SuomiArvostelut

  Arvostelut Hobby Hall

  Aika on ehkäpä elämämme arvokkain asia. Se on rajallista, eikä menetettyä aikaa voi koskaan saada takaisin. Ei siis ole mikään ihme, että teknologian kehittyessä yksi painopisteistä on ollut nimenomaan eri toimintoihin perinteisesti käytetyn ajan minimoinnissa.
  Nykyisin tätä kallisarvoista voimavaraa voi säästää esimerkiksi pienentämällä kaupoilla tarvikkeiden metsästämiseen käyttämänsä ajan. Tietyn tavaran rikkoutuessa ihminen usein tietää jo tarkalleen, millaisen tuotteen haluaa sen tilalle, mutta tämän löytäminen kivijalkaliikkeistä tuottaa usein ongelmia.
  Kauppaa käydään onneksi kasvavissa määrin netissä. Ilmaisten toimitusten ja palautusten markkinoilla netistä ostaminen on usein helpompaa ja kannattavampaa, kuin paikan päältä. Yksi suuren valikoiman omaavista, suomalaisista nettikaupoista on maineikas Hobby Hall.
  Netistä tilatessa ehkäpä yksi ainoista huolenaiheista on palvelun luotettavuus ja laatu. Millaisina siis Hobby Hallin tuotteet oikein saapuvat perille? Ovatko arvioidut toimitusajat tarkkoja? Miten onnistuu esimerkiksi vahingossa väärän kokoisena tilatun tavaran palautus? Paremman käsityksen verkkokaupasta saat asiakkaiden itsensä kirjoittamia arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Hobby Hall -verkkokaupasta

  Hobby Hall on suomalainen verkkokauppa, joka tunnetaan etenkin tarjonnastaan kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan osa-alueilla. Yhtiön valikoimassa on sen omien tuotelinjojen lisäksi monia tunnettuja merkkejä eri kategorioista. Eri tuotteita sen asiakkaille on tarjolla yli 130 000.
  Merkillä on ollut aikaisemmin useita kivijalkamyymälöitä Suomen eri suurkaupungeissa, mutta nykyisin sen toiminta on siirtynyt lähes täysin nettiin. Vuoden 2019 joulukuusta alkaen yrityksen on omistanut 100-prosenttisesti virolainen Wraith Invest OÜ. Hobby Hallin kerrotaan työllistävän noin sata ihmistä.
  Yrityksen liiketoimista vastaa toimitusjohtaja Janne Sarakivi. Uuden omistuksen myötä yrityksen on uutisoitu laajentaneen valikoimaansa huomattavasti, ja koronaviruksen seurauksena myös sen saamat tilausmäärät ovat olleet huimassa nousussa.

  Verkkokauppa.com jäynä

  Hobby Hall -palvelutarjonta

  Hobby Hallin tuotetarjontaa on voinut perinteisesti tarkastella postitse lähetettävistä mainoslehdistä, joskin nykyisin tämä onnistuu helpommin sen omien sivujen kautta. Täällä asiakkaan apuna ovat selkeät tuotekategoriat, hakukenttä sekä monista muista verkkokaupoista puuttuvat erikoistoiminnot, kuten Vertaa tuotteita- ja Toivelista-osiot.
  Valikoiman laajuus käy selväksi, kun näkymän yläreunaan sijoitettuja kategorioita alkaa klikkailla. Yläosioiden, kuten Elektroniikka-, Koti ja keittiö- sekä Lapset -kategorioiden alta löytyy lukuisia alakategorioita, joiden niidenkin alta löytyy vielä tarkemmat ryhmittelyt. Sivulta voi löytää niin uuden polkupyörän, lautassetin kuin merkkivaatteitakin.
  Nettikaupassa on usein voimassa jokin alennuskampanja, joka annetaan vierailijalle ilmi jo heti etusivulla. Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla pääsee näkymään, josta löytyvät kuvien ja hinnan lisäksi myös tarkempi, suomenkielinen kuvaus. Toisinaan kuvaus löytyy tuotteen hinnan luota lyhennettynä ja annetaan kokonaisuudessaan vasta alempana. Tämän jälkeen annetaan tiedot tuotteen toimitusaikoihin ja -tapoihin sekä palautusmahdollisuuksiin liittyen.
  Hobby Hallilta voi tuotteiden lisäksi tilata vakuutuksen itsensä tai perheensä turvaksi. Vakuutusyhtiö Chubbin kanssa yhteistyössä räätälöidyillä vakuutuksilla voi taata korvauksen niin hammasvammojen, luunmurtumien kuin kuolemankin tapauksessa. Hobby Hall Matkavakuutuksella puolestaan perhelomalle voi lähteä varmemmilla mielin.
  Kuluttajasuojalain mukaisesti Hobby Hallilta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa tämän aikarajan kuluessa esimerkiksi sivustolla täytettävällä yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse kaikkina viikonpäivinä klo 8-20 numerosta 09 8566 8000. Tehdyistä puheluista veloitetaan normaali paikallis-, kauko- tai matkapuhelinmaksu. Sähköpostilla apua voi saada osoitteesta asiakaspalvelu@hobbyhall.fi.
  Nettikauppa hyväksyy monia eri maksuvaihtoehtoja. Tavanomaisten verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi tilaukselle voi saada lisää maksuaikaa Hobby Hall Kuukausirahalla, jolla ostokset voi maksaa itselle sopivissa kuukausierissä. Mikäli harkitsee Kuukausirahalla ostamista, kannattaa korkoihin ja tilinhoitomaksuihin tutustua jo ennen tilauksen tekemistä.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Hobby Hallin toimintaan liittyen

  Tilasitko uudet kalusteet Hobby Hallilta? Ehkäpä oma tai jonkun läheisesi puhelin meni rikki, ja hankit tälle uuden korvikkeen kyseisestä nettikaupasta? Saapuivatko tilaamasi tuotteet perille vahingoittumattomina? Jouduitko palauttamaan jonkin tilaamasi laitteen?
  Toisinaan hämärämmät netin toimijat vaikeuttavat asiakaspalvelun tavoittamista niin, etteivät palautukset onnistu ensinkään. Oliko Hobby Hallin asiakaspalvelu tavoitettavissa helposti selvällä suomen kielellä? Kuvaile omaa kokemustasi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille ostosten tekoa harkitseville suomalaisille.

  Hobby Hall
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (26)

  3.6
  23% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  3.8
  Palvelu
  rating
  2.8
  Hinnoittelu
  rating
  4.8
  Toimitus
  rating
  3.2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  jenkkisänky

  luin vasta näitä arvosteluja, kun olin jo tilannut jenkkisängyn. säikähdin, että tulee ongelmia.
  sänky myöhästyi vain päivän luvatusta, oli kauniimpi kuin kuvissa, täydellinen pakkaus. tuun kyllä toistekin tilaamaan tästä liikkeestä. t. tyytyväinen asiakas.

  : Marjo14-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  700€ kilpailijoita edullisempi telkku

  Tuli kaksi päivää luvattua aiemmin ja ei voi olla kuin tyytyväinen!

  : Im06-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Rikkinäinen astiasto ja surkeapalvelu

  Tilasin verkkokaupasta 3 astiastosettiä ja maksoin tilauksen saman tien verkkopankissa. Huolestuin, kun tilausvahvistusta ei tullut s-postiin ja otin yhteyttä parin päivän kuluttua asiakaspalveluun. Sain lopulta vahvistuksen, mutta tuotteet lähetettiin useita viikkoja myöhässä.

  Kun avasin paketit, kahdesta setistä osa astioista oli rikki. Otin taas yhteyttä asiakaspalveluun ja pyysin ehjät lautaset tilalle. Sain vastauksen, ettei yksittäisiä lautasia voitu toimittaa, mutta saisin rahallisen hyvityksen rikkinäisistä tuotteista. Tuolla summalla en pystyisi hankkimaan vastaavia tuotteita mistään.

  Löysin kuitenkin toisesta verkkokaupasta vastaavat tuotteet ja pyysin HobbyHallilta, voisivatko he hyvittää kyseisen summan (ero oli vain 12€), sillä tuote (astiastokokonaisuus), jonka olin heiltä ostanut ei ollut enää sama tuote, sillä se oli vajaa. Vajaalla astiastolla ei kukaan tee mitään.

  Vastaukseksi sain, että ei valitettavasti käy, mutta minulle tarjottiin 10€ lahjakorttia heille. Päätin jättää lahjakortin väliin ja ottaa aikaisemmin tarjotun hyvityksen. Ei kiinnostanut enää jatkossa asioida heillä.

  Pyysin asiakaspalvelun johdon yhteystietoja, johon voisin antaa palautetta asiasta, mutta minut ohjattiin nettisivun asiakaspalautelonakkeelle.

  Koko asiointiprosessi oli turhauttava ja lopputuloksena oli pettymys palveluun.

  : Marika15-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3.5
  rating

  Harmillista suomalaisten yritysten myynti

  Olen kohta 70 vuotias, olen ostanut Hoppy Hallista käsittääkseni aikuisikäni ja pitänyt yritystä luotettavana (tosin yksi tosi huono kokemus 2 tuhatvuosisadan alusta, kun mentiin valittamaan tuottesta Arabian myymälään, myyjä poltti päreensä ja pyysi vartijan heittämään ulos), sekin sitten selvisi ja hyvittivät reilusti kun tieto meni johdolle. Nyt kun kaikki suomalaiset yritykset myydään ulkomaille, mm Viroon kuten tämäkin, kaikki on samaa helppoheikki kauppaa, mihinkään ei voi luottaa. Tilauksen tuotteita ryhdytään tekemään Virossa tai Kiinassa sen jälkeen kun tilaus on tehty. Verkkokauppa on yksi järkyttävämpiä mitä maailmassa nähnyt. Saman tuotteen eri värit ovat eri tuotteina jne. Yksi tavallinen tuoli ilmoitettiin keinutuoliksi, piruuttani lähetin viestin että millainen keinumekanismi tuolissa on kun se ei näy päällepäin. Sain vastauksen, oli kuulemma kirjoitusvirhe. Ei sitä enää näy. On rikollista mainostaa kauppaa suomalaisena verkkokauppana.

  : Raimo Sutinen13-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Hidasta on

  Aioin tilata tavallisen, sarjatuotannossa olevan astian, huomasin kuitenkin, että toimitusaika 3 viikkoa, ruotsalainen nettikauppa
  toimitti saman kolmessa päivässä. Kuitenkin erehdyin vielä tilaamaan repun, luvattiin neljässä päivässä. Viikko sitten tuli ilmoitus että on lähtenyt ja seurantatunnus. Ei näy vielä postissa.

  : Osander10-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Ensimmäinen ja viimeinen kerta

  Tilasin mustan, 50 cm keraamisen lieden kuljetuksella Jyväskylään.
  Toimitus onnistui luvatun ajan ylärajoilla ja meni muutenkin hyvin - mutta liesi ei ollut musta vaan HARMAA.
  Kävin vääntöä Hobby Hallin kanssa väristä / kompensaatiosta ( vaikka väri on täysin toinen kuin muut mustat kodinkoneemme, en uskaltanut ottaa riskiä, että palauttaessani menetän sekä lieden että rahat).
  Heitä ei asia kiinnostanut. Selitys oli: valmistaja on ilmoittanut, että väri on musta antrasiitti.
  Jos olisin tuon tiennyt tilatessani (sivustoilla luki/lukee musta, kuvassa on musta liesi), olisin jättänyt tilaamatta. Ovat täysin eri värejä - ja halusin MUSTAn lieden, kuten lupasivat.
  Suosittelin vaihtamaan värin sivustolla, muttei sekään kiinnostanut.
  Jäi tosi huono maku, enkä suosittele Hobby Hallia kenellekään.
  Never again.

  : Liisa Kemppainen24-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4.5
  rating

  korjaus/takuu

  siis kaksiviikkoa,odottaa puhelimen korjausta.kaikki oleelinen on puhelimes.Todella ala arvoista toimintaa.Miksi ei ole huoltoa ympäri Suomea.Ennen luotin tähän yritykseen,mutta na ajat ovat mennyttä.

  : Markku Vainionpää23-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  4
  rating

  Romet-merkkinen naisten polkupyörä

  Ei ollut esitteessä mainintaa, ettei ilman lisääminen renkaaseen onnistu tavallisella pumpulla. Kolme kertaa soittanut, aina luvattu palata asiaan. Koska mitään ei lupauksista huolimatta kuulunut, soitin nyt neljännen kerran. ERITTÄIN epäystävällinen asiakaspalvelu. Voimakkaasti suomea murtaen puhuva nainen sanoi että "Ole huva, mene kauppaan ja osta pumppu joka sopii." Joo...eli kun ei esitteessä siitä mainintaa ettei tavan pumppu käy, niin pitää siis laittaa lisää rahaa ostaakseen kallis pumppu kun tavallinen ei käy...-eikä Hobby Hallilla mitään vastuuta asiasta.
  Lisäksi nainen puhui koko ajan päälle. Vaikka pyysin kuuntelemaan, aina vaan keskeytti ja pälpätti puheeni päälle. Huhh enää en ikinä tuolta suosittele ketään tilaamaan mitään!!

  : Leena Taavitsainen 13-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  4
  rating

  Väärät hinnat

  Olin ostamassa valaisimia, koska olivat edullisempia kuin muualla mm. hintavertailupalveluiden mukaan.

  HH:n sivuilla hakutuloksissa hinnat näkyivät HUOMATTAVASTI halvempina kuin lopulta tuotteen tiedoissa ja ostoskorissa (loppusumma hakutulosten perusteella n. 200€, mutta ostoskorissa 300€).

  Asiakaspalvelun mukaan "harmillinen viive", joka näyttää olevan ihan järjestelmällinen toimintatapa. KKV:n mukaan asialle ei oikein voi mitään koska ennen maksutapahtumaa oikea loppusumma näkyy, mutta toki sielläkin olivat sitä mieltä että hyvin asiatonta toimintaa.

  : Jokke01-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Hidasta

  Olen odottanut pussilakanoita ja pyyhkeitä nyt 7 viikkoa.
  Hidasta on toimitus.
  Taitaa olla viimeinen kerta, kun tilaan mitään.

  : Mäkinen17-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4.5
  rating

  Hobby Hall vie rahat, mutta ei toimita tuotteita

  Ennen luotettava nettikauppa tehtailee nykyisin verkkokauppahuijauksia. Tuotteet rahastetaan, vaikka niitä ei ole saatavilla. Verkkokaupassa luvataan 2-5 päivän toimitusaika, mutta tosi asiassa toimitus kestää kuukausia. Kannattaa pysyä kaukana.

  : K. Virtanen22-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  ala-arvoinen asiakaspalvelu

  eivät lopeta pyynnöistä huolimatta roskapostittamista

  : teppo suominen15-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  luokatonta

  myyvät rihkama kamaa! euvät palauta rahoja!!! paska firma!!!! älkää ostako heiltä!!!!!

  : Osmo Pylväläinen17-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Hobby Hall

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Hobby Hall luotettava yritys?

  Hobby Hall on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.6/10 tähteä, ja asiakkaista 23% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Hobby Hall tarjoaa?

  Hobby Hall on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Kosmetiikka & Hygienia, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Hobby Hall-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.