SuomiArvostelut

  Arvostelut Akkukauppa

  Onko tarvetta akkuihin ja paristoihin liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja haluaisit myös latauskaapelit mukaasi? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien joitakin akkuihin liittyvää. Akkukauppa verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Akkukaupasta
  Suomen Akkukauppa on akkuihin, paristoihin erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2005 perustetun nTec Finland Oy:n akkujen, laturien ja paristojen kauppapaikka. Akkukaupan huolto tehdään yhteistyössä Digishopin kanssa, jolloin huollossa voi vaihtaa akun lähes kaikkiin elektronisiin laitteisiin, lisäksi on mahdollista tilata tuotteita ja noutaa ne Digishopista. Akkukaupan asiakaspalvelu toimii seuraavissa numeroissa riippuen tarpeesta ja kysymyksestä: Digishop: 0207 55 90 69, Huolto: 0207 55 90 62, myynti@digishop.fi ja puhelun hinta 8,8 snt/min. Akkukaupalla on viisi myymälää Helsingin Arabiassa ja Herttoniemessä. Lisäksi löytyy Espoosta, Tuusulasta ja Tampereelta myymälä.

  Akkukaupan tuotteet ja palvelut
  Kuten nimestä voi päätellä, akkukauppa on erikoistunut myymään erilaisia akkuja moniin erilaisiin elektronisiin laitteisiin. Esimerkiksi matkapuhelimiin, tabletteihin, kannettavaan tietokoneeseen, kameraan, tai ihan virtapankkeina eli varavirtalähteinä, porakoneeseen, radio-ohjattaviin ja lisäksi työkaluja akun vaihtamiseen. Lisäksi on mahdollista ostaa muun muassa lyijyakkuja, ja li-ion akkukennoja eli erilaisia paristoja latureineen.

  Lisäksi löytyy latauskaapeleita ja “muut akut” kategoriasta akkuja sähköhammasharjoista mokkuloihin eli pitäisi löytyä lähes jokaiseen tarpeeseen tai makuun akku kuin akku, jopa sähköautoonkin latauskaapeli ja laturi. Akkukauppa toimii Digishop myymälöiden kanssa yhteistyössä, joten akun vaihto onnistuu niiden kautta. Silloin esimerkiksi akun vaihto matkapuhelimeen maksaa noin 25 - 70 euroa riippuen mallista. Akkukauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen, mikäli tilaus on yli 50 euroa. Akkukauppa toimii myös yhteistyössä Digishopin ja Macpisteen kanssa yhteistyössä, joten sivustolta pystyy helposti siirtymään heidän verkkosivuille. Akkukauppa on myös edustettuna Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Akkukaupasta
  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait tarvittavat paristot laitteisiisi? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  #neuvottelija 37 - Verkkokauppojen videosisältöbuumi (Nora Huovila)

  Akkukauppa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  3.8
  67% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4.6
  Palvelu
  rating
  3.4
  Hinnoittelu
  rating
  5.4
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Todellinen pettymys

  Toimitus viallisella tuotteella pariin kertaan. Sen jälkeen tyhjiä lupauksia. Ei vastata puhelimeen tai sähköpostiin. Vetkutusta ja petkutusta. Varsinkin eräs naispuolinen henkilö siellä puhuu ihan pötyä.

  : Entinen Asiakas23-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Erittäin huono kokemus

  Olen odottanut tilaustani kuukauden ja en saanut vastauksia, kun kysyin tilasta. Erittäin huono asiakaspalvelu. Älä osta enää koskaan mitään!

  : asiakas19-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Toimitua

  Tilasin vuosi sitten porakoneen akun jota jouduin odottelemaan viikko tolkulla, aina kun kysyin että missä viipyy sain monenlaisia selityksiä.
  Nyt vuodenvaihteessa akku sippas eikä pidä enää virtaa, tilasin 7 viikkoa sitten uuden akun jota ei ole kyllä tullu vieläkään. En tiedä minkälaiset takuut näillä on kun missään ei näe takuuehtoja.
  Mutta toimitus on kyllä surkeaa jos haluaa akun nopeasti niin ei kyllä onnistu

  : Tarmo Tuomikoski08-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  6.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Akkukauppa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Akkukauppa luotettava yritys?

  Akkukauppa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.8/10 tähteä, ja asiakkaista 67% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Akkukauppa tarjoaa?

  Akkukauppa on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Akkukauppa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.