SuomiArvostelut

  Arvostelut Mobiilitukku.fi

  Teknologia kehittyy koko ajan. Samalla, kun päivittäin hyödynnetyistä laitteista on tullut entistä monipuolisempia ja hyödyllisempiä, on niistä myös muotoutunut aiempaa alttiimpia erilaisille hajoamille. Älypuhelimen näyttö menee rikki huomattavasti entisajan Nokiaa helpommin, ja halkeamien ollessa isoja koko laitteen käyttö voi estyä.


  Onneksi myös tähän ongelmaan vastaamisen ovat ottaneet kontolleen erilaiset luotettavat toimijat. Enää puhelinta ei edes tarvitse viedä kalliiseen huoltoon sen turvaamiseksi, vaan asennuksen voi tehdä nyt myös laajalti itse. Itse asennettavia suojuksia ja lisätarvikkeita myy netin välityksellä muun muassa suomalainen Mobiilitukku.fi.


  Millaisia ovat sivustolta saatavat tuotteet? Vastaavatko ne laadultaan niistä veloitettuja hintoja? Toisinaan hämärämmistä netin kaupoista tilattavat suojukset ovat laadultaan niin huonoja, etteivät ne onnistu suojaamaan puhelinta ensinkään. Onko Mobiilitukku.fi poikkeus tähän ikävään sääntöön? Ota asiasta selvää asiakkaiden kokemuksia lukemalla!

  Tietoa Mobiilitukku.fi -verkkokaupasta

  Mobiilitukku.fi on suomalaisen Three Empty Cases Oy:n pyörittämä mobiililaitteiden suojaustuotteiden, varaosien ja lisätarvikkeiden nettikauppa. Osakeyhtiö toimii koko Suomen mittakaavalla sen Joensuun päätoimistosta käsin, ja yrityksen viralliseksi toimialaksi on merkitty tukkuliike.


  Yhtiö on maahantuoja, jonka liiketoimista vastaa toimitusjohtaja Antti Uotila. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 1,1 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 49 tuhatta euroa. Liikevaihto nousi tällöin edellisvuoteen verrattuna lähes neljäsosan. Samaisena vuonna yritys työllisti 6 henkilöä.

  ROSULIKKA-VERKKOKAUPPA

  Mobiilitukku.fi -palvelutarjonta

  Nettikaupan tarjonta kattaa oikeastaan kaikki yleisimmät älypuhelin- ja tablettimallit, joille sen kautta voi ostaa erityylisiä suojakuoria, -koteloita, -kalvoja ja monia muita lisätarvikkeita. Monesta muusta puhelintarvikkeiden kaupasta poiketen Mobiilitukusta tuotteita voi löytää Applen ja Samsungin lisäksi myös esimerkiksi Xiaomin, Microsoftin, Motorolan ja Asuksen laitteille.


  Hintatasoltaan kaupan voidaan katsoa noudattavan alalle varsin tyypillistä hinnoittelua – esimerkiksi suojakotelon tai panssarilasin saa sen kautta laajalti alle parin kymmenen euron hintaan. Puhelimen turvaksi mobiilitukusta voi tilata myös jonkin monilla eri kuvioilla koristelluista PopSocket-puhelinpidikkeistä, jotka nekin saa alle kahdella kympillä.


  Valikoimasta voi löytää lisäksi myös vaikkapa urheiluun tarvitsemansa käsivarsikotelon tai Bluetooth-kuulokkeet. Hintoja tarkastellessa asiakas voi olla varma siitä, että valittujen tuotteiden arvo todella on tilauksen kokonaishinta; sivusto kun on ylpeä siitä, että sen toimituksiin ei lisätä toimituskuluja nyt eikä tulevaisuudessa.
  Tilaukset toimitetaan pääasiallisesti suoraan asiakkaan postilaatikkoon, joskin isommat paketit välitetään lähimpään postitoimipisteeseen. Sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat esimerkiksi Nordea-, Osuuspankki-, Danske Bank-, S-Pankki- ja LähiTapiola-verkkopankit sekä erilaiset maksukortit. Maksutaakkaa pystyy myös pilkkomaan pidemmälle aikavälille joustavan erämaksun sekä Klarnan avulla. Mikäli tuotteet maksaa laskulla, veloitetaan tästä 1,50 euron lisämaksu.


  Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 30 vuorokauden ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus. Lisäohjeita tähän ja muuhun sivustoon liittyvään voi löytää verkkokaupan alaosaan sijoitetun Asiakaspalvelu-osion kautta. Täältä asiakas voi päästä käsiksi myös useimmin kysyttyihin kysymyksiin, asiakaspalvelun tietoihin sekä yhteydenottolomakkeeseen. Myös vinkit eri tuotteiden itse asentamiseen kerrotaan tässä osiossa.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Mobiilitukku.fi:n toimintaan liittyen

  Tilasitko suojakuoret itseäsi tai jotakin läheistäsi varten Mobiilitukusta? Saapuivatko ne perille vahingoittumattomina? Miten yhteensopiva tuote todella oli laitteesi kanssa – pysyivätkö kuoret käytössä hyvin paikoillaan? Suojakuorten ostamisesta saatava hyöty jää helposti olemattomaksi, jos puhelin tippuessaan suorastaan lentää suojuksestaan pois.


  Entäpä millaiseksi koit itse Mobiilitukun käytön? Oliko tilaaminen mielestäsi helppoa? Ilmenikö maksamisen yhteydessä sellaisia maksuja, joihin et olisi osannut varautua sivustolla annettujen tietojen perusteella? Miten kauan vei paketin toimitus? Oli sitten lopullinen vaikutelmasi verkkokaupasta positiivinen tai näet sen toiminnassa parantamisen varaa, on kokemuksestasi suuri apu muille puhelintarvikkeita etsiville suomalaisille. Jätä siis oma arvostelusi tällä välilehdellä vaikka heti!

  Mobiilitukku.fi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  4.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  8
  Hinnoittelu
  rating
  4
  Toimitus
  rating
  4

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Joo

  Kyllä oli aika pettymys

  : Sofia Nissilä14-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  4.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Mobiilitukku.fi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Mobiilitukku.fi luotettava yritys?

  Mobiilitukku.fi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Mobiilitukku.fi tarjoaa?

  Mobiilitukku.fi on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Mobiilitukku.fi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.