SuomiArvostelut

  Arvostelut Harman Kardon


  Kiinnostaako sinua korkealaatuiset ääniratkaisut tai tuotteet? Onko tarvetta mennä esimerkiksi ulos ja haluaisit sitä varten erinomaiset Bluetooth-kaiuttimet? Harman Kardon voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Harman Kardonista
  Sidney Harman oli 1950-luvun alkupuolella David Bogen Company -yrityksen johtaja, joka oli tuolloin yleisen kaiutinjärjestelmävalmistaja. Bernard Kardon oli Bogenin pääinsinööri. Bogenissa 1950-luvun alkupuolella tapahtuneiden hallintomuutosten vuoksi molemmat miehet erosivat. Sidney Harman ja Bernard Kardon perustivat kukin 5000 dollarin sijoituksella Harman Kardon -yhtiön vuonna 1953 Yrityksen ensimmäinen tuote oli FM-viritin. Siitä lähtien Harman Kardon on suunnitellut äänilaitteita eri käyttäjille. Harman jäi eläkkeelle Harman Internationalista vuonna 2007 88 vuoden ikäisenä. Tuolloin hän palkkasi teknologiajohtaja Dinesh Paliwalin hänen seuraajakseen toimitusjohtajana.
  Harman suunnittelee tuotteita ja ratkaisuja autovalmistajille, kuluttajille ja yrityksille ympäri maailmaa, mukaan lukien kytketyt autojärjestelmät, ääni- ja visuaalituotteet, yrityksen automaatiojärjestelmät; ja esineiden internetiä tukevat palvelut. Harmanin valmistamia ja suunnittelemia tuotteita monet tuotemerkit käyttävät ääneen ja musiikkiin liittyvässä, kuten AKG, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson ja Revel. Lisäksi yli 50 miljoonaa tiellä olevaa autoa on nykyään varustettu Harmin erilaisilla äänilaitteilla ja kytketyillä autojärjestelmillä. Ohjelmistoratkaisut palvelevat miljardeja mobiililaitteita ja järjestelmiä, jotka on kytketty, integroitu ja turvattu kaikille alustoille, töistä, kodista autoon ja mobiililaitteisiin. Harmanilla on noin 30 000 työntekijää Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Maaliskuussa 2017 Harmanista tuli Samsung Electronicsin kokonaan omistama tytäryhtiö. Michael Mauser on Harmanin presidentti ja toimitusjohtaja sekä Harman Euroopan aluejohtaja. Sen asiakaspalvelu toimii numerossa +44 1707278113.


  Harman Kardonin tuotteet ja palvelut
  Harman Kardonin verkkokauppa on varsin yksinkertaisen oloinen. Verkkokaupan ylävalikosta löytyy neljä eri tuotekategoriaa 1) kaiuttimet kannettavine, kaiutinsysteemeineen ja äänipalkkeineen. 2) kuulokkeet, joka korvakuulokkeet tai tavalliset kuulokkeet. Esimerkiksi Harman Kardon FLY TWS ovat nappukuulokkeet, jotka tulevat erillisellä latauskotelolla. Ne tarjoavat 6 tunnin edestä soittoaikaa ja kotelolla 14 tunnin edestä. Koteloimattomat korvakuulokkeet tarjoavat 8 tunnin soittoajan, mutta mukana ei tule latauskoteloa. 3) Langattomat valikko kattaa kaikki Harman Kardonin langattomat äänilaitteet, kuten langattomat, kannettavat kaiuttimet, joita löytyy monen erikokoista ja laista sekä erityiset kotisysteemit, kuten Harman Kardon Citation Series, joka sisältää tornimaisia audiolaitteita, ja kun ne asetetaan oikein esimerkiksi telkkarin eteen, niin ne tarjoavat kotiteatterielämyksen. 4) Kokoelmat-kategoria kattaa kaikki Harman Kardonin kokoelmat, kuten Nova Wireless Stereo Speaker System, joka on langaton ja siten asetettavissa kantavuutta pitäen mielessä. Kaiken kaikkiaan verkkokaupasta löytyy noin 20 - 40 eri ääniteknologiaan liittyvää tuotetta, kuten Aura Studio 2, joka suinkaan ei ole aurajuustoa tai Aurajokea, vaan eräänlainen langaton kaiutin, jonka mukana tulevaa välkkyvä, ympäristöön sopeutuva valo tai Harman Kardon Neo, joka on noin alle kahvikupin kokoinen langaton kaiutin 10 tunnin toistoajalla ja joka toimii Bluetoothilla. Se on myös vedenkestävä eli suunniteltu ulkokäyttöön.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Harman Kardonista
  Toimiko tämän valmistajan ääniratkaisutuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  MC Taxman - Tuhti Joulu

  Harman Kardon
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Harman Kardon

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Harman Kardon luotettava yritys?

  Harman Kardon on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Harman Kardon tarjoaa?

  Harman Kardon on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Harman Kardon-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.