Kokkiman

Kaikki arvostelut

Kokkiman

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Kokkiman

Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituotteineen? Oletko vailla jostakin laadukkaasta keittiöveitsestä?  Kokkiman voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen käyttää aikaa. Näin säästät sekä aikaa että vaivaa, kun aikaisemmat koekaniinit ovat käyttäneet ja arvostelleet itse sivuston ennen sinua.

 

Kokkimanista
Kokkiman on keittiövälineisiin erikoistunut verkkokauppa, jolla on takana kokemusta, mutta verkossa se on suhteellisen nuori. Idea Kokkimanista lähti liikenteeseen, kun vanhat ravintola-alan kaverukset kohtasivat kesällä 2009 ravintolalounaan merkeissä. Siitä lähtien Gifted Group Oy aloitti uuden keittiötarvikekauppakonseptin kehittämisen, jolloin kaverusten haaveesta tuli sitten todellisuutta. Nykyään Kokkiman on osa Band Company -konsernia, joka on vuonna 2004 perustettu verkkokauppayhtiö, johon kuuluu sisustuskauppa Inessa, lahja- ja viihdekauppa Mulletoi ja lelukauppa Lelufantti. Kokkiman toimii osoitteessa Itälahdenkatu 20 A, 4.krs, 00210 Helsinki ja sen asiakaspalvelu on sähköpostissa info@kokkiman.com ja numerossa 075 328 5104. Sen asiakaspalvelussa vastataan arkisin 11-16 ja Kokkimanin yritystunnus on 2408674-2.

 

Kokkimanin tuotteet ja palvelut
Kokkimanin tuotteet on suunniteltu  kaikille Suomen kotikokeille. Kokkimanin verkkokaupan valikoima kattaa kaikki keittiötuotteet, joten niitä löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen liittyvässä. Tämän lisäksi Kokkimanin verkkokaupasta vierailija saa mukaansa paljon muutakin kuin vain tilaamansa keittiötarvikkeen, sillä sen verkkosivuilla on paljon reseptiikkaa ja tuotetietoa ruuanlaiton ja juhlien luomiseksi.  Kokkiman tarjoaa ilmainen toimituksen kaikkiin yli 50 euron ostoksiin ja yli 100 euron ostoksiin lisäksi 10 euron alennuskuponki kaupan päälle. Kokkimanissa on yli 3000 tuotetta, joita voi haarukoida hinnalla, hakea brändillä tai sesongilla. Jonkinlaista osviittaa Kokkimanin tarjoamista tuotteista saa tutkimalla sen verkkosivuston vasemmalla sijaitsevaa valikkoa, jossa on jaoteltu myytävät tuotteet seuraaviin pääkategorioihin: Kokkiman deli deliherkkuineen, Ruuanvalmistus grilleineen ja veitsineen, Leivontarvikkeet, Juomatarvikkeet, Kattaus- ja tarjoilu, Oma yrttitarha ruukkuineen ja siemenineen, Keittiön sisustus ja muut Tarvikkeet sekä Outlet. Kokkimanissa maksutapoina toimivat tutut ja turvalliset luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit, kaiken kaikkiaan 21 eri maksutapaa, kuten: Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki ja MobilePay tietysti Collector bankin lasku ja eri osamaksupalvelut, kuten Klarna.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Kokkimanista

Toimiko tämän palvelun kokkituotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää vai viekö kissa kielen mennessään? Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.