Hobby Hall

Kaikki arvostelut

Hobby Hall

20% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Mervi Korhonen
Ostin ergonomisen peli/ työtuoli listalta tuolin. Otin ensimmäisen, joka ei ollut kallistustoiminnolla. En huomannut katsoa muita. Huomasin myöhemmin että oli virhe ostos. Katselin lisää löytyy ha...Lue lisää
M
Marjo
luin vasta näitä arvosteluja, kun olin jo tilannut jenkkisängyn. säikähdin, että tulee ongelmia. sänky myöhästyi vain päivän luvatusta, oli kauniimpi kuin kuvissa, täydellinen pakkaus. tuun kyllä...Lue lisää
I
Im
Tuli kaksi päivää luvattua aiemmin ja ei voi olla kuin tyytyväinen!Lue lisää
W
Winski
Sivuilla luvataan ostan nyt nouda huomenna.No eipä tullut telttaa vaan peruivat tilauksen.Tosin rahoja ei ole tullut takaisin.Täyttä kusetusta koko Hobby Hall.Ja Suomalainen toimari.Häpeisi tällais...Lue lisää
M
Mikke
En suosittele, palautukset ei toimi ja rahoja ei kuulu. Lue lisää

Kaikki arvostelut (40)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kuura työpelituolin kotiinkuljetus

  Ostin ergonomisen peli/ työtuoli listalta tuolin. Otin ensimmäisen, joka ei ollut kallistustoiminnolla. En huomannut katsoa muita. Huomasin myöhemmin että oli virhe ostos. Katselin lisää löytyy halvempaakin sopivampaa tuolia. Tilaus on halpa ja nopea voi aina kysyä asiakaspalvelusta. Jos ei ole varma. Myös postissa on ruuhkaa, hyvä kun voi valita noutopaikan . Se oli oma virhe. Ehkä aika meni jo umpeen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  jenkkisänky

  luin vasta näitä arvosteluja, kun olin jo tilannut jenkkisängyn. säikähdin, että tulee ongelmia.
  sänky myöhästyi vain päivän luvatusta, oli kauniimpi kuin kuvissa, täydellinen pakkaus. tuun kyllä toistekin tilaamaan tästä liikkeestä. t. tyytyväinen asiakas.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  700€ kilpailijoita edullisempi telkku

  Tuli kaksi päivää luvattua aiemmin ja ei voi olla kuin tyytyväinen!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Yritin ostaa teltan

  Sivuilla luvataan ostan nyt nouda huomenna.No eipä tullut telttaa vaan peruivat tilauksen.Tosin rahoja ei ole tullut takaisin.Täyttä kusetusta koko Hobby Hall.Ja Suomalainen toimari.Häpeisi tällaista toimintaa.Ei ikinä enään vaan juttuja Kuluttajaviranomaiselle


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  En suosittele, palautukset ei toimi ja rahoja ei kuulu.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  verkkotilaus

  Asiakaspalvelu koko päivän varattu? Soitanut varmaan 8 kertaa.
  Peruuttaan tilaukseni ja en ikinä tulen teidän asiakaaksi,


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  eletroniikka

  Huonoin verkkokauppa, josta olen ostanut. Asiakaspalvelu todella ala-arvoista ja ihme pomputtelua, enkä ikinä saanut vastausta tilaukseni kysymyksiini.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  sims4 ps4:jään

  tilasin joskus marraskuussa 2021 hyvissä ajoin ennen joulua ,pakettia ei kuulunut soitin jouluviikolla asiakaspalveluun jotta missä hän se viipyy sanottiin et postnordi on ottanut sen kuljetukseen mutts ei ikinä saapunut kohteeseen no asia luvattiin selvittää.
  Tammikuussa tuli lasku et kiitos kun valitsit osamaksun soitin sinne asiakaspalveluun taas luvattiin selvittää ja nyt maaliskuun erä päivällä taas tuli lasku kiitos kun valiysit osamaksun mitä vittua tässä pitäis vielä tehdä kai mä taas soitan jompaan kumpaan tässäkin asiassa vierähtänyt nyt jo viisikuukautta eikä vieläkään selvä
  EN KYLLÄ SUOSITTELE TÄTÄ KAUPPAA KELNELLEKKÄÄN !!!!!!!!!!!!!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Koulupöytä hyllyköllä tuli ilman koulupöytää

  Ostin verkkokaupasta siivoustarvikkeita ja koulupöydän hyllyköllä. Maksoin ostokseni heti verkkopankissa. Sain tilausvahvistuksen, jossa ilmoitettiin tuotteiden tulevan viikossa kotiinkuljetuksena.
  Sain sähköpostiini useita ilmoituksia useiden viikkojen ajalta, että toimituspäivä siirtyy.
  Soitin aspaan, jossa minulle kerrottiin, että tilaukseni tulee viikon sisällä (taas).
  Sitten tuli ilmoitus, että paketti on toimitettu kotiini. Hieno homma. Eikä mennyt kuin n.5 viikkoa tilauksesta. Toimituksesta tosin puuttui siivoustarvikkeet. Kun kyselin niiden perään, ilmoitettiin, että ne olivat loppuneet ja hyvitettäisiin minulle. Asia selvä.

  Avasin isot paketit, joihin koulupöytä ja hyllykkö oli pakattu. Ne piti itse koota. OK. Kun sain hyllykön likimain valmiiksi, huomasin ettei paketeissa ollut pöytäosaa ollenkaan. Tarkistin kaikki osat ja piti paikkansa. Minulle ei oltu lähetetty ollenkaan pöytää, joka oli samassa setissa lipaston kanssa. Lähetyslistaa tai pakkauslistaa ei ollut ollenkaan paketeissa. Vain nimi ja osoitetarrat pakettien päällä.

  Soitin taas aspaan ja kerroin tilanteen. Osa tilauksestani puuttui. Asiaa luvattiin selvittää ja palata asiaan. Tein myös virallisen ilmoituksen heille sähköpostilla kuvineen päivineen. Jäin odottamaan.
  Kului pari viikkoa. Ei kuulunut mitään. Laitoin aspaan sähköpostia taas. Vastaus oli: Emme saa vastausta toimittajalta. Ilmoitamme kun saamme heiltä vastauksen. Tämä sama kaavio toistui viikosta toiseen. Minä kyselin ja aina oli vastaus: Emme saa vastausta toimittajalta. Ilmoitamme kun saamme heiltä vastauksen.
  Aloin jo hiiltymään asiaan, joten pyysin esimiehen tietoja, jotta asia etenisi. Kyselin, eikö varastolta löydy uutta pöytää lähettää minulle. Vastaus tuli: haluatko palauttaa saamasi tuotteen ja rahat takaisin? Vastasin, että kyseinen hyllykkö on jo koottuna varmaan 200 pikku naulalla ja ruuvilla. Ohjeiden mukaan. En aijo purkaa sitä. Palautanko kokonaisena? Kuka maksaa rahdin? Ei vastausta.

  Taas odoteltiin. Ei vastausta. Laitoin jo melko kyllästyneenä sähköpostia aspaan, että tämä leikki riittää. Vaihtoehdot ovat nyt tässä: He löytävät minulle jostain puuttuvan pöytäni tai palauttavat rahani tai lähettävät minulle kokonaisen hyllykkö-pöytä-setin. En enää katsele tätä touhua. Ilmoitan seuraavaksi kuluttaja-asiamiehelle asiasta.

  Taas kului viikkoja. Soitin aspaan. Siellä sama ihminen kuin aina, kertoi, että sovittu palautus oli tehty minulle jo pari viikkoa sitten xx.päivänä samalle maksutavalle jolla maksoin tilaukseni. Ihmettelin, ettei vain näkynyt minun tililläni. Hän lupasi selvittää asiaa ja palata asiaan joko soittamalla tai sähköpostitse. Odotin pari viikkoa. Rahaa ei vieläkään näkynyt tililläni. Eikä soittoa eikä sähköpostia.
  Laitoin aspaan viestin että NYT riittää. Rahan on oltava tililläni tällä viikolla. Oikeasti. Tämä asia on retalehtanut jo NELJÄ KUUKAUTTA!
  Kuin taika-iskusta rahat ilmestyivät tililleni samana iltana. Yllätys.

  Tulin siihen tulokseen, että tältä yritykseltä en enää ikinä tilaa mitään. En suosittele tätä kenellekkään.

  Kukaan ei tiedä oikeasti mitä on lähetetty, kenelle, koska ja mistä? Toimittajasta ei tietoa, varasto ei vastaa. Mitään tietoja ei ole missään mistään. Palautuksista puhumattakaan.
  Neljä kuukautta mokoman asian kanssa vatvomista.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Liinavaatteita,leluja, yms joululahjaa

  Kaikki Tavarat ei ehtineet jouluksi. Olen edelleen odottamassa rahapalautusta kilpailujakuluttajaviraston ohjeen mukaan. Jos ei kuulu pian, vien asian kuluttajariitana eteenpäin. Selittuvät jotain varastojen siirroilla. .miksi sitten edes pitävät puljuaan auki,jos ei tavara kulje..ja rahat jää firmaan. Poliisien pitäisi tehdä tutkimus tästä ja kieltää tällainen huijaritominta.


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...