Digishop

Kaikki arvostelut

Digishop

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

P
Pasi
Kaikki tietokone- ja puhelinasiat olen jo n. 15v. hoitanut Digishopissa. Asiantuntemusta ja loistavaa palvelua järkevään hintaan. ????????????Lue lisää
J
Janne Suhonen
Hinta houkutteleva. Tilausvahvistus tulee saman tien. Tuotteita tuskin koskaan. Asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin eikä MAKSULLISEEN puhelimeen. Ei oota myyvä olemattoman asiakaspalvelun omaav...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Loistavaa palvelua/ Digishop

  Kaikki tietokone- ja puhelinasiat olen jo n. 15v. hoitanut Digishopissa.
  Asiantuntemusta ja loistavaa palvelua järkevään hintaan. ????????????


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei oota myydään

  Hinta houkutteleva. Tilausvahvistus tulee saman tien. Tuotteita tuskin koskaan. Asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin eikä MAKSULLISEEN puhelimeen. Ei oota myyvä olemattoman asiakaspalvelun omaava puoti.


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Digishop

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja haluaisit myös latauskaapelit mukaasi ja muuta hienoa elektroniikkaa? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien joitakin älykotiin tai sähköpotkulautoihin liittyvässä. Digishop verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

Digishopista
Digishop on elektroniikkaan ja huoltoon erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2005 perustetun nTec Finland Oy:n kuluttajaelektroniikan kauppapaikaksi. Muun muassa Akkukaupan huolto tehdään yhteistyössä Digishopin kanssa, jolloin huollossa voi vaihtaa akun lähes kaikkiin elektronisiin laitteisiin, lisäksi on mahdollista tilata tuotteita ja noutaa ne Digishopista, kun tilaa kuluttajaelektroniikkaa. Digishopin asiakaspalvelu toimii seuraavissa numeroissa riippuen tarpeesta ja kysymyksestä: Digishop: 020 755 9069, Huolto: 020 755 9062, myynti@digishop.fi ja puhelun hinta 8,8 snt/min. Digishopilla on viisi myymälää Helsingin Arabiassa ja Herttoniemessä. Lisäksi löytyy Espoosta, Tuusulasta ja Tampereelta myymälä.

Digishopin tuotteet ja palvelut
Digishopista pystyy siis tilaamaan kaikkea kuluttajaelektroniikkaa liittyvää kattaen muun muassa puhelintarvikkeet suojakoteloista suojakuoriin ja panssarilaseihin sekä vara-akkuihin. Verkkokaupasta siis löytyy puhelimien ja tablettien lisävarusteet ja muut latauskaapelit varaosista puhumattakaan. Tämän lisäksi on myös mahdollista Digishopissa selailla siellä myytäviä tuotteita vasemmasta valikosta käsin, josta löytyy muutakin kuluttajaelektroniikkaa tai varaosia, kuten konttoritarvikkeita, antenneja tai keittolevyjä tai jopa termostaatteja keittiöön. Valaisimista löytyy muun muassa älylamppuja tai USB-asemaan kytkettäviä valonlähteitä.

On myös mahdollista tilata tulostinmusteita kyseisestä verkkokaupasta, ja autoon on mahdollista saada lisävarusteita tablettitelineistä muihin. Älykotikin on otettu huomioon, sillä verkkokaupasta löytyy paljon esineiden Internettiin liittyvää älyelektroniikkaa. Yllättävää on myös se, että on mahdollista tilata sähköpotkulautoja lähtien 140 eurosta eteenpäin. Digishop tarjoaa myös korjauspalveluita myymälöissään, joissa voi joko käydä tai postittaa rikkoutuneen laitteen. Digishop siis korjaa nykyisen mobiililaitteesi, vaihtaa siihen akun, pidentää sen elinkaarta siten. Digishop tarjoaa monille tuotemerkeille korjauspalveluita. Digishop tukee myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Digishopista
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.