MyTrendyPhone

Kaikki arvostelut

MyTrendyPhone

18% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tuikku
Tilasin reitittimeen uuden akun. Viikon toimitus ja tuote oli mitä halusinkin. Maksu Klarnan kautta tuotteen saapumisen jälkeen. Tilaan jatkossakin!Lue lisää
T
tiina heinoja
Toimitusaika 17 pv,väärä tuote,ei vastannut kuvausta. Rahoja ei palautetaLue lisää
M
M.
Myynnissä tuotteita joita ei todellisuudessa ole varastolla vaikka sivuilla lukisi toimitusajan olevan muutaman päivän. Eivät myöskään ilmoita mikäli tuote on loppu vaan täytyy itse selvitellä. Ilm...Lue lisää
S
Sari Leppänen
Viikko mennyt eikä paketti ole edes postin seurannassa. Palvelu englanninkielellä. Sama viesti sivuston aspassa kuin myös sähköpostilla! Onneks en oo vielä maksanu tuotteita. Lue lisää
J
Jape
Erehdyin ostamaan läppärin akun tästä huijarifirmasta. Ensin lähettivät väärän akun, kesti yli kuukauden että sain oikean. Akku osoittautui vialliseksi, akulla 12 kuukauden valmistajan takuu. Saman...Lue lisää

Kaikki arvostelut (11)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mahtavaa

  Tilasin reitittimeen uuden akun. Viikon toimitus ja tuote oli mitä halusinkin. Maksu Klarnan kautta tuotteen saapumisen jälkeen. Tilaan jatkossakin!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Todella huono joka suhteessa

  Toimitusaika 17 pv,väärä tuote,ei vastannut kuvausta. Rahoja ei palauteta


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Myydään 1-3 päivän toimitusajalla tuotteita joita ei ole varastolla.

  Myynnissä tuotteita joita ei todellisuudessa ole varastolla vaikka sivuilla lukisi toimitusajan olevan muutaman päivän. Eivät myöskään ilmoita mikäli tuote on loppu vaan täytyy itse selvitellä. Ilmeisesti MyTrendyPhonen ihan yleinen ja pitkään jatkunut hyväksi todettu käytäntö jota eivät edes yritä korjata.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Älkää tilatko täältä mitään!!!!

  Viikko mennyt eikä paketti ole edes postin seurannassa. Palvelu englanninkielellä. Sama viesti sivuston aspassa kuin myös sähköpostilla! Onneks en oo vielä maksanu tuotteita.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Palvelu ala-arvoista, takuut ei toimi eikä noudata kuluttajansuojalakia!

  Erehdyin ostamaan läppärin akun tästä huijarifirmasta. Ensin lähettivät väärän akun, kesti yli kuukauden että sain oikean. Akku osoittautui vialliseksi, akulla 12 kuukauden valmistajan takuu. Saman tehoista akkua ei ole enää saatavissa (valmistaja lopetti ko. mallin valmistuksen, kai tajusi itsekin että se on täysi p****). MyTrendyPhone tarjoaa tilalle pienempää akkua mutta se ei ole vastaava. Rahoja eivät suostu palauttamaan "omiin sääntöihinsä" vedoten. Palvelu ala-arvoista, valehdellaan ja vääristellään faktoja.

  Älkää ostako MyTrendyPhonesta mitään, näitä huijareita ei kannata tukea rahallisesti! Loppupelissä tulee halvemmaksi ostaa kunnon tuote vähän kalliimmallla tunnetusta kaupasta joka noudattaa kuluttajansuojalakia.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  En pystynyt kieltäytymään vastaanottamasta tuotetta

  En pystynyt kieltäytymään vastaanottamasta tuotetta postin mokan takia, joten pidin sen ja maksoin uudelleen. Sain sovitut rahat takaisin hyvityksenä. Samalla selvisi, että pitkän toimitusajan syynä ovat lähettämiset Tanskasta asti. Suomessa lähetetty tavara kulkee nopeammin kuin 10 päivää. Tarinan opetus: tilaa vain suomalaisista, tunnetuista ja luotettavista verkkokaupoista.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijarifirma

  Pysykää kaukana. Raha kelpaa, tuotteita ei tule. Eivät ole maksaneet hyvitystä takaisin vielä. En suosittele.

  Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sain jopa hyvityksen lopulta. Luulenpa, että helpommalla pääsee kuin tilaa suomalaisista verkkokaupoista.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huono palvelu

  Reklmaatio/palautus hifasta. Toimitus hidas, koska tanskalaiset johtaa tuotteita Aasiasta. Kohteliaat sähköpostit konsulttipuppua ja englanniksi. Palautuksen alku ripeä, mutta rahoja ei kuulu kuukauteen. Puppupuhetta englanniksi että suomalaiset kiireisiä ym. Samoin palautusosoite on Helsingissä, mutta kirjaukset ym maksut Tamskassa. Maksaakohan edes oikeasti ALV ym veroja Suomeen?

  Huijarifirma. Jos olisin tiennyt yrityksen taustoista, en olisi tilannut mitään. Peruin tilaukseni. En ole saanut rahoja takaisin. Lähettävät viestejä englanniksi, vaikka on suomalainen firma Helsingissä. Toiset arvostelivat laativat tekaistuja kehuja toimituksen nopeudesta. Suomen posti ei toimita mitään pakettia Suomessa 10 päivää, miten tämä firma väittää. Seuraan tilannetta ja teen rikosilmoituksen Helsingin poliisille yhtiön toiminnasta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  huono

  neg,toimitusajat aivan metsäs

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ala-arvoinen palautusprosessi

  Tuotteiden laatu järestään ns. kiinakamaa ja hinnoittelussa näkyy yrityksen reilu kate kun vertaa alkuperäisiin kaukoidän hintoihin. Tämä olisi vielä hyväksyttävää jos yritys maahantuojana vastaisi tuotteiden laatuongelmista kuten lainsäädäntö vaatii.
  Ostamani tuote hajosi normaalissa käytössä ja palautusprosessissa, lähetettyäni kuvat ja selosteen, pyydettiin palauttamaan tuote. Palautettuani tuotteen sain ilmoituksen että tuotteen vahingot on itseaiheutettuja eikä takuu korvaa. Tuota hajosi normaalissa käytössä eikä mikään siinä viittaa että se olisi pudotettu tms.
  En suosittele kenellekään!

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Harhaanjohtava tuotekuvaus

  Yrityksessä MyTrendyPhone tuotekuvaukset eivät vastaa myytävää tuotetta. Hinnat eri mallien välillä saattavat vaihdella todella paljon, vaikka laadussa ei ole mitään eroa kalliimman ja halvemman välillä. Näytönsuojat eivät peitä koko näyttöä, vaikka kuvauksessa luvataan! Kun palautat tuotteen, et saa rahoja takaisin! Asiakaspalvelua saa vain englanniksi, ei suomeksi.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

MyTrendyPhone

Arvostelut MyTrendyPhonesta
Onko tarpeen ostaa uusi matkapuhelin tai tabletti? Vai ostitko jo uuden älypuhelimen, mutta haluat varustaa sen esimerkiksi suojakuorella tai panssarilasilla? Mistä löytyisi juuri sinun puhelinmallille sen oikean kuoren riittävän kattavasta valikoimasta? Vai menikö puhelimesi rikki ja on tarvetta ostaa nyt kokonaan uusi puhelin tai haluat korjauttaa vanhan? Yksi näihin kysymyksiin vastauksia tarjoavista yrityksistä on MyTrendyPhone, joka on verkossa toimiva verkkokauppa, jossa voi ostaa eri mobiili- ja tietotekniikkaan liittyviä tuotteita. Mutta, miten hyvin tämä palvelu toimii? Löydätkö tarvitsemasi asiat helposti ja vaivattomasti? Toimiiko itse verkkokauppa sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti?  Onko itse portaali selkeä, luotettava ja noudattaako se tietosuojakäytäntöjä ja riittävää salausta? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita MyTrendyPhonesta. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko MyTrendyPhone todellakin sinua varten ja riittävän luotettava sekä kelpoinen käyttötarkoituksiisi.

MyTrendyPhonesta
MyTrendyPhone perustettiin jo vuonna 2003 ja siitä on tullut merkittävä toimija mobiilimarkkinoilla. MyTrendyPhonella löytyy tuotevarastot seuraavissa maissa: Tanska, Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Alankomaat, Espanja, Italia, Ranska, Iso-Britannia, Itävalta, Puola ja Portugali. MyTrendyPhonella on 13 verkkokauppaa eri maissa ja yli 300 työntekijää.

MyTrendyPhonen Tuotteet ja palvelut
MyTrendyPhone on - kuten nimestä pystyy päättelemään - erikoistunut puhelimiin ja kaikkeen mobiiliin liittyvään, kuten älypuhelimiin, tabletteihin, mutta myös tietotekniikkaan, huoltoon ja etätöihin. Heillä on yli 100 000 tarviketta. Mobiilitarvikkeet koostuvat itse puhelimista niiden suojaamiseen, kuten esimerkiksi suojakuorilla, suojakoteloilla, panssarilaseilla tai niiden varustamiseen esimerkiksi nopeammalla laturilla, Bluetooth-kuulokkeilla, kaiuttimilla tai erillisillä pidikkeillä. Jokaiselle puhelinmallille, tabletille tai merkille löytyy oma kategoriassa kyseiseltä sivustolta, kuten esimerkiksi Huaweille, Appelle ja Samsungille. Tämän johdosta kaikkeen mobiiliin ja tietotekniikkaan liittyviä tuotteita löytyy kyseisestä verkkokaupasta useita tuhansia, kuten esimerkiksi työpöytä- ja autopidikkeet puhelimille, varavirtalähteet eli virtapankit tai erilliset kuulokkeet niille.
Yhtensä sivuston erikoispalveluna on oman suojakuoren teettäminen omalla kuvioinnilla. Muina erikoispalveluksina on kaikkeen tietotekniikkaan ja mobiiliin liittyvä huolto ja korjaus: kuten tuotteen arviointi, (vesivahingon)korjaus, erilaiset varaosat. Myös vanhan laitteen myyminen onnistuu palvelussa, ja on mahdollista siten ostaa verkkokaupan tehdashuollettu puhelin. MyTrendyPhone tarjoaa myös hinta- ja tyytyväisyystakuun asioidessa verkkokaupassa. Jos löytää saman tuotteen halvemmalla 30 päivän sisällä ostohetkestä, verkkokauppa hyvittää tämän erotuksen Toimituksella kestää 2-3 päivää ja MyTrendyPhone tarjoaa kahden vuoden takuun. Palvelu tarjoaa asiakaspalvelua sähköpostitse: Asiakastuki@mytrendyphone.fi ja puhelimitse(+358)841541368) Myös chat-mahdollisuus ja palautekaavake löytyvät sivustolta.
MyTrendyPhone on laajentunut myös käsittämään tietotekniikan ja gadgetit, eli löytyy esimerkiksi etätyöskentelijälle työvälineet ja varusteet - itse asiassa sille löytyy oma kategoriassa sivuston yläosassa. Gadgetit käsittävät periaatteessa kaikkia vempaimia, härpäkkeitä ja härpäkkeitä maan ja taivaan väliltä lähtien lämmittävistä USB-talvihanskoista, lautapeleihin, aktiiviisuusrannekkeihin, videokameroihin, selfie-keppeihin, valaisimiin, taskulamppuihin, projektoreihin ja peliohjaimiin.

Kiitokset, valitukset ja vinkit MyTrendyPhonesta
Löysitkö etsimästi MyTrendyPhonesta. Oliko valikoima riittävän kattava sinua varten vai jäikö jotain uupumaan? Toimiko asiakaspalvelu moitteettomasti ja nopeasti? Tuliko tilaamasi paketti perille nopeasti? Entäs maksutavat, olivatko ne riittävän kattavia ja luotettavia? Löysitkö kaiken tarvitsemasi ja sivustolla navigointi oli helppoa ja vaivatonta? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä markkinapaikasta, koska se on hyvin tärkeätä ennen kaikkea muille, ketkä haluavat tilata joitakin tuotteita, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät varmuutta ja saattavat jopa innostuneena ja kiitollisena avusta saada tarvitsevansa nopeammin kuin yksin. Saatat säästää muilla palvelun käyttäjillä lukuisia harmeja ja harmaita hiuksia jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää MyTrendyPhonen palveluita.