SuomiArvostelut

  Arvostelut Suojakalvotukku

  Yhdeksi nyky-yhteiskuntamme haitallisimmista tavoista on muodostunut kertakäyttökulttuuri. Vaikuttaisi olevan ennemmin sääntö kuin poikkeus, että vaikkapa akun huonontuessa hankitaan uusi puhelin pelkän ongelman korjaamisen sijaan. Huonolaatuinen suojakalvo tai sen puuttuminen kokonaan puolestaan varmistaa, ettei älypuhelimen naarmuille ja halkeamille altis näyttö säily käyttökuntoisena pitkään.
  Monen muun hyödykkeen tavoin vastauksen myös tähän ongelmaan voi nykyisin saada omalta kotisohvalta. Suomessa älylaitteita suojaavia kuoria sekä lisätarvikkeita tarjoaa muun muassa Suojakalvotukku. Toimittuvatko sen kautta tilatut hyödykkeet todella perille asti viiden arkipäivän kuluessa? Onko tuotteiden laatu yhtä korkea, kuin verkkokaupassa luvataan? Paremman käsityksen Suojakalvotukusta saat asiakkaiden omia arvosteluja selaamalla!

  Tietoa Suojakalvotukku-verkkokaupasta

  Suojakalvotukku on suomalainen älylaitteiden kuoria, näytönsuojia ja lisätarvikkeita yksityishenkilöille tarjoava nettikauppa. Ideana on, että tuotteiden sitä vaatiessa asennuksen tekee asiakas itse verkkokaupan ohjeita ja lisävälineitä hyödyntäen.
  Verkkokaupan kaikki suunnittelu, toiminta ja omistus ovat Suomessa. Suojakalvotukku on yhdessä Tokoi Techin kanssa osa Tokoi eCommerce Oy:tä, joka vaikuttaisi olevan nimetty yrityksen toimitusjohtaja Vladimir Tokoin mukaan. Yritys on perustettu vuonna 2015, ja sen kotipaikaksi on merkitty Helsinki.
  Vuonna 2019 osakeyhtiön liikevaihto oli noin 2,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti 130% kasvua edellisvuoteen verrattuna. Tilikauden tulokseksi jäi 241 tuhatta euroa. Samaisena vuonna yritys työllisti 4 henkilöä, mikä oli kolme enemmän, kuin edeltävällä tilikaudella. Liikevoittoprosentti oli tällöin 10,3 prosenttia.

  Verkkokauppa.com Q4’20: Tavoitteet miljardissa

  Suojakalvotukku palvelutarjonta

  Kaupan nettisivujen käyttö on varsin helppoa. Modernia tyyliä mukailevassa näkymässä yläreunaan on sijoitettu pudotusvalikot, joiden ylle kursorin viemällä asiakas löytää sujuvasti oman laitteensa kategorian, merkin sekä mallin. Sivuston alareunasta puolestaan löytyvät linkit asiakaspalvelua, neuvoja sekä kampanjoita varten.
  Nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman eri tarpeisiin sopivia näytönsuojia, johon sisältyvät puhelinbrändien itse valmistamien vaihtoehtojen lisäksi nettikaupan ikioma, suomalainen Suojis. Kyseinen suoja on tehty aidosta japanilaisesta AGC-lasista, ja se on yhteensopiva minkä tahansa laitteen kanssa, kunhan valinnan vain tekee näytön koon huomioiden.
  Sivuston valikoimaan kuuluvat yleisten Samsung-, iPhone- ja Huawei-laitteiden lisäksi muun muassa Xiaomi, Nokia ja Motorola. Muodikkaita suojakoteloita voi ostaa myös eri merkkien valmistamille tableteille. Erilaisten lisätarvikkeiden asennuksessa apuna on vaikkapa puhelinten korjaukseen tarkoitettu, Tokoitechin oma työkalusarja.
  Omaa älylaitetta voi suojata myös viime vuosina huippusuosioon nousseilla PopSocket-pidikkeillä, joilla oikeastaan minkä tahansa puhelimen voi turvata vahingollisilta putoamisilta. Puhelinkuorten tavoin näitä löytyy moneen eri tyyliin sopivina – leopardikuvioisena tai vaikkapa SaiPan logolla varustettuna.
  Suojakalvotukusta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Maksaa voi oikeastaan millä tahansa Suomessa yleisellä verkkopankilla tai luottokortilla. Lisäaikaa maksamiseen voi saada Klarnan osamaksulla tai tilaamalla tuotteet laskulle. Paketin toimitus vie 2-5 arkipäivää, ja sen etenemistä voi tarkastella seurantatunnuksin. Yli 20 euron arvoisille tilauksille myönnetään ilmainen toimitus.
  Luotettavuudesta viestii sivuston helpon navigoitavuuden lisäksi yritykselle myönnetyt tunnustukset. Koska sen toiminta sijaitsee Suomessa ja työllistää osaltaan suomalaista työvoimaa, on Tokoi Tech eCommercelle myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Bisnodelta yritys on saanut korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen, ja vuonna 2019 se vastaanotti Suomen Vahvimmat -tunnustuksen merkkinä vakavaraiseesta taloudesta sekä positiivisesta yhteiskunnallisesta vaikutuksesta.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Suojakalvotukun toimintaan liittyen

  Tilasitko itse puhelimesi turvaksi Suojis-panssarilasin? Ehkäpä hankit jonkin pitkään kaipaamasi lisätarvikkeen Suojakalvotukun laajasta valikoimasta? Sivusto näyttäisi huomioivan kaikki Suomessa yleisimmät puhelinbrändit – löysitkö sieltä omasi?
  Ilmenikö tilauksessa jotakin yllättävää? Toisinaan luvatut toimitusajat saattavat venyä yhteiskunnallisten mullistusten tai ihan vain yleisen huolimattomuuden vuoksi. Jos näin kävi itsellesi, auttoiko asiakaspalvelu asian setvinnässä? Kaikki arvostelut ovat tervetulleita ja muille kuluttajille hyödyllisiä - jätä omasi vaikka heti!

  Suojakalvotukku
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (7)

  8.8
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  8.8
  Palvelu
  rating
  8.6
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  9.4

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Nopeaa toimintaa

  Itse tilasin iPhonen nahkaiset suojakuoret, postissa tuli aika nopsaan paketti. Varastolta oli vahingossa lähtenyt ei-nahkainen malli. Viestini jälkeen tuli nopea vastaus ja anteeksipyyntö. Oikeat kuoret saapuivat jo seuraavan aamun postissa., eikä vääriä tarvinnut palauttaa. Mistään muualta en ole saanut yhtä moitteetonta palvelua hyvityksien ja toimituksen suhteen. Suosittelen.

  : Vesa30-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  8.5
  rating

  Erittäin sujuvaa

  Toimitus alle kahdessa vuorokaudessa tilauksesta. 👍 Tilasin jo toisen, erittäin kestävän ja siistinä pysyvän nahkaisen kotelon, koska puhelinmalli vaihtui. Vaikuttaisi olevan samaa, hyvää laatua kuin edellinenkin. Olen ollut todella tyytyväinen 20 euron ostokseeni. Suosittelen lämpimästi.

  : Sanna24-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Nopeaa ja moitteetonta

  Sivusto oli itselleni tuntematon ja tarkistin ensin töltö sivustolta mitä sanotaan.
  Tein tilauksen keskiviikkona ja se oli perillä perjantaina, eli toimitus oli erittäin nopeaa ja sain tilaamani tuotteet. Ei moitittavaa 👍

  : Jonathan10-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Liian pieni

  Parissa päivässä tullu aina panssarilasit mutta suojis-panssarilasit on tehty liian pieniksi vaikka lisätiedoissa sanotaan että "Koko näytön panssarilasi istuu puhelimeen reunasta reunaan"

  : Janne28-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  7.5
  rating

  Erittäin hyvä palvelu

  Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu.

  : Liisa11-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Asiakaspalvelu pelaa

  Erittäin nopea postitus ja tuotteen vaihto toiseen onnistui yhdellä chatillä.

  Aion ostaa jatkossakin täältä lompakkokotelot puhelimeen :)

  : Jerry Järvinen28-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  9
  rating

  2/3 tuotteesta olivat vääriä

  Tilasin 3kpl panssarilaseja kolmeen erilaiseen puhelimeen. Tilaus tuli noin viikossa, mutta vain YKSI oli oikeanlainen. Muut kaksi johonkin täysin eri puhelimiin, joita en tilannut. Lähetyslista uupui, josta olisi nähnyt mihin puhelimiin nuo lasit edes kuuluisivat. En suosittele.

  : Pia Silmu08-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  6
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Suojakalvotukku

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Suojakalvotukku luotettava yritys?

  Suojakalvotukku on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 8.8/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Suojakalvotukku tarjoaa?

  Suojakalvotukku on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Suojakalvotukku-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.