Razer

Kaikki arvostelut

Razer

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Razer

Kun olet vaativa pelaaja, normaalit tietokone- tai elektroniikkakaupasta ostettavat laitteet eivät vain olet tarpeeksi. Sinun täytyy ajatella eri komponentteja; emolevyjä, kovalevyjä tai näytönohjaimia. Tai saatat tarvita erityisen hiiren tai näppäimistön, jotka usein vaativat sen, että tietokoneet voivat pyörittää raskaampia pelejä.  Etsitkö siis uutta kannettavaa tietokonetta, joka on tehty erityisesti pelaamiseen tai uutta pelinäppäimistöä, -hiirtä tai -kuulokkeita? Vai etsitkö loistavaa lahjaa jollekin, joka on rakastunut online-pelaamiseen? Ehkä Razerilla on juuri se, mitä etsit. Mutta millaisia kannettavia, hiiriä, näppäimistöjä ja kuulokkeita he tarjoavat? Ovatko ne oikeasti kaiken sen hypetyksen arvoisia? Kuinka helppoa uuden kannettavasi asentaminen on ja voivatko ne pyörittää kaikkia viimeisimpiä ja vaativimpia pelejä? Onko heidän asiakaspalvelunsa luotettavaa kun tarvitset apua? Vain asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet tuotteita Razerilta, voivat kertoa heidän tuotteistaan. Lue heidän arvostelujaan, mielipiteitään ja kommentteja saadaksesi idean siitä, mitä odottaa heidän tuotteiltaan ja ovatko ne kovalla työllä ansaitun rahasi arvoisia.  

Tietoa
Razer on elektroniikkakauppa, joka keskittyy nimeomaan PC-pelaajiin. Kauppa on perustettu vuonna 2005. Yrityksellä on yli 15 kauppaa ympäri maailman, mutta he keskittyvät enimmäkseen verkkokauppaan. Heidän kaupastaan löydät tietokoneita, jotka on suunniteltu erityisesti pelaamiseen, ja tietysti monitoreita. Jos et halua kuljettaa tietokonettasi mukanasi joka paikkaan, tai matkustat paljon, kannettava tietokone voisi olla paras vaihtoehto sinulle. Sivustolta löydät myös pelihiiriä ja -näppäimistöjä sekä Razerin oman puhelimen, nimeltään Razer Phone. Ja tietysti haluat, että äänen laatu pelatessasi on paras mahdollinen. Tämän takia Razerilla on eri äänilaitteita, mutta myös kuulokkeita. Sivustolta voit löytää myös kunnostettuja laitteita, jolloin voit säästää paljon rahaa, Razer on tarkistanut nämä tuotteet ja ne toimivat moitteettomasti. Tyypillisesti näille kunnostetuille tuotteille annetaan 1 vuoden takuu. 

Palvelut
Razerilla
on monia tuotteita, joista voit valita. Kannettavan tietokoneen kategoriasta löydät Razer Blade 15 eri laitteistolla, esimerkiksi 4K touch -näytöllä tai eri näytönohjaimilla (tyypillisesti GeForce 2070 tai 2060), Razer Blade Stealth 13, Razer Blade Pro, Razer Blade Stealth V4 ja monia muita. Tietokoneet sisältyvät tähän samaan kategoriaan ja sisältävät Razer Core X ja Razer Core X Chroma. Pelihiiristä löydät suosituimmat Razer Mamban joko langattomana tai langallisena, DeathAdder, Abyssus, Naga Trinity, Lancehead, Viper ja jopa vasenkätiset pelaajat voivat pelata mukavasti Razerin tuotteiden avulla. Heille on tehty erityisesti Razer Deathadder left-hand Edition. Näppäimistöistä löydät Razer BlackWidow, BlackWidow Elite, joista on monia eri variaatioita,  Huntsman ja Huntsman Elite, Cynosa Chroma, Ornata Chroma ja Razer Turret Xbox One -konsoleille. Kun tulee kuulokkeisiin, Razerilla on parasta laatua, Razer Kraken, HammerHead Duo, Nari ja Nari Ultimate ja Tiamat. Tältä sivustolta voit ostaa myös kaiuttimia kuten Razer Nommo ja Leviathan. Sivusto tarjoaa myös päällyksiä konsoleille, hiirimattoja, mikrofoneja, WiFi-reitittimiä, jalustoja kuulokkeille ja jopa kissan korvia Razer Kraken -kuulokkeeseen. Razerilta löydät kaiken, jonka tarvitset pelaamiseen. Jos jostakin syystä vastaanottamasi tuote ei vastaa odotuksia, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote ja se on palautettava alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. 


Kiitokset, vinkit ja valitukset
Pelaatko jo pelejä omalla Razerin tietokoneellasi tai kannettavallasi? Mitä ajattelet tuotteiden laadusta, entä toimivatko ne odotusten mukaisesti? Ovatko tuotteet mielestäsi ylihinnoiteltuja vai juuri sopivia? Ovatko pelihiiret ja -näppäimistöt mukavia käyttää? Suosittelisitko merkkiä ystävillesi? Mitä voit kertoa meille Razerin asiakaspalvelusta ja toimitusajoista? Pyydämme sinua kirjoittamaan arvostelusi ja kertomaan mielipiteesi tuotteista, asiakaspalvelusta ja kokemuksestasi. Kertomalla omasta kokemuksestasi voit auttaa muita tekemään päätöksen, kun he ajattelevat jonkin tuotteen ostamista sivustolta.

Mitä asiakkaat ajattelevat Razerista? Lue ja kirjoita arvosteluja heidän kannettavista tietokoneistaan, kuulokkeistaan ja pelihiiristään!