fanituotteisiin, kuten Gandalf-hahmoihin ja muihin. Coolshopin etusivulla taasen löytyy bestsellerit, tarjoustuotteet kuvineen selkeästi näkyvillä, mikäli kiinnostaa silmäillen shoppailla sitä, mitä tämä verkkokauppa tarjoaa. CoolShop tarjoaa myös tuotteilleen hintatakuun eli mikäli onnistuu löytämään saman tuotteen halvemmalla hinnalla jostakin suomalaisesta ketjumyymälästä tai suurikokoisesta kotimaisesta verkkokaupasta, niin hintatakuu sallii siten saman hinnan. Jotta voisi ostaa tuotteen kyseisellä hintatakuun piiriin kuuluvalla hinnalla, niin pitää olla yhteydessä asiakastukeen ennen sitä. Lisäksi tarvitsee todisteen hinnasta ennen kuin voi hyödyntää takuuta. Coolshop lähettää kaikki tilaukset Coolrunner nimisen yhtiön kautta, ja Suomen puolella toimituksen hoitaa Posti. Coolshop myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit CoolShopista
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  K-Ruoka -verkkokauppa

  CoolShop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Älä osta Coolshopista

  Ostin radion ja siihen akun. Muutaman kuukauden käytön jälkeen latausjohdon liitos laitteessa hajosi normaalissa käytössä. Sain kyllä toisen laitteen tilalle, mutta sekin hajosi. Palautettuani laitteen luvattiin palauttaa rahat, mutta sitten väitettiinkin että laitteessani oli kolhu, mikä vapauttaisi Coolshopin vastuusta. Olimme kuitenkin ehdottomasti palauttaneet laitteen moitteettomassa kunnossa. Heräsi epäily ettei laite ollut sama jonka palautimme tai että kolhu oli ilmaantunut tai aiheutettu Coolshopissa. Emme ole pyynnöistämme huolimatta saaneet valokuvia ja lähetystietoja laitteesta jotta voisimme todeta onko laite ylipäätään sama jonka lähetimme. Kuukaudet kuluvat eikä asia edisty.
  Prosessin aikana on Coolshop toiminut vastoin hyviä liiketoimintatapoja monin tavoin. Jo ensimmäinen laite joka toimitettiin oli palautustuote (sinetti murrettu, johto sykkyrällä jne). Jatkossa vakuuteltiin että laite jossa kolhun olivat todenneet olisi varmasti sama laite jonka palautimme. Myöhemmin on paljastunut ettei heillä vakuuttelujen hetkellä ollut edes laitetta hallussaan, joten asian toteaminen oli teoriassakin mahdotonta. Sitten väitettiin että laite oli ollut jo kuusi kuukautta käytössämme, mikä sekään ei pitänyt paikkaansa.

  : Jukka Finne27-11-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa CoolShop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko CoolShop luotettava yritys?

  CoolShop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja CoolShop tarjoaa?

  CoolShop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka, Fanituotteet, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä CoolShop-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.