SuomiArvostelut

  Arvostelut Revolut

  Nykypäivän kuluttajan voi olla vaikeaa edes kuvitella elämää ilman pankkikortteja. Maksamistavat ovat muuttuneet pelkän käteisrahan ajoista jo paljon, ja aina vain nopeatahtisemmassa yhteiskunnassa tärkeintä on kätevyys. Maksuvälineeltä vaaditaan nyt kykyä siirtää varoja pankkitililtä ruokakaupan lisäksi myös läheiselle, osakkeisiin, kryptovaluuttaan tai vaikkapa toiselle puolelle maailmaa.
  Yksi maksutapojen mullistuksessa mukana olevista yrityksistä on Revolut. Eri mobiililompakkoja löytyy kuitenkin markkinoilta jo lukemattomia määriä, ja siksi vertailu on palvelua valitessa erityisen tärkeää. Miten Revolut siis toimii eri laitteilla? Millaiset ovat sen käyttöön liittyvät maksut? Ovatko käyttöönottoon edellytetyt kriteerit reiluja? Kaikkiin näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen lukemalla asiakkaiden itsensä laatimia arvosteluja. He tietävät parhaiten, mitä palvelulta voi odottaa ja mikä heille tuli sen käytössä yllätyksenä.

  Tietoa Revolut -yrityksestä
  Revolut on vuonna 2015 julkistettu digitaalinen pankkisovellus, joka erottuu muusta markkinoiden tarjonnasta etenkin teknologisuuden, alhaisten ja selkeiden käyttömaksujen sekä joustavuutensa ansiosta. Ominaisuuksia tarkastelemalla ei olekaan ihme, että palvelu on suunnattu erityisesti paljon matkustaville ihmisille. Kyseiselle asiakaskunnalle sopivasti sovelluksessa ansaitut palkinnot voi hyödyntää esimerkiksi matkoilla, kaupoissa tai ravintoloissa. Ulkomaille ja muille Revolut-asiakkaille rahansiirtoja voi tehdä 30 eri valuutassa, ja tällöin hyödynnetään aina pankkien välistä valuuttakurssia.

  Henkilökohtaisen taloudenhallinnan edistäminen

  on Revolutin toiminnan keskiössä, ja siksi budjetointiin pyrkivien toimintojen lisäksi sovelluksella pystyy myös kasvattamaan omaa pääomaansa osakkeita, kryptovaluuttoja ja hyödykkeitä vaihtamalla. Yhtiö myös tarjoaa matkustavalle asiakaskunnalleen vaihtoehdon matkapuhelin- ja matkavakuutusten ostoon.
  Asiakkaita Revolutilla on yli 8 miljoonaa, ja yhtiön mukaan he ovat toteuttaneet palvelun välityksellä yli 350 miljoonaa maksutapahtumaa joiden yhteisarvoksi on laskettu yli 40 miljardia euroa.

  Revolut palvelutarjonta
  Perustasoisen Standard-tilin avaus on ilmaista ja sen mukana asiakas saa isobritannialaisen tilin, maksuttoman eurooppalaisen IBAN-tilin sekä sinertävänpunaisen Revolut-kortin.
  Tilin avaus tapahtuu muutamassa minuutissa älypuhelimen välityksellä ilman turhia konttorikäyntejä. Jos kortin huomaa jossain vaiheessa häviävän, voi sen jäädyttää ja ottaa uudelleen käyttöön itse sovellusta hyödyntämällä, ilman välikäsiä. Puhelimella tilin suojaksi on mahdollista asettaa sormenjälkitunnistus sekä tiettyjen toimintojen, kuten verkossa maksamisen, käteisnostojen sekä lähimaksun kielto.
  Aina vain päivittyvän teknologian aikakaudella Revolut auttaa asiakkaitaan maksamisen yksinkertaistamisessa, etenkin kun kyseessä ovat matkustaessa muissa maissa tai ylipäätään muihin maihin tehtävät maksut. Palvelun käyttäjänä maksamisen voi tehdä yli 150 eri valuutalla, ja esimerkiksi oman kulutuksen tarkkailu ja laskujen jakaminen läheisten kanssa on sovelluksen kautta entistäkin kätevämpää. Mikäli budjetointi kiinnostaa, on saatavilla myös vaihtoehto välittömien maksuilmoitusten vastaanottamiseen. Näin näkee, kuinka paljon rahaa käyttänyt kunakin kuukautena esimerkiksi ravintoloihin tai päivittäistavaroihin. Korttimaksujen automaattisella ylöspäin pyöristämisellä puolestaan voi ohjata vaihtorahat säästöön lähes huomaamatta. Tämän Vaultiksi kutsutun virtuaalisen säästöporsaan voi jakaa myös ystävien tai perheen kanssa, jolloin ryhmän jäsenet voivat säästää yhdessä omaa taloustavoitettaan varten.
  Osakkeita Revolutilla voi vaihtaa jo 1 dollarilla, ja Standard-asiakkaat saavat kolme ilmaista osakekauppaa kuukaukaudessa. Tämän jälkeen jokaisesta kaupasta veloitetaan 1£. Omaisuuserien maksuarvosta veloitetaan 0,01% kuukausittainen säilytysmaksu. Kryptovaluuttaa myydessä etuna puolestaan on, että varat ovat välittömästi kulutettavissa tai siirrettävissä muita tarkoituksia varten. Sovelluksen kautta voi käydä kauppaa myös hyödykkeillä, ja tällöin apuna ovat hintailmoitukset.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Revolutin toimintaan liittyen
  Oletko jo Revolutin asiakas? Käytätkö sen maksukorttia päivittäisten ostosten teossa? Arviosi on meille ja muille asiakkaille tärkeä. Millaista on osake-, krypto- tai hyödykekauppa sovelluksen kautta? Ovatko toiminnot ja maksut selkeitä? Kertomalla oman näkökantasi voit auttaa muita kaltaisiasi suomalaisia välttymään ikäviltä yllätyksiltä. Piilokulut eivät ole koskaan mieluisia, mutta ne voivat olla vieläkin ikävämpi yllätys, jos kyseessä on päivittäisessä elämässä käytettävä palvelu. Tee siis päivän hyvä teko kertomalla muille, miten näet palvelun onnistuneen lupaustensa täyttämisessä!

  Miten hoitaa raha-asiat erotilanteessa?

  Revolut
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Revolut

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Revolut luotettava yritys?

  Revolut on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Revolut tarjoaa?

  Revolut on enimmäkseen aktiivinen Raha-asiat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Säästäminen, Sijoittaminen, Spekulointi, Rahansiirto, Kryptovaluutta.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Revolut-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.