TEZ TOUR

Kaikki arvostelut

TEZ TOUR

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

TEZ TOUR

Oletko aina haaveillut matkustaa ympäri maailmaa ja kokea erilaisia, mielenkiintoisia kohteita? Suunnitteletko itse oman matkasi vai turvaudutko matkatoimiston puoleen, joka järjestää matkan puolestasi? Moni tykkää haaveilla lomasta, mutta käytännön järjestelyt on hyvä jättää ammattilaisen haltuun. Nykyään maihin on erilaisia vaatimuksia liittyen todistuksiin, rokotuksiin, viisumeihin ja matkustusasiakirjoihin. Jotta matka sujuisi mahdollisimman mukavasti, on helpoin tapa ottaa yhteyttä matkatoimistoon ja kysyä parhaita tarjouksia. Matkatoimiston kautta saa myös turvaa matkalle, kun ammattilainen pitää huolen siitä, että lentovaraukset pysyvät voimassa ja hotellit ovat oikeasti käsin valikoituja ja toiminnassa olevia. Usein matkatoimiston kautta saa myös ostettua erilaisia retkiä, vakuutuksia, kuljetuksia ja muita lisäpalveluita, jotka tekevät matkustamisesta turvallisempaa, helpompaa, nopeampaa ja elämyksellisempää. Matkatoimistot tarjoavat myös asiakaspalvelua. Tästä on suuri hyöty silloin, jos sinun pitää muuttaa matkaasi tai haluat käytännön vinkkejä ja neuvoja, joita eri yleisistä tiedoista löydä. TEZTOUR on yritys, joka tarjoaa asiantuntevia matkapalveluja asiakkailleen, jotka aikovat lähteä lomalle. TEZTOUR riippumattomien asiakasarvostelujen lukeminen täältä on yksi tällainen tapa oppia lisää yrityksestä. Oletko matkustanut esimerkiksi Turkissa, Bulgariassa, Israelissa, Italiassa, Indonesiassa, Kreikassa, Egyptissä ja Espanjassa? TEZ Tour järjestää matkoja kyseisiin kohteisiin, jotka ovat suosittuja lomamatkailijoiden keskuudessa.

TEZ Tourin palvelut ja tuotteet
Kansainvälinen matkanjärjestäjä TEZTOUR on alusta alkaen pitänyt ensisijaisena tavoitteenaan korkeatasoisen ja laadukkaan palvelun tarjoamista. Henkilökunnan ammattitaito, palvelutarjonta ja jatkuva pyrkimys parantaa palvelun laatua ovat osaltaan vaikuttaneet siihen, että yritys on nykyään vakiintunut brändi. Tehtävänä on ylläpitää ja parantaa palvelutasoa kovassa kilpailussa. TEZTOURin aluetoimistot kaikissa kohteissamme lupaavat palvelun laadun jatkuvan valvonnan ja antaa heidän mukaansa kilpailuedun. Paikallisen tiimin lisäksi yrityksellä on myös Turkissa, Bulgariassa, Kreikassa, Egyptissä ja Espanjassa työskenteleviä matkanjohtajia, jotka täydentävät ryhmän kansainvälisyyttä ja tarjoavat asiakkaillensa asiakaspalvelua omalla äidinkielellään. TEZTOUR on yksi alueen suurimmista matkanjärjestäjistä, joka tarjoaa tropiikkimatkojen lisäksi myös henkilökohtaisia lentolippuja ja majoituspalveluja maailmanlaajuisesti. TEZTOUR on kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) jäsen, mikä antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaille erityisen joustavia ratkaisuja. Yritys kertoo, että suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Itävalta, Arabiemiraatit, Bulgaria, Egypti, Georgia, Espanja ja Kreikka.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä yritykselle TEZTOUR
Suunnitteletko sinä lomamatkaa? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Kesä vai talvi? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä kohteisiin Arabiemiraatit, Bulgaria, Egypti ja Espanja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen elämys TEZTOUR -sivuston valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Kuka suositteli sinulle TEZTOUR -sivustoa? Mitä heidän matkapalvelujaan olet käyttänyt aiemmin? Miten kuvailisit kokemuksiasi? Käyttäisitkö heidän palveluitaan uudelleen, jos sinun pitäisi? Koitko heidän kanssaan asioidessasi jumiutumista? Kannattaako heidän palvelujaan suositella ystävillesi ja kollegoillesi? Palautteesi on erittäin tervetullutta.