AbeBooks

Kaikki arvostelut

AbeBooks

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

AbeBooks

Kirjojen ja taiteen keräily on antoisa harrastus, joka voi kuitenkin Suomen kaltaisessa pienessä maassa olla hankalaa. Moni lukee nykyisin fyysisten kirjojen sijaan sähköisiltä tableteilta, eikä siksi divareiden tarjonta ole enää yhtä kiinnostavaa, kuin parikymmentä vuotta sitten.
Nykyaikaiset ongelmat edellyttävät moderneja ratkaisuja. Nettikauppa kasvaa jatkuvasti, eikä se ole enää pelkkää vaatteiden myyntiä. Yksi harvinaisten kirjojen ja taiteen välittämiseen keskittyvistä verkkokaupoista on kanadalainen AbeBooks.
Miten onnistuu tilauksen teko AbeBooksilla suomalaiselta? Tulevatko tilaukset perille luvatussa ajassa? Entä onko luotettavan myyjän löytäminen helppoa? Tutustu muiden asiakkaiden kokemuksiin ja kuvaile omaa AbeBooks-ostokokemustasi SuomiArvosteluissa!

Tietoa AbeBooks -verkkokaupasta
AbeBooks on kirjallisuuden, taiteen ja keräilyesineiden myyntiin keskittyvä verkkokauppa. Sen tarjonnan muodostavat itsenäiset, luotettaviksi todetut myyjät ympäri maailman. Vuonna 1996 perustettu vekkokauppa keskittyy etenkin käytettyjen ja harvinaisten kirjojen kauppaan.
Sivusto on ollut verkkokauppajätti Amazonin omistuksessa vuodesta 2008 lähtien. Alun perin sen perustivat kaksi paria, Rick ja Vivian Pura sekä Keith ja Cathy Waters. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Kanadassa. 
AbeBooks saa tuottonsa myyjiltä veloitettavista provisioista sekä jäsenmaksuista. Kuukausijäsenyyden hinta vaihtelee 25-500 dollarin välillä ja riippuu siitä, kuinka monta tuotetta tahtoo laittaa sivustolle myyntiin. 

AbeBooks tuotevalikoima
Sivustolta löytyy miljoonittain erilaisia kirjoja ja taideharvinaisuuksia. Koska myyjiä on tuhansia yli 50 eri maasta, löytyy AbeBooksista jokaiselle jotakin. Kirjojen ja maalausten ohella sivustolta voi löytää sarjakuvia, lehtiä, käsikirjoituksia, karttoja, kuvia sekä sävelpapereita.
AbeBooks on tunnettu juurikin näistä kalliista harvinaisuuksista. Vuoden 2015 helmikuussa kaupankäyntialustalla tehtiin sen historian kalleimmat kaupat yli 191 000 dollarin hintaisesta ornitologian kirjasta.
Suurin osa tuotteista on hintatasoltaan silti tavan ihmisen ostettavissa. Useimpien kirjojen ja lehtien hinnat liikkuvat muutamissa kymmenissä dollareissa. Toimituksen hinta alkaa muutamasta dollarista, ja Standard-tason postitus vie tavallisesti noin 20-32 arkipäivää.
Mikäli esimerkiksi vanhan New Yorker -lehden tilaaminen kiinnostaa, löytyy tästä lukuisia julkaisuja käytettyinä ja uusina AbeBooksilta. Tilausta suunnitellessa tärkeää on ottaa huomioon, että sivusto on englanninkielinen.
Jos perustasoisen englannin kielen ymmärrys luistaa, voi AbeBooksilta löytää myös joitakin suomenkielisen kirjallisuuden harvinaisuuksia. Iso osa myyjistä sijaitsee Yhdysvalloissa, ja siksi toimitusaikoihin kannattaa suhtautua kärsivällisesti.
AbeBooksiin voi tutustua tarkemmin sen Facebook-, Twitter-, Instagram- ja YouTube -tilien kautta. Sivusto myös tuottaa ilmaisia kirja-aiheisia podcasteja, joita on julkaistu muutaman päivän välein jo vuodesta 2018 lähtien. Näitä kuuntelemaan voi päästä muun muassa Apple Podcasts-, Spotify- ja Google Play -palveluiden kautta.
Kirjallisuuden tai taiteen aktiivinen keräilijä voi jouduttaa uusien AbeBooks-tilausten tekoa luomalla sivustolle ilmaisen käyttäjätilin. Näin muun muassa osoite- ja maksukorttitiedot voi pitää sivustolla hyvässä tallessa niin, että ne löytyvät valmiina uusia ostoksia tehdessä.

Valitukset, kiitokset ja vinkit AbeBooksin toimintaan liittyen
Ehditkö jo itse tilata kirjan tai lehden AbeBooksilta? Ehkäpä ostit kanadalaistoimijalta jonkin sellaisen keräilytuotteen, jota Suomen divareista ei löytynyt? Kerro kokemuksestasi omin sanoin tällä välilehdellä!
Sivuilla ilmoitetut toimitusajat Suomen-paketeille näyttäisivät varsin pitkiltä. Tuliko itse ostamasi paketti perille ajallaan? Oliko se odotuksen arvoinen, vai olisiko samaa laatua kenties saanut jostain muualta vaivattomammin?
AbeBooksin sivuilla kauppaa käyvät itsenäiset myyjät. Jouduitko itse ottamaan yhteyttä tilaamasi tuotteen myyjään? Jos, niin miksi? Kielimuuri on yleinen ongelma, kun tarkoituksena on ongelmien ratkonta vieraskielisen henkilön kanssa. Saitko ongelman ratkaistua englanniksi vai jouduitko käyttämään apuna jotain muuta keinoa?
Kuvaile omaa kokemustasi tällä välilehdellä! Kun kyseessä on ulkomainen toimija, ovat arvostelut ehdottoman tärkeitä. Näin muut asiakkaat voivat tietää, onko Atlantin toiselta puolen tilaaminen vaivan arvoista!