Mobiilitukku.fi

Kaikki arvostelut

Mobiilitukku.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

S
Supi
Tuotteet hyvä laatuisia. Erehdyin tilaamaan Puhelinfixistä ensiksi edullisempien hintojen takia, jonka tuotteet osoittautuivat kuitenkin täydeksi roskaksi - mahdottomia asentaa tai menevät, jopa ri...Lue lisää
S
Sofia Nissilä
Kyllä oli aika pettymysLue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Panssarilaseja

  Tuotteet hyvä laatuisia. Erehdyin tilaamaan Puhelinfixistä ensiksi edullisempien hintojen takia, jonka tuotteet osoittautuivat kuitenkin täydeksi roskaksi - mahdottomia asentaa tai menevät, jopa rikki asennettaessa. Jatkossa tilaukseni menevät aina Mobiilitukkuun - toimitus ollut hyvin nopeaa ja kerran, kun sain viallisen tuotteen uusi tuote tuli hetkessä tilalle. Erinomainen asiakaspalvelu, nopea toimitus, laadukkaat tuotteet. Kyllä näistä mielellään maksaa sen muutaman euron enemmän.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Joo

  Kyllä oli aika pettymys


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Mobiilitukku.fi

Teknologia kehittyy koko ajan. Samalla, kun päivittäin hyödynnetyistä laitteista on tullut entistä monipuolisempia ja hyödyllisempiä, on niistä myös muotoutunut aiempaa alttiimpia erilaisille hajoamille. Älypuhelimen näyttö menee rikki huomattavasti entisajan Nokiaa helpommin, ja halkeamien ollessa isoja koko laitteen käyttö voi estyä.


Onneksi myös tähän ongelmaan vastaamisen ovat ottaneet kontolleen erilaiset luotettavat toimijat. Enää puhelinta ei edes tarvitse viedä kalliiseen huoltoon sen turvaamiseksi, vaan asennuksen voi tehdä nyt myös laajalti itse. Itse asennettavia suojuksia ja lisätarvikkeita myy netin välityksellä muun muassa suomalainen Mobiilitukku.fi.


Millaisia ovat sivustolta saatavat tuotteet? Vastaavatko ne laadultaan niistä veloitettuja hintoja? Toisinaan hämärämmistä netin kaupoista tilattavat suojukset ovat laadultaan niin huonoja, etteivät ne onnistu suojaamaan puhelinta ensinkään. Onko Mobiilitukku.fi poikkeus tähän ikävään sääntöön? Ota asiasta selvää asiakkaiden kokemuksia lukemalla!

Tietoa Mobiilitukku.fi -verkkokaupasta
Mobiilitukku.fi on suomalaisen Three Empty Cases Oy:n pyörittämä mobiililaitteiden suojaustuotteiden, varaosien ja lisätarvikkeiden nettikauppa. Osakeyhtiö toimii koko Suomen mittakaavalla sen Joensuun päätoimistosta käsin, ja yrityksen viralliseksi toimialaksi on merkitty tukkuliike.


Yhtiö on maahantuoja, jonka liiketoimista vastaa toimitusjohtaja Antti Uotila. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 1,1 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 49 tuhatta euroa. Liikevaihto nousi tällöin edellisvuoteen verrattuna lähes neljäsosan. Samaisena vuonna yritys työllisti 6 henkilöä.

Mobiilitukku.fi -palvelutarjonta
Nettikaupan tarjonta kattaa oikeastaan kaikki yleisimmät älypuhelin- ja tablettimallit, joille sen kautta voi ostaa erityylisiä suojakuoria, -koteloita, -kalvoja ja monia muita lisätarvikkeita. Monesta muusta puhelintarvikkeiden kaupasta poiketen Mobiilitukusta tuotteita voi löytää Applen ja Samsungin lisäksi myös esimerkiksi Xiaomin, Microsoftin, Motorolan ja Asuksen laitteille.


Hintatasoltaan kaupan voidaan katsoa noudattavan alalle varsin tyypillistä hinnoittelua – esimerkiksi suojakotelon tai panssarilasin saa sen kautta laajalti alle parin kymmenen euron hintaan. Puhelimen turvaksi mobiilitukusta voi tilata myös jonkin monilla eri kuvioilla koristelluista PopSocket-puhelinpidikkeistä, jotka nekin saa alle kahdella kympillä.


Valikoimasta voi löytää lisäksi myös vaikkapa urheiluun tarvitsemansa käsivarsikotelon tai Bluetooth-kuulokkeet. Hintoja tarkastellessa asiakas voi olla varma siitä, että valittujen tuotteiden arvo todella on tilauksen kokonaishinta; sivusto kun on ylpeä siitä, että sen toimituksiin ei lisätä toimituskuluja nyt eikä tulevaisuudessa.
Tilaukset toimitetaan pääasiallisesti suoraan asiakkaan postilaatikkoon, joskin isommat paketit välitetään lähimpään postitoimipisteeseen. Sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat esimerkiksi Nordea-, Osuuspankki-, Danske Bank-, S-Pankki- ja LähiTapiola-verkkopankit sekä erilaiset maksukortit. Maksutaakkaa pystyy myös pilkkomaan pidemmälle aikavälille joustavan erämaksun sekä Klarnan avulla. Mikäli tuotteet maksaa laskulla, veloitetaan tästä 1,50 euron lisämaksu. 


Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 30 vuorokauden ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus. Lisäohjeita tähän ja muuhun sivustoon liittyvään voi löytää verkkokaupan alaosaan sijoitetun Asiakaspalvelu-osion kautta. Täältä asiakas voi päästä käsiksi myös useimmin kysyttyihin kysymyksiin, asiakaspalvelun tietoihin sekä yhteydenottolomakkeeseen. Myös vinkit eri tuotteiden itse asentamiseen kerrotaan tässä osiossa.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Mobiilitukku.fi:n toimintaan liittyen
Tilasitko suojakuoret itseäsi tai jotakin läheistäsi varten Mobiilitukusta? Saapuivatko ne perille vahingoittumattomina? Miten yhteensopiva tuote todella oli laitteesi kanssa – pysyivätkö kuoret käytössä hyvin paikoillaan? Suojakuorten ostamisesta saatava hyöty jää helposti olemattomaksi, jos puhelin tippuessaan suorastaan lentää suojuksestaan pois.


Entäpä millaiseksi koit itse Mobiilitukun käytön? Oliko tilaaminen mielestäsi helppoa? Ilmenikö maksamisen yhteydessä sellaisia maksuja, joihin et olisi osannut varautua sivustolla annettujen tietojen perusteella? Miten kauan vei paketin toimitus? Oli sitten lopullinen vaikutelmasi verkkokaupasta positiivinen tai näet sen toiminnassa parantamisen varaa, on kokemuksestasi suuri apu muille puhelintarvikkeita etsiville suomalaisille. Jätä siis oma arvostelusi tällä välilehdellä vaikka heti!