MyTrendyPhone

Kaikki arvostelut

MyTrendyPhone

13% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tuikku
Tilasin reitittimeen uuden akun. Viikon toimitus ja tuote oli mitä halusinkin. Maksu Klarnan kautta tuotteen saapumisen jälkeen. Tilaan jatkossakin!Lue lisää
A
A.m.
Tilaus nopeasti,rahat pois nopeasti. Tuotteita ei vaan kuulu. Luvattu parin päivän toimitusaika EI toteudu. Saa nähdä toimittavatko tämän vuosikymmenen aikana.Lue lisää
M
Mia Tikkakoski
Tilasin puhelimeen suojakalvon ja lompakko kotelon. Ensimmäisessä paketissa tuli kalvo, jonka laatu oli aivan ala-arvoinen. Kaksi viikkoa myöhemmin yritys toimitti lähetyksen, jossa oli suojakalvon...Lue lisää
P
Pekka Lehtinen
Tuntuu täysin huijaukselta. Tilasin tuotteen odotin kuukauden ja otin yhteyttä asiakaspalveluun, joka vastasi nopeasta että voivat perua kaupan tai lähetää tuotteen uudelleen. Ehtona kuitenkin oli...Lue lisää
J
Juhani
Ostin kaksi akkua mokkulaa. Toinen toimii ok, mutta toinen oli heti rikki. Mokkula ilmoitti battery error. Akun merkinnät on teipein peitetty, siis jotain piraatti kamaa. Viesteihin ei ole vasta...Lue lisää

Kaikki arvostelut (16)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mahtavaa

  Tilasin reitittimeen uuden akun. Viikon toimitus ja tuote oli mitä halusinkin. Maksu Klarnan kautta tuotteen saapumisen jälkeen. Tilaan jatkossakin!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kotelo

  Tilaus nopeasti,rahat pois nopeasti. Tuotteita ei vaan kuulu. Luvattu parin päivän toimitusaika EI toteudu. Saa nähdä toimittavatko tämän vuosikymmenen aikana.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Puhelimen suojakalvo ja lompakko kotelo

  Tilasin puhelimeen suojakalvon ja lompakko kotelon. Ensimmäisessä paketissa tuli kalvo, jonka laatu oli aivan ala-arvoinen. Kaksi viikkoa myöhemmin yritys toimitti lähetyksen, jossa oli suojakalvon asennusta varten olevat lian poisto pyyhkeet. Meni yli kuukausi, eikä lompakko koteloa kuulunut.

  Otin yhteyttä asiakaspalveluun. Palvelu oli erittäin töykeää. Väittivät, että olen tilannut kaksi samanlaista koteloa, joita ei nyt ole varastossa. Pyysin heitä perumaan koko loppu tilauksen. N. viikko myöhemmin minulle yritettiin toimittaa heiltä pakettia Postin ovelle-toimituksella. Peruin vastaanoton. Nyt väittävät toimittaneensa minulle koteloa.

  Maksuminen on Klarnan kautta. Olen jättänyt kaiken selvitystilaan ja ollut yhteydessä niin Trendy Phoneen (joka pyysi minua ottamaan yhteyttä kuluttajasuojaan) ja Klarnaan. Klarna lupasi laittaa asian "tutkintaan". Asia edelleen auki.

  Hirveä härdelli yhdestä suojakalvosta ja kotelosta. Suosittelen pysymään erossa yrityksestä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Puhelimen kotelo

  Tuntuu täysin huijaukselta.
  Tilasin tuotteen odotin kuukauden ja otin yhteyttä asiakaspalveluun, joka vastasi nopeasta että voivat perua kaupan tai lähetää tuotteen uudelleen. Ehtona kuitenkin oli, että täytän jonkun kaavakkeen siitä, että posti ei ole toimittanut lähetystä ja skannaan sen heille takaisin.
  Skannasin kaavakkaan heille ja pyysin edelleen toimittamaan tuotteen. Kului taas kuukausi eikä toimitusta tullut. Tiedustelin asiakaspalvelusta kaunko tuotteen toimitus kestää. Vastausta en siihen saanut vaan täsmälleen samanlaisen viestin täyttää sama lomake ja lähettää se heille.
  Mitäköhän kyseisellä lomakkeella tekevät. Nostavat rahaa vakuutuslaitokselta.
  Tällä kertaa peruin kaupan. Saa nähdä saanko rahojani takaisin.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  akkut

  Ostin kaksi akkua mokkulaa.
  Toinen toimii ok, mutta toinen oli heti rikki. Mokkula ilmoitti battery error.
  Akun merkinnät on teipein peitetty, siis jotain piraatti kamaa.
  Viesteihin ei ole vastattu joten ilmeisesti heitä palvelu ei kiinnosta.
  Eipähän tarvi enään asioida heidän verkkokaupassa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kuulokkeet

  Hinnat nettisivuilla on huomattavasti kilpailijoita halvempia, mikä voi houkutella tilaamaan. Tämä vaikuttaa olevan jonkinlainen ansa, sillä itse toimitusajat voivat olla moninkertaisia mainostettuihin verrattuna, ja toimitetut tuotteet voivat hajota päivien sisällä käyttöön otosta.

  Omassa tapauksessani tilaamani Bluetooth-kuulokkeet lakkasivat äänentoiston toisesta korvasta kokonaan alle puolen viikon sisällä, minkä jälkeen lähetin tuotteen takaisin reklamaatiota varten. 2-3 viikon jälkeen sain sähköpostin, jossa ilmiselvää valmistajan vikaa väitettiin käyttäjän viaksi, ja rahojeni palautus evättiin.

  Silkkaa huijausta. Tilaa vaikka Gigantista tai mistä tahansa muualta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Todella huono joka suhteessa

  Toimitusaika 17 pv,väärä tuote,ei vastannut kuvausta. Rahoja ei palauteta


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Myydään 1-3 päivän toimitusajalla tuotteita joita ei ole varastolla.

  Myynnissä tuotteita joita ei todellisuudessa ole varastolla vaikka sivuilla lukisi toimitusajan olevan muutaman päivän. Eivät myöskään ilmoita mikäli tuote on loppu vaan täytyy itse selvitellä. Ilmeisesti MyTrendyPhonen ihan yleinen ja pitkään jatkunut hyväksi todettu käytäntö jota eivät edes yritä korjata.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Älkää tilatko täältä mitään!!!!

  Viikko mennyt eikä paketti ole edes postin seurannassa. Palvelu englanninkielellä. Sama viesti sivuston aspassa kuin myös sähköpostilla! Onneks en oo vielä maksanu tuotteita.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Palvelu ala-arvoista, takuut ei toimi eikä noudata kuluttajansuojalakia!

  Erehdyin ostamaan läppärin akun tästä huijarifirmasta. Ensin lähettivät väärän akun, kesti yli kuukauden että sain oikean. Akku osoittautui vialliseksi, akulla 12 kuukauden valmistajan takuu. Saman tehoista akkua ei ole enää saatavissa (valmistaja lopetti ko. mallin valmistuksen, kai tajusi itsekin että se on täysi p****). MyTrendyPhone tarjoaa tilalle pienempää akkua mutta se ei ole vastaava. Rahoja eivät suostu palauttamaan "omiin sääntöihinsä" vedoten. Palvelu ala-arvoista, valehdellaan ja vääristellään faktoja.

  Älkää ostako MyTrendyPhonesta mitään, näitä huijareita ei kannata tukea rahallisesti! Loppupelissä tulee halvemmaksi ostaa kunnon tuote vähän kalliimmallla tunnetusta kaupasta joka noudattaa kuluttajansuojalakia.


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...