MyTrendyPhone Arvostelua

: 9
22% ostaisi täältä uudelleen

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?
Kirjoita arvostelu

T
Tuikku
Tilasin reitittimeen uuden akun. Viikon toimitus ja tuote oli mitä halusinkin. Maksu Klarnan kautta tuotteen saapumisen jälkeen. Tilaan jatkossakin!Lue lisää
A
A.m.
Tilaus nopeasti,rahat pois nopeasti. Tuotteita ei vaan kuulu. Luvattu parin päivän toimitusaika EI toteudu. Saa nähdä toimittavatko tämän vuosikymmenen aikana.Lue lisää
M
Mia Tikkakoski
Tilasin puhelimeen suojakalvon ja lompakko kotelon. Ensimmäisessä paketissa tuli kalvo, jonka laatu oli aivan ala-arvoinen. Kaksi viikkoa myöhemmin yritys toimitti lähetyksen, jossa oli suojakalvon...Lue lisää
P
Pekka Lehtinen
Tuntuu täysin huijaukselta. Tilasin tuotteen odotin kuukauden ja otin yhteyttä asiakaspalveluun, joka vastasi nopeasta että voivat perua kaupan tai lähetää tuotteen uudelleen. Ehtona kuitenkin oli...Lue lisää
J
Juhani
Ostin kaksi akkua mokkulaa. Toinen toimii ok, mutta toinen oli heti rikki. Mokkula ilmoitti battery error. Akun merkinnät on teipein peitetty, siis jotain piraatti kamaa. Viesteihin ei ole vasta...Lue lisää

Kaikki arvostelut (9)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mahtavaa

  Tilasin reitittimeen uuden akun. Viikon toimitus ja tuote oli mitä halusinkin. Maksu Klarnan kautta tuotteen saapumisen jälkeen. Tilaan jatkossakin!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kotelo

  Tilaus nopeasti,rahat pois nopeasti. Tuotteita ei vaan kuulu. Luvattu parin päivän toimitusaika EI toteudu. Saa nähdä toimittavatko tämän vuosikymmenen aikana.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Puhelimen suojakalvo ja lompakko kotelo

  Tilasin puhelimeen suojakalvon ja lompakko kotelon. Ensimmäisessä paketissa tuli kalvo, jonka laatu oli aivan ala-arvoinen. Kaksi viikkoa myöhemmin yritys toimitti lähetyksen, jossa oli suojakalvon asennusta varten olevat lian poisto pyyhkeet. Meni yli kuukausi, eikä lompakko koteloa kuulunut.

  Otin yhteyttä asiakaspalveluun. Palvelu oli erittäin töykeää. Väittivät, että olen tilannut kaksi samanlaista koteloa, joita ei nyt ole varastossa. Pyysin heitä perumaan koko loppu tilauksen. N. viikko myöhemmin minulle yritettiin toimittaa heiltä pakettia Postin ovelle-toimituksella. Peruin vastaanoton. Nyt väittävät toimittaneensa minulle koteloa.

  Maksuminen on Klarnan kautta. Olen jättänyt kaiken selvitystilaan ja ollut yhteydessä niin Trendy Phoneen (joka pyysi minua ottamaan yhteyttä kuluttajasuojaan) ja Klarnaan. Klarna lupasi laittaa asian "tutkintaan". Asia edelleen auki.

  Hirveä härdelli yhdestä suojakalvosta ja kotelosta. Suosittelen pysymään erossa yrityksestä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Puhelimen kotelo

  Tuntuu täysin huijaukselta.
  Tilasin tuotteen odotin kuukauden ja otin yhteyttä asiakaspalveluun, joka vastasi nopeasta että voivat perua kaupan tai lähetää tuotteen uudelleen. Ehtona kuitenkin oli, että täytän jonkun kaavakkeen siitä, että posti ei ole toimittanut lähetystä ja skannaan sen heille takaisin.
  Skannasin kaavakkaan heille ja pyysin edelleen toimittamaan tuotteen. Kului taas kuukausi eikä toimitusta tullut. Tiedustelin asiakaspalvelusta kaunko tuotteen toimitus kestää. Vastausta en siihen saanut vaan täsmälleen samanlaisen viestin täyttää sama lomake ja lähettää se heille.
  Mitäköhän kyseisellä lomakkeella tekevät. Nostavat rahaa vakuutuslaitokselta.
  Tällä kertaa peruin kaupan. Saa nähdä saanko rahojani takaisin.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  akkut

  Ostin kaksi akkua mokkulaa.
  Toinen toimii ok, mutta toinen oli heti rikki. Mokkula ilmoitti battery error.
  Akun merkinnät on teipein peitetty, siis jotain piraatti kamaa.
  Viesteihin ei ole vastattu joten ilmeisesti heitä palvelu ei kiinnosta.
  Eipähän tarvi enään asioida heidän verkkokaupassa.

  Hei, itselleni kävi samoin kun mies tilasi 29.10.2022 puhelimeeni akun, joka tulikin Tanskasta,(josta ei ollut ilmoitusta verkkosivuilla). Tulo kesti ja palautin akun yrityksen antamalla palautusnumerolla. Maksua palautuksesta odotellaan yhä 5.1.2023.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kuulokkeet

  Hinnat nettisivuilla on huomattavasti kilpailijoita halvempia, mikä voi houkutella tilaamaan. Tämä vaikuttaa olevan jonkinlainen ansa, sillä itse toimitusajat voivat olla moninkertaisia mainostettuihin verrattuna, ja toimitetut tuotteet voivat hajota päivien sisällä käyttöön otosta.

  Omassa tapauksessani tilaamani Bluetooth-kuulokkeet lakkasivat äänentoiston toisesta korvasta kokonaan alle puolen viikon sisällä, minkä jälkeen lähetin tuotteen takaisin reklamaatiota varten. 2-3 viikon jälkeen sain sähköpostin, jossa ilmiselvää valmistajan vikaa väitettiin käyttäjän viaksi, ja rahojeni palautus evättiin.

  Silkkaa huijausta. Tilaa vaikka Gigantista tai mistä tahansa muualta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huono palvelu

  Reklmaatio/palautus hifasta. Toimitus hidas, koska tanskalaiset johtaa tuotteita Aasiasta. Kohteliaat sähköpostit konsulttipuppua ja englanniksi. Palautuksen alku ripeä, mutta rahoja ei kuulu kuukauteen. Puppupuhetta englanniksi että suomalaiset kiireisiä ym. Samoin palautusosoite on Helsingissä, mutta kirjaukset ym maksut Tamskassa. Maksaakohan edes oikeasti ALV ym veroja Suomeen?

  Huijarifirma. Jos olisin tiennyt yrityksen taustoista, en olisi tilannut mitään. Peruin tilaukseni. En ole saanut rahoja takaisin. Lähettävät viestejä englanniksi, vaikka on suomalainen firma Helsingissä. Toiset arvostelivat laativat tekaistuja kehuja toimituksen nopeudesta. Suomen posti ei toimita mitään pakettia Suomessa 10 päivää, miten tämä firma väittää. Seuraan tilannetta ja teen rikosilmoituksen Helsingin poliisille yhtiön toiminnasta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  huono

  neg,toimitusajat aivan metsäs


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ala-arvoinen palautusprosessi

  Tuotteiden laatu järestään ns. kiinakamaa ja hinnoittelussa näkyy yrityksen reilu kate kun vertaa alkuperäisiin kaukoidän hintoihin. Tämä olisi vielä hyväksyttävää jos yritys maahantuojana vastaisi tuotteiden laatuongelmista kuten lainsäädäntö vaatii.
  Ostamani tuote hajosi normaalissa käytössä ja palautusprosessissa, lähetettyäni kuvat ja selosteen, pyydettiin palauttamaan tuote. Palautettuani tuotteen sain ilmoituksen että tuotteen vahingot on itseaiheutettuja eikä takuu korvaa. Tuota hajosi normaalissa käytössä eikä mikään siinä viittaa että se olisi pudotettu tms.
  En suosittele kenellekään!


Muut katsoivat