SuomiArvostelut

  Arvostelut Alppimatkat

  Arvostelut Alppimatkoista
  Kiinnostaako päästä matkustelemaan Alpeille, mutta olet varsin uusi asiassa, etkä oikein tiedä, mistä sen aloittaisi? Kiinnostaako sinua vaeltelu ja lämpimään lähteeseen pulahtaminen jossain Alpeilla? Haetko kokousmatkaa firmallesi ja haluat tehdä sen takuulla ainutlaatuisessa paikassa. Alppimatkat, kuten nimestä voikin päätellä, tarjoaa vastauksen näihin kysymyksiin. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, jolloin voit arvioimaan vastaako tämä tarpeisiisi ja täyttääkö se odotuksesi.

  Alppimatkoista

  STS Alppimatkat -yritys kuuluu ruotsalaiseen STS Alpresor Ab:n, joka on vakiintunut olemaan Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. STS on järjestänyt matkoja Alpeille yli 40 vuotta. Vuonna 2019 yhtiö lennätti lähes 50 000 matkustajaa Itävallan, Ranskan ja Italian Alpeille. Sen puhelupalvelu toimii numerosta 09671314, 9 -13 aikana ma - pe käsin ja sähköpostiosoitteena info@alppimatkat.fi. Mikäli on tarvetta kokousmatkoille, niin konferensgruppen@alpresor.se toimii sähköpostiosoitteena, jos tarvitsee tiedustella kyseisestä asiasta. Lisäksi Alppimatkat ovat edustettuina sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja LinkedInissä, ja merkitsemällä kuvat seuraavilla hastageilla tai etsimällä niillä löytää kuvia asiakkaiden alppimatkoista. #stsalppimatkat, #skists ja #hikests

  Alppimatkojen tuotteet ja palvelut

  Kuten nimestä pystyykin päättelemään Alppimatkat järjestävät matkoja alpeille. Itse verkkosivuston hakukentästä löytyy hiihtomatkoja, pikkujoulumatkoja, vaellusmatkoja ja kesämatkoja Alpeille. Lisäksi voi valita lomapaikan, jonne lentää. Kun lentää Itävaltaan voi lentää seuraaviin lomakohteisiin: Bad Gastein, Kaprun, Lech-Zurs, Obergurgl, Saalbach, St. Anton, Sölden, Zell Am See. Italiassa taasen löytyvät seuraavat lomakohteet: Canazei, Cervinia, Madonna di Campiglio, Sauze d’Oulx ja Val Gardena. Ranska on tunnettu Serre Chevalier ja Val Thorens matkakohteistana. Hiihtomatkat maksavat noin tuhat euroa sisältäen lennot, hotellin ja puolihoidon. Pikkujoulumatkat ovat muuten samanlaisia, mutta voivat sisältää juomatarjoilun ja muuta ohjelmaa, mutta on myös mahdollista lähettää kyselyn, mikäli haluaa tarjouksen ja järjestellä jotain omaa.
  Lisäksi on mahdollista lähteä myös kesäisin Alpeille, jolloin voi nauttia muun muassa koskenlaskusta, retkistä, viinimaistelusta, snapsimaistelusta, kiipeilystä, golfista ja eri kylpylöistä sekä spa-palveluista. Lisäksi Alppimatkat sivustolle on koottu listoja, kuvailuja sekä matkakohteista että hotelleistä auttamaan matkan valitsemisessa ja järjestämisessä. Liike-elämälle onnistuu myös kokousmatkat Alpeille ja sivustolta löytyy useita vaihtoehtoja lähteistä sähköpyörän vuokraamiselle kokouksen jälkeen. Usein kysytyt kysymykset osiosta saa vastauksen useimpiin kysymyksiin koskien matkoja ja matkustamista, mikäli jokin on epäselvää. Sivustolta voi myös hakea matkaopaskurssille Alpeille, jolloin olisi mahdollista kenties saada jopa työpaikan alppimatkaoppaana.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Alppimatkoista
  Miten hyvin tämä matkajärjestäjä toimikaan? Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun? Onnistuiko unelmien matka Alpeille ja kaikki toimi, kuten pitikin? Saitko vastauksen esittämiisi kysymyksiisi? Toimiko kaikki, kuten piti odottaakin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  Roma and Diana vs Pesky Flies! Аnd other Funny Stories by Kids Diana Show

  Alppimatkat
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Alppimatkat

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Alppimatkat luotettava yritys?

  Alppimatkat on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Alppimatkat tarjoaa?

  Alppimatkat on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Erityiset Matkat, Talviurheilu ja Aktiivilomat, All Inclusive -matkat, Majoitus, Ryhmälomat, Lentoliput.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Alppimatkat-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.