SuomiArvostelut

  Arvostelut Nordnet

  Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupauksemme asiakkaillemme on viedä heidät lähemmäksi säästötoiveitaan - unelmoivatko he sitten taloudellisesti itsenäisyyttään, ostavat kesämökin, matkustavat ympäri maailmaa, rakentavat taloudellista turvallisuutta itselleen ja perheelleen vai ajattelevatko vain, että sijoittaminen on hauskaa Osakkeina ja rahastoina. Pitkän aikavälin tavoitteemme on tehdä asiakkaistamme parhaat sijoittajat, joita he voivat olla. Valmennamme ja inspiroimme tiedon, ohjauksen, sosiaalisten sijoitusverkkojen ja monien digitaalisten neuvontapalvelujen kautta. Tarjoamme käyttäjäystävällisiä, nopeita ja luotettavia työkaluja ja sovelluksia, jotta asiakkaamme voivat tehdä älykkäitä sijoituspäätöksiä.

  Tietoa Nordnetistä

  Nordnet on pohjoismainen osake- ja rahastovälitysyritys, joka perustettiin Ruotsiin vuonna 1996. Suomessa Nordnet aloitti toimintansa vuonna 2005 ja oli yksi ensimmäisistä pohjoismaisista välittäjistä, joka tarjosi verkkokauppaa pörssissä. Nordnet tunnetaan hyvin Suomessa, ja mielestäni Nordnet tuo niin suurta lisäarvoa suomalaisille sijoittajille tarjoamansa sisällön ja palveluiden suhteen, että tämä ei ole ihme. Käsittelen nyt Nordnetin tarjoamia varoja, palveluita ja sisältöä. Luettuasi nämä kaikki tuskin ihmettelevät, miksi Nordnet on suosittu Suomessa.

  Nordnetin tarjoamat palvelut

  Haluatko, että ajanjakso tapahtuu automaattisesti? Haluatko paremman jaon salkkuosi kustannustehokkaasti? Osakemarkkinoiden seuranta ei ole sinun asiasi ja haluat vain tasaisen tuoton? Eikö sinulla ole varaa sijoittaa tuhansia euroja suoriin osakeostoihin heti? Nordnet tarjoaa myös ratkaisun tähän, koska sinulla on mahdollisuus säästää valitsemasi rahastoilla ja ETF: llä kuukausittain. Voit säästää kuukausittain vain 15 eurolla kuukaudessa tai 50 eurolla kuukaudessa, jos olet kiinnostuneempi ETFistä. Valittavana on myös paljon, yli 400 rahastosta yli 30 kotimaiselta ja ulkomaiselta rahastoyhtiöltä. Jos kohtaat valintavaikeuksia, kuten melkein kaikki meistä, niin Nordnetin finanssiasiantuntija Martin Paasi on kirjoittanut kattavan artikkelin nimeltä * The World's Best ETF ?. Sieltä valitsin myös itselleni sopivimmat ja kustannustehokkaimmat vaihtoehdot.


  Rahastot eivät ole kiinnostuneita? Osakemarkkinoiden tarkkailu on intohimosi? Haluatko tehdä omia päätöksiäsi ja sijoittaa suoraan osakkeisiin? Nordnetillä ei ollut pitkään aikaan hyvää mahdollisuutta tehdä suoria osakeostoja vähittäissijoittajille, koska suhteellisen korkeat palkkiokustannukset tekivät siitä kannattamattoman. Nordnet on kuitenkin vastannut vähittäissijoittajien vaatimukseen tarjoamalla kaikki kotimaiset maks. 200 euron osakevaihto vain 0,99 euron välityksellä. Tämä tarjous on kuitenkin voimassa vain toistaiseksi ajanjaksolle 29.3. - 31. elokuuta 2017, mutta haluan uskoa, että tarjous jatkuu tulevaisuudessa. Joten voit valita osakkeita erittäin kustannustehokkaasti ja yrittää osoittaa, että olet seuraava sijoitusguru, joka voittaa vertailuindeksin vuosi toisensa jälkeen. Kampanjassa on kuitenkin parantamisen varaa, koska tarjous on rajoitettu kotimaiseen osakekauppaan ja maantieteellinen jakauma on kokonaan pois salkustasi.


  Jos olet lukenut sijoituskeskustelua foorumeilla tai blogeissa, olet todennäköisesti törmännyt useisiin Nordnet Super Fund -rahastojen suosituksiin. Mitä nämä upeat superrahastot ovat? Kuinka ne eroavat tavallisista rahastoista? Miksi kaikki suosittelevat niitä aloittelijoille? Nordnet Superfundit ovat melkein täysin ilmaisia €‹€‹passiivisia indeksirahastoja, joita on tarkalleen 4; Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja. Nimistä voidaan jo päätellä jo paljon, mutta käytännössä nämä rahastot seuraavat eniten vaihdettuja osakkeita omalla pörssillä. Tässä ei ole mitään erityistä, mutta superrahastot ovat melkein täysin kuluttajavapaita ja asiakkaalle jäävät vain valuutanvaihtokulut (0,25%), kun ostat superrahaston Ruotsista, Tanskasta tai Norjasta.
  Useat samanlaiset aktiiviset rahastot eri pankeissa perivät raskaita hallinnointipalkkioita asiakkailleen ja sisältävät suunnilleen samat osakkeet samalla painolla. Tätä kutsutaan piiloindeksoinniksi, jonka olen aiemmin kirjoittanut blogiini. Juuri tästä syystä Nordnet Super -rahastoja pidetään hyvänä ensimmäisenä kontaktina sijoitus- ja säästömaailmassa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Jos olet käyttänyt aiemmin Nordnet-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainanvertailusivustoa netistä.

  Nordnet
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nordnet

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nordnet luotettava yritys?

  Nordnet on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nordnet tarjoaa?

  Nordnet on enimmäkseen aktiivinen Raha-asiat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Sijoittaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Nordnet-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.