JBL

Kaikki arvostelut

JBL

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

JBL

Musiikki on monen ihmisen arjen valonpilkahdus. Se auttaa vaikeimpien työtehtävien, lihasharjoitteiden sekä vastoinkäymisten läpi. Tämän vuoksi myös laadukkaalla äänentoistolla on väliä; kukapa haluaisi satuttaa korviaan kuulokkeilla, joista musiikin mukana tulee korviin sattuvaa särinää?
Netin ansiosta myös äänentoistolaitteiden vertailu on aiempaa helpompaa. Asiakkaiden itsensä jättämistä arvosteluista tietää, millainen tuotteen hinta-laatusuhde on. Etenkin kyseisen tuoteryhmän kohdalla arvosteluja löytyy paljon, koska kyseessä ovat tuotteet, joita meistä jokainen on käyttänyt jossain vaiheessa elämää, ja näin myös laadun vertaaminen edelliseen tuotteeseen on helpompaa. Kaiuttimien ja laadukkaiden kuulokkeiden hinnat myös ovat juuri niin korkeat, että niiden arvioiminen on vaivan arvoista.
Miten sijoittuu vertailussa kuulokkeita ja kaiuttimia valmistava JBL? Tämän saat tietää asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla! Millainen sen äänenlaatu on muuhun markkinoiden tarjontaan verrattuna? Ovatko langattomien kuulokkeiden akut pitkäkestoisia? Entä ovatko vedenkestäviksi kuvaillut kaiuttimet todella tätä? Miten nopeasti onnistuu toimitus yhtiön nettikaupasta Suomeen? Lue JBL:n asiakkaiden kokemuksia tällä välilehdellä!

Tietoa JBL-yrityksestä
JBL on vuonna 1946 James B. Lansingin perustama äänentoistolaitteiden tuotemerkki, jonka omistaa nykyisin Harman International Industries, Samsung Electronicsin tytäryhtiö. Yhtiön liiketoiminta on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen: JBL Consumer valmistaa kaiuttimia ja kuulokkeita kuluttajia varten, JBL Professional puolestaan huolehtii ammattikohderyhmien äänentoistosta äänitysstudioissa, elokuvateattereissa, muissa julkisissa tiloissa ja konserteissa.
Yhtiö työllistää tänä päivänä noin 12 000 työntekijää ja sen päämaja sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. JBL valmistaa myös vaativampiin tarkoituksiin suunnattuja laitteita, ja siltä voi löytää muun muassa vedenkestäviä kuulokkeita ja kaiuttimia. Suomessa JBL:n tuotteita voi ostaa sen omien nettisivujen lisäksi muun muassa Prismasta, Powerista ja Gigantista.


JBL palvelutarjonta
Yhtiön nettisivuilla eri tuotteisiin tutustuminen on helpointa sen yläosasta löytyvän pudotusvalikon kautta. Kategorioita ovat Kaiuttimet, Kuulokkeet, Sale ja Outlet. Kaiuttimia kaupasta saa niin koti-, bile- kuin ammattilaiskäyttöönkin, ja kuulokkeita tarvitseva voi löytää niitä langattomina, melunvaimennuksella ja urheilukäyttöön sopivina. Alas kelaamalla löytyvät ’Suositut tuotteet’ -osiosta löytää helposti etenkin alennuksessa olevia tuotteita.
Kun on valinnut itseä kiinnostavan tuotteen, voi sitä klikkaamalla avata näkymän, jossa näkyvät tuotteen kuvat sekä painikkeet sen ominaisuuksiin, teknisiin tietoihin ja arvosteluihin pääsemiseen. Joidenkin tuotteiden asiakkaat ovat myös jättäneet sivuston henkilökunnalle kysymyksiä, joiden vastauksista voi olla hyötyä uuden laitteen käytön opettelussa.
Sivuille voi luoda tilin, ja tämä onkin suositeltavaa monien eri etujen vuoksi. Näin asiakas voi muun muassa nähdä oman tilaushistorian ja uusia tilauksia koskevat tiedot, joita seurata saapumiseen asti. Myös uusien tuotteiden maksaminen luonnistuu nopeammin, kun aiemmat laskutus- ja toimitustiedot ovat välittömästi saatavilla. Kampanjatiedot omaan alueeseen liittyen saa nekin tilin luotuaan helpommin. Jos sivustolle ei ole rekisteröitynyt, voi tilauksen tiedot tarkistaa myös tilausnumeron, laskutusosoitteen postinumeron ja sukunimen avulla.
Nettikaupan hyväksymiä maksutapoja ovat Visa-, Mastercard-, American Express- ja Maestro-kortit sekä PayPal. Kaikkiin tuotteisiin sisältyy maksuton toimitus sekä 30 päivän palautusoikeus. Tuotteisiin myös kuuluu takuu sekä elinikäinen tuki, johon voi ottaa tukea sähköpostitse ja chatilla koska vain tai puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-17.
Lisätietoa kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin liittyen saa uutiskirjeen tilaamalla tai Facebook-, Pinterest-, Twitter-, Instagram- ja YouTube-tilejä seuraamalla. 


Valitukset, kiitokset ja vinkit JBL:n toimintaan liittyen
Oletko ostanut uusimmat kuulokkeesi JBL:ltä? Kelpasivatko ne hyvin nuoren joululahjaksi? Toimiiko Bluetooth-yhdistäminen moitteitta? Olit sitten aktiivinen musiikin kuuntelija tai vain välillä viihdettä kaipaava, on arviosi meille arvokas. Vastaako yhtiön kaiuttimien äänentoiston laatu aiemmin omistamiasi kaiuttimia? Millaiseksi arvioisit ostamasi tuotteen hinta-laatusuhteen? Kerro se tällä välilehdellä!