Adlibris

Kaikki arvostelut

Adlibris

31% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tuuli
Pariinkin otteeseen olen ko. sivuilta tilannut kirjoja erilaisiin vapaa-ajan projekteihin, ajoissa sekä hyväkuntoisena ovat saapuneet! Pakkaus myös toteutettu järkevästi niin, että tuotteet säilyvä...Lue lisää
C
C
Ennen pidin adlibriksesta kovasti ja usein (ehkä kolmen kk välein sieltä jotain tilasin) nyt kuitenkin viimeiset pari vuotta on mennyt homma ihan alamäkeen. Tilasin jouluksi kirjoja onneksi hyvissä...Lue lisää
S
Sami
Tilaus meni nopeasti läpi ja toimituslupaus tais olla 3-päivää. Arvioitu toimituspäivä on nyt siirtynyt 7-päivällä. Ei kannata tehdä asiakaslupauksia joita ei voi lunastaa, toinen kirjoista ei o...Lue lisää
S
Selena
Olen vuosia tilannut täältä kirjoja, aina moitteetonta, tilaus, toimitus, laatu. Arvosteluja luettuani luulen, että tässä omistaja vaihtunut välillä. Tauon jälkeen innostuin tilaamaan taas. Kaikki ...Lue lisää
A
Anonyymi Ex-asiakas
Asiakaspalvelu aivan luokattoman huonoa ja tylyä. Saapumisilmoituksia ei tule ja nämä Adlibrikselle palautuneet kirjat pistetään asiakkaan maksettavaksi. Noutamatta jätetty palautus veloitetaan asi...Lue lisää

Kaikki arvostelut (16)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Luotettava ja laadukas!

  Pariinkin otteeseen olen ko. sivuilta tilannut kirjoja erilaisiin vapaa-ajan projekteihin, ajoissa sekä hyväkuntoisena ovat saapuneet! Pakkaus myös toteutettu järkevästi niin, että tuotteet säilyvät mahdollisimman vahingoittumattomina.

  Monet tärkeät englanninkieliset kirjat löytyneet vain Adlibriksen kautta, ja onkin ollut kiva tilata ne luotettavasta lähteestä. Ei valittamista.

  Antaisin nolla pistettä jos voisin. Adlibris ei pystynyt lähettämään kirjaa oikeaan osoitteeseen ja nyt haluaa veloittaa vielä palautusmaksun 14 euroa ja kuljetuksen. Henkilö jolle kirjat oli tilattu halusi hakea ne Espoon keskuksen postilaatikosta. Kirja lähetettiin Soukkaan ja lukuisista yhteydesnotoista huolimatta mitään muutosta ei saatu aikaan. Koska hakija on astmaatikko, hän ei halua istua bussissa puolitoista tuntia tartunnanvaaran takia, koska kuuluu riskiryhmään.
  Asiakaspalvelu on todella huono ja välinpitämätön.
  Kannattaa välttää.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Adlibris kirjat

  Ennen pidin adlibriksesta kovasti ja usein (ehkä kolmen kk välein sieltä jotain tilasin) nyt kuitenkin viimeiset pari vuotta on mennyt homma ihan alamäkeen. Tilasin jouluksi kirjoja onneksi hyvissä ajoin, mutta arvioitu toimitusaika taisi olla 3-5 pv... Siinä sitten odottelin kolmen kirjan pakettia kuukauden ennenkuin lähettivät 2/3 kirjaa ja lopulta kolmen lisä viikon jälkeen vielä viimeisen. Ehtivät siis jouluksi onneksi mutta hieman ärsyttävää tuo odottelu.

  Nyt sitten joulun alla vastoin parempaa tietoani päätin tilata itselleni pari kirjaa kun haluamani kielen oppikirjoja ei tunnu saavan mistään helposti. Olisin saanut ilmaisen postituksen mutta toimitus aika oli arvioitu pidemmälle kuin maksettavan toimituksen. Siksi päätin maksaa toimituksesta jotta kirjat ehtisivät ajoissa. Maksullisen toimituksen arvioitu aika oli 26.-29. päivä ja minä tulen muuttamaan toiselle paikkakunnalle vuoden alussa. Nyt tilauksesi on viivästynyt enkä pysty muuttamaan postitus osoitetta. (Kirjat menevät nyt vanhempieni osoitteeseen joten ei ole katastrofi kyseessä mutta ärsyttää silti kun en tiedä koska nyt tulen saamaan kirjat) Tilauksen voin perua mutta uutta tilausta en voi tehdä sillä kirjat on nyt nettiin merkattu loppuneiksi.

  Nyt mun osalta loppui kyllä adlibriksesta tilailu mutta jos sieltä jotain haluatte ostaa niin älkää luottako toimitusaikoihin ja varautukaa pitkään odotukseen. Muuten tuotteet ovat aina tulleet oikeina ja hyvässä kunnossa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kirjaostos

  Tilaus meni nopeasti läpi ja toimituslupaus tais olla 3-päivää. Arvioitu toimituspäivä on nyt siirtynyt 7-päivällä.
  Ei kannata tehdä asiakaslupauksia joita ei voi lunastaa, toinen kirjoista ei ollut edes omassa varastossa vaan se lähetään kolmannelta osapuolelta heille ja sen jälkeen tuote kuriirille ja toimitukseen.
  Koittakaa parantaa palvelua, erityisesti näin joulun alla. Viime vuonna tilasin samat kirjat ja silloin tuli parin päivän viiveellä viesti ettei näitä kirjoja löydykään.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Lankoja

  Olen vuosia tilannut täältä kirjoja, aina moitteetonta, tilaus, toimitus, laatu. Arvosteluja luettuani luulen, että tässä omistaja vaihtunut välillä. Tauon jälkeen innostuin tilaamaan taas. Kaikki meni ihan hyvin, tilaus ja paketti saapuikin pian. Mutta ikävä kyllä värit eivät olleet hyvät, palautin ja se oli mielenkiintoista. Lainaus palautusohjeista: "Voit tehdä palautuksen lähimmällä Postin palvelupisteelläsi. Huomioithan, että sinun tulee itse maksaa palautuksen postimaksu.
  Valitettavasti palautusta ei voi ostaa verkosta etukäteen, koska meillä ei ole antaa puhelinnumeroa palautuksiin." Siis suomeksi minun on ostettava kalleimman mukaan paketti postitoimistosta, minkä lisäksi maksettava 1,80 paperi-ilmoituksesta, koska yrityksellä ei ole käytössään puhelinta!
  Maksoin raivosta tihkuen, koska paketin arvo oli kuitenkin 60€.
  Lisäksi paketissa ei ollut lähetyslistaa tai muuta tunnistetta, piti käsin raapustaa jollekin löytyneelle paperinpalaselle tilausnumero palautuksen kohdentamiseksi. Enkä suoraan sanoen luota palautuksen onnistumiseen ennenkuin saan Klarnalta hyvitysilmoituksen.
  Kaikesta päätellen tekevät kaikkensa pitääkseen palautusprosentin alhaisena. Tämän asiakkaan kohdalla pitävät myös tilausprosentin alhaisena.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kirjat

  Asiakaspalvelu aivan luokattoman huonoa ja tylyä. Saapumisilmoituksia ei tule ja nämä Adlibrikselle palautuneet kirjat pistetään asiakkaan maksettavaksi. Noutamatta jätetty palautus veloitetaan asiakkaalta ja kirjoja ei lähetetä takaisin. Tämä on yritetty sälyttää niin asiakkaan kuin Klarnan syyksi, vaikka vika on ollut Adlibriksen. Asiakaspalvelijat välttelevät vastuutaan ja virheitään. Yhtiö siis perii rahaa asiakkaiden kustannuksella, sillä tuotteet pyydetään palauttamaan noutopisteestä takaisin, sillä saapumisilmoituksia ei lähetetä, mutta yhtiö perii rahat kuitenkin tyhjästä. Suosittelen pysymään kaukana ko. yrityksestä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Tilaan vain pakon edessä

  Tilaisn tavaroita, jotka olisivat tulleet ilmaisella toimituksella, mutta maksoin postimaksun nopeammasta toimituksesta. Nopeaa toimitusta ei tapahtunut, eikä mitään väliaikatietoja tullut. Sain ottaa useita kertoja yhteyttä asiakaspalveluun, mistä vastattiin puutaheinää, ja tuo nopean toimituksen maksu palautettiin vasta, kun kerroin ihan surutta ottavani yhteyttä kuluttajaneuvojaan, vaikka kyseessä oli alle 5e maksu.
  Aiemmin tilasin kalenterin, joka meni hukkaan ja hyvitettiin, eikä uutta ollut lähettää tilalle. Myöhemmin sama kalenteri tuli postiin 2kk jälkeen, mutta en voinut tai saanut enää vastaanottaa sitä, koska se oli hyvitetty minulle. Surkeaa logistiikkaa ja asiakaspalvelua, harmillisesti hyvät sivut ja tavaravalikoima, joka pakottaa välillä tilaamaan täältä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Hidas toimitus, osa puuttuu

  Tilasin 5 kirjaa 14.8.2021. Näistä 4 saapui postissa vasta 6.9.2021 ja yhdestä kirjasta ei edelleenkään ole tietoa milloin se tulee. Näin pitkät toimitusajat eivät ole kilpailukykyisiä nykyisessä verkkokauppaympäristössä. Ilmeisesti Adlibris myy tavaraa, jota heillä ei itsellään edes ole vaan tilaavat sen ensin itse jostain muualta. Hinnat ovat kilpailukykyiset, siitä 2 tähteä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  surkein asiakaspalvelu

  Todella huonoa asiakaspalvelua. Minua palveli meilitse Jukka ja Chatissa Antti. Ikinä en ole saanut yhtä huonoa asiakaspalvelua mistään, miten tällainen asiakaspalvelu on edes mahdollista? Tilasin yhtä lasten keräilykirjasarjaa, sain täysin erikokoisen & erivärisen kirjan. Sellaista ei edes ole heidän sivuillaan myynnissä joten mielestäni asiakkaan harhaanjohtamista ja huijaamista. Luulin luonnollisesti että saan sen kirjan mitä olinkin tilannut. Vastauksena sain että ei ole heidän vika, palauta (maksullinen) tai tilaa uusi! Syyttävät röyhkeästi asiakasta omista virheistään.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ala-arvoista palvelua ja käyttäjäkokemusta

  Onnetonta touhua edelleen. Tilasin kirjoja, toimitusajaksi arvioitiin n. pari viikkoa. Jonkin ajan kuluttua ihmettelin kun mitään ei kuulu – kävi ilmi, että kirjat olivat jo saapuneet ärrälle, mutta mitään ilmoitusta tästä ei tullut. Paketti oli ehtinyt jo palautuakin, josta syystä jouduin maksamaan 14 euroa tyhjästä. Asiakaspalvelu ei suostu auttamaan.

  Huijausfirma käytännössä siis nykyään. Kuluttaja-asiamiehellä olisi tekemistä!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Surkea toimitus

  Tosi syvältä ja sieltä. Toimitti kirjat itse valitsemaansa paikaan 30 km päähän. Ei voinut kysyä etukäteen ja toimittaa lähipostiin.
  Kehoitan välttämään tätä!

  Minulla sama juttu. Toimitettiin väärään pisteeseen ja sitten vielä tultiin väittämään että minä olen antanut väärän osoitteen. En ole voinut antaa koska tieto on sähköisessä muodossa ja ollut samanlainen monta vuotta. Eipä kiinnosta enää taämmöinen kirjakauppa.


Muut katsoivat

Logo KidsDreamStore

KidsDreamStore

1 arvostelut

KidsDreamStore.fi on verkkokauppa, josta löydät valikoiman lasten tuotteita. Yritys on yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista, ke...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo vidaXL

vidaXL

5 arvostelut

Netti inspiroi meitä monin tavoin. Siinä, missä vanhan ajan aikakauslehdistä saatuja sisustusideoita piti alkaa toteuttamaan hu...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...