TransferWise

Kaikki arvostelut

TransferWise

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo OFX

OFX

0 arvostelut

Oletko etsimässä tapaa siirtää rahaa maiden ja mannerten rajojen yli? Rahan lähettämiseen sisältyy riskejä,...

Logo Bunq

Bunq

0 arvostelut

Bunqin avulla voit avata täysin toimivan pankkitilin ilman komissioita rahansiirrosta. Jos tarvitset useita tilejä, sinulla voi olla jopa...

Logo Azimo

Azimo

0 arvostelut

Arvostelut AzimostaPitääkö sinun lähettää rahaa rahan siirrolla kaverillesi tai perheellesi ulkomaille? Pitä&aum...

Logo Revolut

Revolut

0 arvostelut

Nykypäivän kuluttajan voi olla vaikeaa edes kuvitella elämää ilman pankkikortteja. Maksamistavat ovat muuttuneet pelkä...

TransferWise

Nykypäivän maailmassa, jossa raha hallitsee jokapäiväistä elämäämme, sen siirtäminen eri paikkoihin, joihin haluat, on melko vaikeaa. Ja rahan siirtäminen jollekin, joka asuu kaukana, varsinkin muussa maassa, vaatii paljon ponnisteluja, sinun täytyy varmistaa valuuttojen kurssit, siirron muoto ja monia muita asioita. On olemassa lukemattomia yrityksiä, jotka koettavat auttaa sinua tässä, mutta he saattavat veloittaa aivan liikaa palvelustaan tai saattavat jopa nostaa kurssiarvoja saadakseen lisää rahaa itselleen. Tämän takia sinun tulisi aina katsella ympärillesi löytääksesi oikean yrityksen, jossa voit tehdä kaikki rahasiirtosi sen sijaan, että luottaisit yhteen niistä sokeasti. Ehkä Transferwise on yritys, johon voit luottaa. Mutta kun tulee rahan hallintaan, kuinka he onnistuvat tässä? Voitko luottaa siihen, että he lähettävät varmasti rahasi vastaanottajalle? Kuinka helppo koko prosessi on? Vain TransferWisen asiakkaat voivat kertoa sinulle siitä, kuinka se toimii ja jos heihin voi luottaa. Lue arvosteluja ja opi lisää siitä, millainen rahan lähettämisen kokemus Transferwisen kautta on ja se auttaa sinua tekemään seuraavan suuren päätöksesi. 

Tietoa Transferwisesta
Transferwise on rahansiirtoon erikoistuva palvelu, joka on osa Fintechin yritysten sukupolvea. Transferwise tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähettää rahaa sukulaisille, ystäville tai liikekumppanille, jotka asuvat kaukana sinusta. Monet maat käyttävät eri valuuttoja omastasi, joten sinun täytyy muuttaa valuuttaa haluamasi rahansiirron sijainnin mukaan. Ehkä sinulla on ystäviä tai sukulaisia muissa maissa, joihin haluaisit lähettää rahaa. Transferwise mahdollistaa sen halvoilla hinnoilla. Se ylpeilee yli 12 toimistolla ympäri maailman ja heillä on yli 5 miljoonaa asiakasta sekä he siirtävät miljardeja dollareita joka kuukausi. Heidän palvelunsa ovat saatavilla 59 maassa. 

TransferWisen mukaan yritysten tulisi olla rehellisiä oikeista vaihtokursseista. He uskovat, että rahan lähettäminen ulkomaille on usein harhaanjohtavan kallista ja tämän takia he tahtovat tarjota asiakkailleen rehellisen ja paljon paremman palvelun.

Palvelut
Transferwisen sivuston kautta voit lähettää rahaa mihin vain muuhun maahan, johon vain haluat. Heidän palvelunsa on helppo hyödyntää. Kaikki, mitä sinun täytyy tehdä, on rekisteröityä sivustolle sähköpostiosoitteesi, Facebookisi tai jopa Google-tilisi kautta. Sitten sinun täytyy vain valita summa, jonka haluat lähettää, sitten he näyttävät summan, jonka he veloittavat palvelumaksuna ja myös, milloin rahan tulisi ilmestyä tilille, mille se lähetetään. Lisäät sitten vastaanottajan pankkitiedot ja tilin. Vahvista henkilöllisyytesi, jos lähetät suuria summia kerralla. Siirrä raha ja olet valmis. Transferwisen sivusto tarjoaa jopa palvelun, jossa voit seurata siirtosi tilaa suoraan sivustolta. 

Heidän asiakaspalvelunsa varmistaa, että he ovat aina saatavilla siinä tapauksessa, että kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää palvelusta tai prosessista. Heidän asiakaspalvelunsa on saatavilla monella kielellä, joten he voivat auttaa ihmisiä ympäri maailman ja tekevät viestinnästä helppoa ja vaivatonta. Voit myös käyttää asiakaspalvelua mobiililaitteesi kautta lataamalla heidän sovelluksesta iOS- tai Android-laitteellesi.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan lähettänyt rahaa ystävällesi tai sukulaisellesi Transferwisen kautta? Jos olet, pyydämme sinua kertomaan lisää omasta kokemuksestasi ja mielipiteestäsi palvelusta. Kuinka helppoa sivustolla rekisteröinti ja rahan lähettäminen oikeasti oli? Kuinka pitkään meni, että raha saavutti vastaanottajan? Pääsikö raha myös turvallisesti perille? Muuttiko palvelu rahan oikeaksi valuutaksi? Jouduitko käyttämään Transferwisen asiakaspalvelua ja kuinka ystävällinen ja auttavainen se oli? Kerro meille, kuinka he auttoivat sinua ja kuinka helppoa kommunikointi oli heidän kanssaan kertoaksesi muille asiakkaille, voiko yritykseen oikeasti luottaa ja onko se vaivaton ja helppokäyttöinen palvelu.