Nordnet Arvostelua

: 7
29% ostaisi täältä uudelleen

Oleellisin positiivinen arvio

  2024-05-29
Asiakas vuodesta 2012.
Olen ollut tyytyväinen asiakas täällä jo vuodesta 2012. Vaikka hinnat eivät aina olekaan halvimma... Lue lisää
katja

Oleellisin negatiivinen arvio

  2024-05-18
Sijoitukset kuolleen lähiomais
Olen pettynyt omiin sijoituksiini tässä firmassa. En saa jakaa rahoja kuolleen läheisen takia. He... Lue lisää
Pauliina Jaakkonen

Eniten ääniä arvostelu

  2024-01-20
Sijoitus-/Osakekauppa
Osakekaupassa välityspalkkiot ovat melko korkeat, varsinkin ulkomaisiin osakkeisiin sijoittaessa.... Lue lisää
Mimmu

Arvostelua (7)

  (0)

 (2)

  (2)

  (3)

  (0)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Asiakas vuodesta 2012.

  Olen ollut tyytyväinen asiakas täällä jo vuodesta 2012. Vaikka hinnat eivät aina olekaan halvimmat mahdolliset, kaikki on toiminut aina odotusteni mukaisesti. Asiakaspalvelu on ollut aina ystävällistä ja avuliasta, ja tilaukset ovat aina saapuneet ajallaan. Tiedän, että voin luottaa tähän firmaan tulevaisuudessakin.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sijoitukset kuolleen lähiomaisen puolesta

  Olen pettynyt omiin sijoituksiini tässä firmassa. En saa jakaa rahoja kuolleen läheisen takia. He vaativat koko ajan lisää papereita, ja kun lopulta saan ne toimitettua, ne unohtuvat johonkin paperipinon sekaan. En suosittele tätä firmaa kenellekään, joka haluaa laittaa rahaa likoon.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Oma sijoitus Nordnetilla

  Nordnet on todella hankala! Kun laitat rahaa sinne, niin menetät sen kaiken ja et oikeasti omista mitään. Et voi ilmaista mielipidettäsi ja arvopaperisi eivät ole omalla nimelläsi. He yrittävät petkuttaa sinua ja valehtelevat, ja sitten vielä Citi on heidän alisäilyttäjänsä, joka ei myöskään ole luotettava. He eivät ota vastuuta virheistään vaan peittävät ne salailulla. Ei todellakaan hyvä juttu!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Säästöjen tekeminen osakkeisiin

  Oon ollut asiakkaana siellä melkein alusta asti. Siitä lähtien moni asia on muuttunut huonompaan suuntaan, kun ne alkoivat olla se edullisin välittäjä yksityissijoittajille. Nyt pitää maksaa monesta asiasta ja suosikkituotteita on suljettu (ei niiden vika), mut yleisesti oon tyytyväinen palveluun.<br><br>Yleensä antaisin neljä tähteä, mutta myönnettävä, että vanha sivusto oli parempi, vaikka vähän vanhanaikainen. Nyt ku on muutettu asioita, myös lisätty ylimääräiset maksut ja tuotteiden selailu tuntuu aina liian hankalalta - ja jos mun täytyy kattoa tuotetta Morningstar-sivustolla tai ladata turhia tietoleiskia pdf-tiedostoina ja silti mennä Morningstariin, niin oon käyttänyt vähemmän ja vähemmän niiden palvelua.<br><br>Mä en oo varma sivuston turvallisuudesta, koska mua ei oo koska ku kaan pyydetty vaihtaa salasanaa. Mulla on tuhansia euroja arvosta sijoituksia siellä, joten haluaisin, että turvallisuuteen kiinnitettäisiin erityistä huomiota.<br><brMut ostan silti ne ETF:t.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sijoitus-/Osakekauppa

  Osakekaupassa välityspalkkiot ovat melko korkeat, varsinkin ulkomaisiin osakkeisiin sijoittaessa. Lisäksi erilaiset tasojärjestelmät voivat tehdä sijoittamisesta hankalaa pienille säästäjille. Verkkosivusto oli todella sekava ja vaikeaselkoinen, ja lisäpalveluista veloitettiin ylimääräistä maksua. Lisäksi heillä oli omat erikoistermit, jotka olivat hankalia ymmärtää ja vaativat jopa jonkinlainen koulutuksen. Yhteenvetona palvelu ei tarjonnut tarpeeksi vastinetta rahoille.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ostosteni hinnat

  Hinnat on aivan älyttömiä! Ne vaihtelee ihan hulluna eri maiden verkkosivuilla. 15-30 euron osakehinta on aika kamalaa. Interactive Brokers tai vaikka Etoro on paljon parempia vaihtoehtoja.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ollut tili vuodestaq 2007

  Toimii hyvin niin kauan kun tulee ongelmia. Poste restante osoite jäädyttää tilisi ellei sinulla ole valtava määrä heidän vaatimiaan todisteita joita et ole ikinä elämäsi aikana missään tarvinnut. Vaikka vaihtaisit osoitteesi taas sääsdylliseen, jäädyttäväy tilisi 9 päivän jälkeen vaikka ilmoittavat itse vaatimuksessaan että 14 päivän jälkeen jos jatkat poste restante osoitteella. Ei vapaudesta kaipuuta haikaileville sillä kun olet tilanteessa että varallisuutesi riittää täydelliseen vapautumiseen.,he ovat este sillä et voi elää ilman suomessa olevaa ...säädyllistä osoitetta... Jos sitä ei ole he jäädyttävät tilisi.Unohda nordnet jo unelmasi on vapaus!


Muut katsoivat