Alppimatkat

Kaikki arvostelut

Alppimatkat

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Flixbus

Flixbus

0 arvostelut

Vuoden 2020 pandemian ja muiden kriisien myötä lentomatkustaminen on hankalampaa, koska se on kalliimpaa ja joutuu alistumaan kohtuuttomi...

Alppimatkat

Arvostelut Alppimatkoista
Kiinnostaako päästä matkustelemaan Alpeille, mutta olet varsin uusi asiassa, etkä oikein tiedä, mistä sen aloittaisi? Kiinnostaako sinua vaeltelu ja lämpimään lähteeseen pulahtaminen jossain Alpeilla? Haetko kokousmatkaa firmallesi ja haluat tehdä sen takuulla ainutlaatuisessa paikassa. Alppimatkat, kuten nimestä voikin päätellä, tarjoaa vastauksen näihin kysymyksiin. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, jolloin voit arvioimaan vastaako tämä tarpeisiisi ja täyttääkö se odotuksesi.

 

Alppimatkoista

STS Alppimatkat -yritys kuuluu ruotsalaiseen STS Alpresor Ab:n, joka on vakiintunut olemaan  Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. STS on järjestänyt matkoja Alpeille yli 40 vuotta. Vuonna 2019 yhtiö lennätti lähes 50 000 matkustajaa Itävallan, Ranskan ja Italian Alpeille. Sen puhelupalvelu toimii numerosta 09671314, 9 -13 aikana ma - pe käsin ja sähköpostiosoitteena info@alppimatkat.fi. Mikäli on tarvetta kokousmatkoille, niin konferensgruppen@alpresor.se toimii sähköpostiosoitteena, jos tarvitsee tiedustella kyseisestä asiasta. Lisäksi Alppimatkat ovat edustettuina sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja LinkedInissä, ja merkitsemällä kuvat seuraavilla hastageilla tai etsimällä niillä löytää kuvia asiakkaiden alppimatkoista. #stsalppimatkat, #skists ja #hikests

 

Alppimatkojen tuotteet ja palvelut

Kuten nimestä pystyykin päättelemään Alppimatkat järjestävät matkoja alpeille. Itse verkkosivuston hakukentästä löytyy hiihtomatkoja, pikkujoulumatkoja, vaellusmatkoja ja kesämatkoja Alpeille. Lisäksi voi valita lomapaikan, jonne lentää. Kun lentää Itävaltaan voi lentää seuraaviin lomakohteisiin: Bad Gastein, Kaprun, Lech-Zurs, Obergurgl, Saalbach, St. Anton, Sölden, Zell Am See. Italiassa taasen löytyvät seuraavat lomakohteet: Canazei, Cervinia, Madonna di Campiglio, Sauze d’Oulx ja Val Gardena. Ranska on tunnettu Serre Chevalier ja Val Thorens matkakohteistana. Hiihtomatkat maksavat noin tuhat euroa sisältäen lennot, hotellin ja puolihoidon. Pikkujoulumatkat ovat muuten samanlaisia, mutta voivat sisältää juomatarjoilun ja muuta ohjelmaa, mutta on myös mahdollista lähettää kyselyn, mikäli haluaa tarjouksen ja järjestellä jotain omaa.
Lisäksi on mahdollista lähteä myös kesäisin Alpeille, jolloin voi nauttia muun muassa koskenlaskusta, retkistä, viinimaistelusta, snapsimaistelusta, kiipeilystä, golfista ja eri kylpylöistä sekä spa-palveluista. Lisäksi Alppimatkat sivustolle on koottu listoja, kuvailuja sekä matkakohteista että hotelleistä auttamaan matkan valitsemisessa ja järjestämisessä. Liike-elämälle onnistuu myös kokousmatkat Alpeille ja sivustolta löytyy useita vaihtoehtoja lähteistä sähköpyörän vuokraamiselle kokouksen jälkeen. Usein kysytyt kysymykset osiosta saa vastauksen useimpiin kysymyksiin koskien matkoja ja matkustamista, mikäli jokin on epäselvää. Sivustolta voi myös hakea matkaopaskurssille Alpeille, jolloin olisi mahdollista kenties saada jopa työpaikan alppimatkaoppaana.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Alppimatkoista
Miten hyvin tämä matkajärjestäjä toimikaan? Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun? Onnistuiko unelmien matka Alpeille ja kaikki toimi, kuten pitikin? Saitko vastauksen esittämiisi kysymyksiisi? Toimiko kaikki, kuten piti odottaakin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.