Suojakalvotukku

Kaikki arvostelut

Suojakalvotukku

90% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

V
Vesa
Itse tilasin iPhonen nahkaiset suojakuoret, postissa tuli aika nopsaan paketti. Varastolta oli vahingossa lähtenyt ei-nahkainen malli. Viestini jälkeen tuli nopea vastaus ja anteeksipyyntö. Oikeat ...Lue lisää
S
Sanna
Toimitus alle kahdessa vuorokaudessa tilauksesta. ???? Tilasin jo toisen, erittäin kestävän ja siistinä pysyvän nahkaisen kotelon, koska puhelinmalli vaihtui. Vaikuttaisi olevan samaa, hyvää laatua...Lue lisää
J
Jonathan
Sivusto oli itselleni tuntematon ja tarkistin ensin töltö sivustolta mitä sanotaan. Tein tilauksen keskiviikkona ja se oli perillä perjantaina, eli toimitus oli erittäin nopeaa ja sain tilaamani ...Lue lisää
M
Malla
Yritin kirjautua tililleni onnistumatta, mutta käyhän se näinkin. Suojakalvotukku uusi löytö minulle. Ostoksiini ja toimitukseen hyvin tyytyväinen. 10 pistettä ansaittu, suosittelen! Kaikkea hyvää...Lue lisää
K
Kaisla
Tilaus tapahtui moitteettomasti,toimitusaika oli noin viikko. Ei valittamista!Lue lisää

Kaikki arvostelut (10)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Nopeaa toimintaa

  Itse tilasin iPhonen nahkaiset suojakuoret, postissa tuli aika nopsaan paketti. Varastolta oli vahingossa lähtenyt ei-nahkainen malli. Viestini jälkeen tuli nopea vastaus ja anteeksipyyntö. Oikeat kuoret saapuivat jo seuraavan aamun postissa., eikä vääriä tarvinnut palauttaa. Mistään muualta en ole saanut yhtä moitteetonta palvelua hyvityksien ja toimituksen suhteen. Suosittelen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erittäin sujuvaa

  Toimitus alle kahdessa vuorokaudessa tilauksesta. ???? Tilasin jo toisen, erittäin kestävän ja siistinä pysyvän nahkaisen kotelon, koska puhelinmalli vaihtui. Vaikuttaisi olevan samaa, hyvää laatua kuin edellinenkin. Olen ollut todella tyytyväinen 20 euron ostokseeni. Suosittelen lämpimästi.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Nopeaa ja moitteetonta

  Sivusto oli itselleni tuntematon ja tarkistin ensin töltö sivustolta mitä sanotaan.
  Tein tilauksen keskiviikkona ja se oli perillä perjantaina, eli toimitus oli erittäin nopeaa ja sain tilaamani tuotteet. Ei moitittavaa ????


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  puhelinkuoret, kuulokesuoja

  Yritin kirjautua tililleni onnistumatta, mutta käyhän se näinkin. Suojakalvotukku uusi löytö minulle. Ostoksiini ja toimitukseen hyvin tyytyväinen. 10 pistettä ansaittu, suosittelen! Kaikkea hyvää teille toivottaen, Malla


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Panssarilasi ja wallet-kuoret

  Tilaus tapahtui moitteettomasti,toimitusaika oli noin viikko. Ei valittamista!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Näytön lasisuoja

  Haistakoot paska


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Liian pieni

  Parissa päivässä tullu aina panssarilasit mutta suojis-panssarilasit on tehty liian pieniksi vaikka lisätiedoissa sanotaan että "Koko näytön panssarilasi istuu puhelimeen reunasta reunaan"


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Asiakaspalvelu pelaa

  Erittäin nopea postitus ja tuotteen vaihto toiseen onnistui yhdellä chatillä.

  Aion ostaa jatkossakin täältä lompakkokotelot puhelimeen :)


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erittäin hyvä palvelu

  Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  2/3 tuotteesta olivat vääriä

  Tilasin 3kpl panssarilaseja kolmeen erilaiseen puhelimeen. Tilaus tuli noin viikossa, mutta vain YKSI oli oikeanlainen. Muut kaksi johonkin täysin eri puhelimiin, joita en tilannut. Lähetyslista uupui, josta olisi nähnyt mihin puhelimiin nuo lasit edes kuuluisivat. En suosittele.


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Suojakalvotukku

Yhdeksi nyky-yhteiskuntamme haitallisimmista tavoista on muodostunut kertakäyttökulttuuri. Vaikuttaisi olevan ennemmin sääntö kuin poikkeus, että vaikkapa akun huonontuessa hankitaan uusi puhelin pelkän ongelman korjaamisen sijaan. Huonolaatuinen suojakalvo tai sen puuttuminen kokonaan puolestaan varmistaa, ettei älypuhelimen naarmuille ja halkeamille altis näyttö säily käyttökuntoisena pitkään.
Monen muun hyödykkeen tavoin vastauksen myös tähän ongelmaan voi nykyisin saada omalta kotisohvalta. Suomessa älylaitteita suojaavia kuoria sekä lisätarvikkeita tarjoaa muun muassa Suojakalvotukku. Toimittuvatko sen kautta tilatut hyödykkeet todella perille asti viiden arkipäivän kuluessa? Onko tuotteiden laatu yhtä korkea, kuin verkkokaupassa luvataan? Paremman käsityksen Suojakalvotukusta saat asiakkaiden omia arvosteluja selaamalla!

Tietoa Suojakalvotukku-verkkokaupasta
Suojakalvotukku on suomalainen älylaitteiden kuoria, näytönsuojia ja lisätarvikkeita yksityishenkilöille tarjoava nettikauppa. Ideana on, että tuotteiden sitä vaatiessa asennuksen tekee asiakas itse verkkokaupan ohjeita ja lisävälineitä hyödyntäen.
Verkkokaupan kaikki suunnittelu, toiminta ja omistus ovat Suomessa. Suojakalvotukku on yhdessä Tokoi Techin kanssa osa Tokoi eCommerce Oy:tä, joka vaikuttaisi olevan nimetty yrityksen toimitusjohtaja Vladimir Tokoin mukaan. Yritys on perustettu vuonna 2015, ja sen kotipaikaksi on merkitty Helsinki.
Vuonna 2019 osakeyhtiön liikevaihto oli noin 2,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti 130% kasvua edellisvuoteen verrattuna. Tilikauden tulokseksi jäi 241 tuhatta euroa. Samaisena vuonna yritys työllisti 4 henkilöä, mikä oli kolme enemmän, kuin edeltävällä tilikaudella. Liikevoittoprosentti oli tällöin 10,3 prosenttia.

Suojakalvotukku palvelutarjonta
Kaupan nettisivujen käyttö on varsin helppoa. Modernia tyyliä mukailevassa näkymässä yläreunaan on sijoitettu pudotusvalikot, joiden ylle kursorin viemällä asiakas löytää sujuvasti oman laitteensa kategorian, merkin sekä mallin. Sivuston alareunasta puolestaan löytyvät linkit asiakaspalvelua, neuvoja sekä kampanjoita varten.
Nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman eri tarpeisiin sopivia näytönsuojia, johon sisältyvät puhelinbrändien itse valmistamien vaihtoehtojen lisäksi nettikaupan ikioma, suomalainen Suojis. Kyseinen suoja on tehty aidosta japanilaisesta AGC-lasista, ja se on yhteensopiva minkä tahansa laitteen kanssa, kunhan valinnan vain tekee näytön koon huomioiden. 
Sivuston valikoimaan kuuluvat yleisten Samsung-, iPhone- ja Huawei-laitteiden lisäksi muun muassa Xiaomi, Nokia ja Motorola. Muodikkaita suojakoteloita voi ostaa myös eri merkkien valmistamille tableteille. Erilaisten lisätarvikkeiden asennuksessa apuna on vaikkapa puhelinten korjaukseen tarkoitettu, Tokoitechin oma työkalusarja.
Omaa älylaitetta voi suojata myös viime vuosina huippusuosioon nousseilla PopSocket-pidikkeillä, joilla oikeastaan minkä tahansa puhelimen voi turvata vahingollisilta putoamisilta. Puhelinkuorten tavoin näitä löytyy moneen eri tyyliin sopivina – leopardikuvioisena tai vaikkapa SaiPan logolla varustettuna.
Suojakalvotukusta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Maksaa voi oikeastaan millä tahansa Suomessa yleisellä verkkopankilla tai luottokortilla. Lisäaikaa maksamiseen voi saada Klarnan osamaksulla tai tilaamalla tuotteet laskulle. Paketin toimitus vie 2-5 arkipäivää, ja sen etenemistä voi tarkastella seurantatunnuksin. Yli 20 euron arvoisille tilauksille myönnetään ilmainen toimitus.
Luotettavuudesta viestii sivuston helpon navigoitavuuden lisäksi yritykselle myönnetyt tunnustukset. Koska sen toiminta sijaitsee Suomessa ja työllistää osaltaan suomalaista työvoimaa, on Tokoi Tech eCommercelle myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Bisnodelta yritys on saanut korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen, ja vuonna 2019 se vastaanotti Suomen Vahvimmat -tunnustuksen merkkinä vakavaraiseesta taloudesta sekä positiivisesta yhteiskunnallisesta vaikutuksesta.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Suojakalvotukun toimintaan liittyen
Tilasitko itse puhelimesi turvaksi Suojis-panssarilasin? Ehkäpä hankit jonkin pitkään kaipaamasi lisätarvikkeen Suojakalvotukun laajasta valikoimasta? Sivusto näyttäisi huomioivan kaikki Suomessa yleisimmät puhelinbrändit – löysitkö sieltä omasi? 
Ilmenikö tilauksessa jotakin yllättävää? Toisinaan luvatut toimitusajat saattavat venyä yhteiskunnallisten mullistusten tai ihan vain yleisen huolimattomuuden vuoksi. Jos näin kävi itsellesi, auttoiko asiakaspalvelu asian setvinnässä? Kaikki arvostelut ovat tervetulleita ja muille kuluttajille hyödyllisiä - jätä omasi vaikka heti!