Hobby Hall kokemuksia - lue arvosteluja & jaa kokemuksesi!

Kaikki arvostelut

Hobby Hall

23% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Mervi Korhonen
Ostin ergonomisen peli/ työtuoli listalta tuolin. Otin ensimmäisen, joka ei ollut kallistustoiminnolla. En huomannut katsoa muita. Huomasin myöhemmin että oli virhe ostos. Katselin lisää löytyy ha...Lue lisää
M
Marjo
luin vasta näitä arvosteluja, kun olin jo tilannut jenkkisängyn. säikähdin, että tulee ongelmia. sänky myöhästyi vain päivän luvatusta, oli kauniimpi kuin kuvissa, täydellinen pakkaus. tuun kyllä...Lue lisää
I
Im
Tuli kaksi päivää luvattua aiemmin ja ei voi olla kuin tyytyväinen!Lue lisää
S
Spm
Tein kyselyn asiakaspalveluun ko. tuotteesta. Ei koskaan vastausta. Tästa voi päätellä miten käy mahdollisessa reklamaatiotilanteessa, jos tuolta erehdyt ostamaan. Edes myyminne ei kiinosta. Kan...Lue lisää
K
Katrin
Ostin ,onneksi laskulle sukset, sukset oli pakattu muutamaan kierrokseen kelmua,kun tulivat minulle.Molemmat suksien päät auki jätetty pakauksesta yhden muovikerroksen kanssa.Sain as.palv. palautus...Lue lisää

Kaikki arvostelut (22)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kuura työpelituolin kotiinkuljetus

  Ostin ergonomisen peli/ työtuoli listalta tuolin. Otin ensimmäisen, joka ei ollut kallistustoiminnolla. En huomannut katsoa muita. Huomasin myöhemmin että oli virhe ostos. Katselin lisää löytyy halvempaakin sopivampaa tuolia. Tilaus on halpa ja nopea voi aina kysyä asiakaspalvelusta. Jos ei ole varma. Myös postissa on ruuhkaa, hyvä kun voi valita noutopaikan . Se oli oma virhe. Ehkä aika meni jo umpeen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  jenkkisänky

  luin vasta näitä arvosteluja, kun olin jo tilannut jenkkisängyn. säikähdin, että tulee ongelmia.
  sänky myöhästyi vain päivän luvatusta, oli kauniimpi kuin kuvissa, täydellinen pakkaus. tuun kyllä toistekin tilaamaan tästä liikkeestä. t. tyytyväinen asiakas.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  700€ kilpailijoita edullisempi telkku

  Tuli kaksi päivää luvattua aiemmin ja ei voi olla kuin tyytyväinen!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kumivene,ostoyritys

  Tein kyselyn asiakaspalveluun ko. tuotteesta. Ei koskaan vastausta. Tästa voi päätellä miten käy mahdollisessa reklamaatiotilanteessa, jos tuolta erehdyt ostamaan. Edes myyminne ei kiinosta.

  Kannattaa olla isompien tavaroiden kohdalla myös tarkkana, mitä kuljetuskustannuksista veloitetaan: tuotteen hinta alas, kulj.kustannukset taivaisiin. Huijarifirmalta vaikuttaa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Murtomaastosukset

  Ostin ,onneksi laskulle sukset, sukset oli pakattu muutamaan kierrokseen kelmua,kun tulivat minulle.Molemmat suksien päät auki jätetty pakauksesta yhden muovikerroksen kanssa.Sain as.palv. palautuskoodin,mutta vaihtoa samaan tuotteeseen heillä ei ole vaikka suksia oli vielä kuulemma jäljellä.Sain alkuperäiseen tilaukseen ilmaiset postikulut ja nyt asiakaspalvelu painotti minua pakkaamaan sukset huolellisesti ,ettei ne vioutu lähetyksessä.Hermot siinä meni ,kun eivät itse ole viitsineet pahviin pakata suksia vaan huolimattomaan Elmukelmuun.Tarjosivat hyvitykseksi 5e hobbyhall rahaa.Eikä se kata lähetyskuluja ,jos teen uuden tilauksen alkuperäisesti syyllä että he ovat pakkaamisen tuotteelle tyrineet.Asiakaspalvelu ei todellakaan ollut ymmärtäväinen ja se suomea murtava asiakadpalvelija hymähteli ylimielisesti.Saa nähdä kuinka tämän kaupanteon käy.Ehkä en ole enää hobbyhall asiakas.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Lumilinko ja mönkijä

  Lumilinkoon varaosat ja huolto ei tiennyt mikä on murtopultti vispilään ja hihnoista oli aivan pihalla, olisi pitänyt kuvailla osat minkä näköisiä ne on?
  Mönkijän myynti-ilmoitus toimitusaika tilauksesta 2-3 vrk, tuli meili että "valmistelu" ja toimitus kestää pidempään 5vrk, tilatessa tuotetta oli 5 kpl jäljellä ja ilmoittivat vielä että on tilaus on siirtynyt toimitukseen.
  Tähän toimitusaika valehteluun olisi Kulutraja-asiamiehen antaa huomautus/sanktio. Näkyy olevan muillakin samaa "toimituspalvelua"
  Nyt viimeistään lopetan kyseisen toimittajan tuotteet


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Yritin ostaa teltan

  Sivuilla luvataan ostan nyt nouda huomenna.No eipä tullut telttaa vaan peruivat tilauksen.Tosin rahoja ei ole tullut takaisin.Täyttä kusetusta koko Hobby Hall.Ja Suomalainen toimari.Häpeisi tällaista toimintaa.Ei ikinä enään vaan juttuja Kuluttajaviranomaiselle


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  eletroniikka

  Huonoin verkkokauppa, josta olen ostanut. Asiakaspalvelu todella ala-arvoista ja ihme pomputtelua, enkä ikinä saanut vastausta tilaukseni kysymyksiini.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  sims4 ps4:jään

  tilasin joskus marraskuussa 2021 hyvissä ajoin ennen joulua ,pakettia ei kuulunut soitin jouluviikolla asiakaspalveluun jotta missä hän se viipyy sanottiin et postnordi on ottanut sen kuljetukseen mutts ei ikinä saapunut kohteeseen no asia luvattiin selvittää.
  Tammikuussa tuli lasku et kiitos kun valitsit osamaksun soitin sinne asiakaspalveluun taas luvattiin selvittää ja nyt maaliskuun erä päivällä taas tuli lasku kiitos kun valiysit osamaksun mitä vittua tässä pitäis vielä tehdä kai mä taas soitan jompaan kumpaan tässäkin asiassa vierähtänyt nyt jo viisikuukautta eikä vieläkään selvä
  EN KYLLÄ SUOSITTELE TÄTÄ KAUPPAA KELNELLEKKÄÄN !!!!!!!!!!!!!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Liinavaatteita,leluja, yms joululahjaa

  Kaikki Tavarat ei ehtineet jouluksi. Olen edelleen odottamassa rahapalautusta kilpailujakuluttajaviraston ohjeen mukaan. Jos ei kuulu pian, vien asian kuluttajariitana eteenpäin. Selittuvät jotain varastojen siirroilla. .miksi sitten edes pitävät puljuaan auki,jos ei tavara kulje..ja rahat jää firmaan. Poliisien pitäisi tehdä tutkimus tästä ja kieltää tällainen huijaritominta.


Muut katsoivat

Logo On24

On24

1 arvostelua

Nykypäivänä vietämme suuren osan elämästämme sisätiloissa. Useat meistä saattavat käydä ulko...

Logo kaalimato

kaalimato

0 arvostelua

Seksilelut ja -tarvikkeet kuuluvat monen elämään ja arkeen. Niillä voikin piristää niin omaa seksuaalista eläm&a...

Logo Mobiilitukku

Mobiilitukku

2 arvostelua

Teknologia kehittyy koko ajan. Samalla, kun päivittäin hyödynnetyistä laitteista on tullut entistä monipuolisempia ja...

Logo Akkukauppa

Akkukauppa

1 arvostelua

Jokaisella meillä on jokin mobiililaite, kannettava tietokone tai akuilla toimivia työkaluja. Oletko huomannut käyttäessäs...