SuomiArvostelut

  Arvostelut Koti ja Keittiö

  Meitä on moneen junaan. Yhtä kiinnostaa tieteen viimeisimmät läpimurrot, toista puolestaan seuraava muotinäytös. Vaikka vapaat markkinat ovatkin kautta historian olleet varsin kiistelty aihe, on yksi niiden positiivinen seuraus se, että sopivaa viihdettä löytyy oikeastaan kenelle tahansa. Elokuvien ja kuntosalin lisäksi omaa mieltä voi raskaan työviikon jälkeen lepuuttaa vaikkapa mieleistään aikakauslehteä lukemalla.
  Yksi vaihtoehdoista on etenkin sisustukseen, arjen iloihin ja kokkaukseen keskittyvä Koti ja Keittiö. Miten tilauksen hinta vertautuu muihin viihteen tyyppeihin? Sisältyykö lehden ostoon jotakin yllättäviä lisämaksuja? Kannattaako tämä tehdä ruokakaupassa vaiko kotiovelle toimitettuna?
  Toisinaan nettitilausten yhteydessä uusille asiakkaille annetaan tilauslahjoja, jotka voivat olla rahallisesti tai käyttöarvoltaan hyvinkin mieluinen yllätys. Tietoa tähän ja moniin muihin aikakauslehden tilaukseen liittyviin asioihin saat asiakkaiden omista arvosteluista!

  Tietoa Koti ja Keittiö -lehdestä

  Koti ja Keittiö on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa V8-Magazine, GTi-Magazine, Pelit-lehti, Auto Bild ja Cosmopolitanin Suomen painos. Koti ja Keittiö -lehden se osti Aller Medialta helmikuussa 2017.
  Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edeltävällä tilikaudella. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen. Hallituksessa istuvat hänen lisäkseen muun muassa puheenjohtaja Tapani Pitzen sekä jäsenet Markku Hurmeranta ja Soili Pitzen. Talousjohtajan toimet tekee Jani Tolonen, jonka lisäksi päätöksiä tekee kaupallinen johtaja Jaana Lindvall-Harki.

  ROSULIKKA-VERKKOKAUPPA

  Koti ja Keittiö sisältö

  Koti ja Keittiö on aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat etenkin sisustus, ruoanlaitto, viinit, matkailu ja antiikki. Sisältöä voitaisiinkin kuvailla "lifestyle"-keskeiseksi, eli pääosin loistokkaaseen ja onnelliseen elämäntapaan keskittyväksi. Lehden lukijakunta koostuu enimmiltä osin 35–60-vuotiaista naisista, ja kyseinen kohderyhmä näkyy sisällössä vahvasti. Erilaisia artikkeleja, reseptejä ja matkavinkkejä mielekkään arkielämän luontia varten löytää myös lehden omilta nettisivuilta.
  Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan erilaisin kilpailuin ja arvonnoin. Arvontoihin voi päästä mukaan esimerkiksi äänestämällä kilpailuissa, joissa etsitään tietyn numeron parhaiten sisutettua kotia. Palkintoina annetaan usein keskisuuria rahamääriä, jotka vaihtelevat 100 ja 250 euron väliltä.
  Artikkeleissa korostuu estetiikan lisäksi ekologisuus. Niissä saatetaan esimerkiksi antaa neuvoja siihen, miten omassa sisustuksessa voi hyödyntää kierrätettyjä esineitä, tai mistä suomalaisista liikkeistä voi löytää laadukkaita ja pitkän käyttöiän omaavia tuotteita. Useimmiten kyseiset aiheet käsitellään objektiivisesti – varsinaisista kaupallisista yhteistöistä ilmoitetaan tekstien yhteydessä erikseen.
  Uusia numeroita julkaistaan kuukausittain. Normaalihintaisena puolen vuoden lehtien hinta alkaa 55 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilauksen tekemällä saa myös ilmaisen lukuoikeuden digitaalisiin näköislehtiin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Kodin ja Keittiön toimintaan liittyen

  Ostitko hiljattain kaupungilla asioidessasi Koti ja Keittiö -lehden viimeisimmän numeron? Mitä tuumasit sen sisällöstä? Ehkäpä teit useamman kuukauden pituisen tilauksen? Useimpien aikakauslehtien tapauksessa edullisempaa on useamman numeron osto tilauksella, kuin yksittäisten julkaisujen hankinta joltakin jälleenmyyjältä.
  Jouduitko peruuttamaan tilauksesi? Jos, niin miksi? Oli sitten syynä tyytymättömyys, elämäntilanteen muutos tai kiinnostuksen kohteen vaihtuminen, voit kertoa omasta kokemuksesta sivuillamme anonyymisti ja luottamuksella. Oliko tilauksen peruutus helppoa? Toisinaan lehdet vaikeuttavat peruutuksen tekoa, jotta mahdollisimman moni pysyisi heidän asiakkaanaan.
  Jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille lehden tilaamista pohtiville!

  Koti ja Keittiö
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Koti ja Keittiö

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Koti ja Keittiö luotettava yritys?

  Koti ja Keittiö on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Koti ja Keittiö tarjoaa?

  Koti ja Keittiö on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Koti ja Keittiö-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.