Akkukauppa

Kaikki arvostelut

Akkukauppa

57% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

E
Erik
Nopea toimitus seuraavalle päivälle. Ei valittamista, katsotaan miten toimii jos tulee takuuhommia.Lue lisää
J
Juha
Vanha Nokia BL-5C akku löytyi vielä valikoimasta.Lue lisää
M
Minttu
Todella huonoa palvelua. Odotin tuotettani 5viikkoa ja luvattiin tuote minulle viikossa. Puheluihin eikä sähköposteihin vastattu. Lopulta 6viikon jälkeen sain kaupan purettua, ilman mitään pahoitte...Lue lisää
T
Teuvo
Ostin akun äidilleni kun puhelimen entinen akku laajeni, vara-akun toimitus piti olla noin viikko, olen venaillut nyt kohta kuukauden, ei näy missään ja vastailu on semi-kehnoa. Ei tule enää ost...Lue lisää
E
Entinen Asiakas
Toimitus viallisella tuotteella pariin kertaan. Sen jälkeen tyhjiä lupauksia. Ei vastata puhelimeen tai sähköpostiin. Vetkutusta ja petkutusta. Varsinkin eräs naispuolinen henkilö siellä puhuu ihan...Lue lisää

Kaikki arvostelut (7)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Lenovo akku

  Nopea toimitus seuraavalle päivälle. Ei valittamista, katsotaan miten toimii jos tulee takuuhommia.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Nokia akku

  Vanha Nokia BL-5C akku löytyi vielä valikoimasta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Meisseli

  Todella huonoa palvelua. Odotin tuotettani 5viikkoa ja luvattiin tuote minulle viikossa. Puheluihin eikä sähköposteihin vastattu. Lopulta 6viikon jälkeen sain kaupan purettua, ilman mitään pahoittelua aiheutuneesta vaivasta. En suosittele kyseistä kauppaa kellekään.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huawei Mate 10 Lite akku

  Ostin akun äidilleni kun puhelimen entinen akku laajeni, vara-akun toimitus piti olla noin viikko, olen venaillut nyt kohta kuukauden, ei näy missään ja vastailu on semi-kehnoa.

  Ei tule enää ostettua toiste. Viimeksi kun ostin Apple iPhone 6S akun joskus pari vuotta takaperin niin ei ollut tälläistä perseilyä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Todellinen pettymys

  Toimitus viallisella tuotteella pariin kertaan. Sen jälkeen tyhjiä lupauksia. Ei vastata puhelimeen tai sähköpostiin. Vetkutusta ja petkutusta. Varsinkin eräs naispuolinen henkilö siellä puhuu ihan pötyä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erittäin huono kokemus

  Olen odottanut tilaustani kuukauden ja en saanut vastauksia, kun kysyin tilasta. Erittäin huono asiakaspalvelu. Älä osta enää koskaan mitään!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Toimitua

  Tilasin vuosi sitten porakoneen akun jota jouduin odottelemaan viikko tolkulla, aina kun kysyin että missä viipyy sain monenlaisia selityksiä.
  Nyt vuodenvaihteessa akku sippas eikä pidä enää virtaa, tilasin 7 viikkoa sitten uuden akun jota ei ole kyllä tullu vieläkään. En tiedä minkälaiset takuut näillä on kun missään ei näe takuuehtoja.
  Mutta toimitus on kyllä surkeaa jos haluaa akun nopeasti niin ei kyllä onnistu


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Akkukauppa

Onko tarvetta akkuihin ja paristoihin liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja haluaisit myös latauskaapelit mukaasi? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien joitakin akkuihin liittyvää. Akkukauppa verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

Akkukaupasta
Suomen Akkukauppa on akkuihin, paristoihin erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2005 perustetun nTec Finland Oy:n akkujen, laturien ja paristojen kauppapaikka. Akkukaupan huolto tehdään yhteistyössä Digishopin kanssa, jolloin huollossa voi vaihtaa akun lähes kaikkiin elektronisiin laitteisiin, lisäksi on mahdollista tilata tuotteita ja noutaa ne Digishopista. Akkukaupan asiakaspalvelu toimii seuraavissa numeroissa riippuen tarpeesta ja kysymyksestä: Digishop: 0207 55 90 69, Huolto: 0207 55 90 62, myynti@digishop.fi ja puhelun hinta 8,8 snt/min. Akkukaupalla on viisi myymälää Helsingin Arabiassa ja Herttoniemessä. Lisäksi löytyy Espoosta, Tuusulasta ja Tampereelta myymälä.

Akkukaupan tuotteet ja palvelut
Kuten nimestä voi päätellä, akkukauppa on erikoistunut myymään erilaisia akkuja moniin erilaisiin elektronisiin laitteisiin. Esimerkiksi matkapuhelimiin, tabletteihin, kannettavaan tietokoneeseen, kameraan, tai ihan virtapankkeina eli varavirtalähteinä, porakoneeseen, radio-ohjattaviin ja lisäksi työkaluja akun vaihtamiseen. Lisäksi on mahdollista ostaa muun muassa lyijyakkuja, ja li-ion akkukennoja eli erilaisia paristoja latureineen.

Lisäksi löytyy latauskaapeleita ja “muut akut” kategoriasta akkuja sähköhammasharjoista mokkuloihin eli pitäisi löytyä lähes jokaiseen tarpeeseen tai makuun akku kuin akku, jopa sähköautoonkin latauskaapeli ja laturi. Akkukauppa toimii Digishop myymälöiden kanssa yhteistyössä, joten akun vaihto onnistuu niiden kautta. Silloin esimerkiksi akun vaihto matkapuhelimeen maksaa noin 25 - 70 euroa riippuen mallista. Akkukauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen, mikäli tilaus on yli 50 euroa. Akkukauppa toimii myös yhteistyössä Digishopin ja Macpisteen kanssa yhteistyössä, joten sivustolta pystyy helposti siirtymään heidän verkkosivuille. Akkukauppa on myös edustettuna Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Akkukaupasta
Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait tarvittavat paristot laitteisiisi? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.