SuomiArvostelut

  Arvostelut Kokkiman

  Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituotteineen? Oletko vailla jostakin laadukkaasta keittiöveitsestä? Kokkiman voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen käyttää aikaa. Näin säästät sekä aikaa että vaivaa, kun aikaisemmat koekaniinit ovat käyttäneet ja arvostelleet itse sivuston ennen sinua.

  Kokkimanista
  Kokkiman on keittiövälineisiin erikoistunut verkkokauppa, jolla on takana kokemusta, mutta verkossa se on suhteellisen nuori. Idea Kokkimanista lähti liikenteeseen, kun vanhat ravintola-alan kaverukset kohtasivat kesällä 2009 ravintolalounaan merkeissä. Siitä lähtien Gifted Group Oy aloitti uuden keittiötarvikekauppakonseptin kehittämisen, jolloin kaverusten haaveesta tuli sitten todellisuutta. Nykyään Kokkiman on osa Band Company -konsernia, joka on vuonna 2004 perustettu verkkokauppayhtiö, johon kuuluu sisustuskauppa Inessa, lahja- ja viihdekauppa Mulletoi ja lelukauppa Lelufantti. Kokkiman toimii osoitteessa Itälahdenkatu 20 A, 4.krs, 00210 Helsinki ja sen asiakaspalvelu on sähköpostissa info@kokkiman.com ja numerossa 075 328 5104. Sen asiakaspalvelussa vastataan arkisin 11-16 ja Kokkimanin yritystunnus on 2408674-2.

  Kokkimanin tuotteet ja palvelut
  Kokkimanin tuotteet on suunniteltu kaikille Suomen kotikokeille. Kokkimanin verkkokaupan valikoima kattaa kaikki keittiötuotteet, joten niitä löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen liittyvässä. Tämän lisäksi Kokkimanin verkkokaupasta vierailija saa mukaansa paljon muutakin kuin vain tilaamansa keittiötarvikkeen, sillä sen verkkosivuilla on paljon reseptiikkaa ja tuotetietoa ruuanlaiton ja juhlien luomiseksi. Kokkiman tarjoaa ilmainen toimituksen kaikkiin yli 50 euron ostoksiin ja yli 100 euron ostoksiin lisäksi 10 euron alennuskuponki kaupan päälle. Kokkimanissa on yli 3000 tuotetta, joita voi haarukoida hinnalla, hakea brändillä tai sesongilla. Jonkinlaista osviittaa Kokkimanin tarjoamista tuotteista saa tutkimalla sen verkkosivuston vasemmalla sijaitsevaa valikkoa, jossa on jaoteltu myytävät tuotteet seuraaviin pääkategorioihin: Kokkiman deli deliherkkuineen, Ruuanvalmistus grilleineen ja veitsineen, Leivontarvikkeet, Juomatarvikkeet, Kattaus- ja tarjoilu, Oma yrttitarha ruukkuineen ja siemenineen, Keittiön sisustus ja muut Tarvikkeet sekä Outlet. Kokkimanissa maksutapoina toimivat tutut ja turvalliset luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit, kaiken kaikkiaan 21 eri maksutapaa, kuten: Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki ja MobilePay tietysti Collector bankin lasku ja eri osamaksupalvelut, kuten Klarna.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Kokkimanista

  Toimiko tämän palvelun kokkituotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää vai viekö kissa kielen mennessään? Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  OVERNIGHT CHALLENGE in ELECTRONIC STORE

  Kokkiman
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Kokkiman

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Kokkiman luotettava yritys?

  Kokkiman on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Kokkiman tarjoaa?

  Kokkiman on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara, Nettitilaaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Kokkiman-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.