SuomiArvostelut

  Arvostelut Adlibris

  Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailmojen ääriin? Vai oletko opiskelukirjoja- ja tarvikkeita vailla oleva opiskelija, joka etsit parhaimpia tarjouksia? Entäpä, miltä kuulostaisi lautapeli-ilta perheen tai ystävien seurassa? Jos kaipaat äkkilähtöä arjesta ilman lomamatkojen suunnittelemisesta koituvaa stressiä matkakuluista puhumattakaan, ei hätää, Adlibris saattaa olla juuri oikea paikka sinulle! Tämä verkkokauppa on nimittäin pullollaan aarteita kirjojen ystäville. Toisaalta Adlibriksestä löytyy kirjojen lisäksi paljon kaikenlaista, joten muutkin kuin lukutoukat voivat löytää oman paratiisinsa. Saatat kuitenkin pohtia, kuinka kauan kirjojen toimitusaika on tai liittykö tilaamiseen toimituskuluja? Tältä sivulta voit lukea muiden Adlibriksen asiakkaiden arvosteluita, kommentteja ja kokemuksia esimerkiksi verkkokaupan toimivuutta ja tuotevalikoimaa koskien, mikä voi auttaa sinua päättämään, onko Adlibris kannattava vaihtoehto sinun tarpeitasi varten.

  Tietoa Adlibris-verkkokaupasta


  Adlibris on Pohjoismaiden suurin kirjojen verkkokauppa, joka on alunperin lähtöisin Ruotsista. Verkkokauppa perustettiin jo vuonna 1997 mutta Suomeen toiminta laajennettiin vasta vuonna 2005. Valikoimasta löytyykin suomen-, ruotsin-, englannin- ja norjankielistä kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta. Adlibris keskittyy kirjojen myyntiin ainoastaan verkossa, minkä vuoksi valikoima onkin mahdollista pitää suurena kilpailijoihinsa nähden; yli kymmenen miljoonan kirjan lisäksi Adlibris tarjoaa myös leluja, lastentarvikkeita, lauta -ja palapelejä sekä toimistotarvikkeita. Tämän lisäksi verkkokaupasta saa tilattua nykyään myös sisustus- ja askartelutarvikkeita. Vuonna 2015 valikoimaan on lisätty e-kirjat, jotta jokaiselle asiakaskunnalle löytyisi sopivia tuotteita, ja ne kasvattavatkin suosiotaan jatkuvasti. Uusia tuotteita ilmestyy verkkosivuille usein, ja kirjavalikoima pidetään ajan tasalla. Omalla verkkosivullaan Adlibris lupaa aina edullisten hintojen takaavan unohtumattoman elämyksen kaikille kirjojen ystäville. Adlibris tarjoaa moneen eri hintaluokkaan kuuluvia lahjakortteja viidestätoista eurosta lähtien. Yrityksen nimi tulee latinan sanoista ad libris, jonka suomenkielinen merkitys on kirjoihin tai kirjojen luo. Vuodesta 2010 lähtien yrityksen on omistanut mediayhtiö Bonnier. Adlibris työllistää lähes 200 työntekijää kolmessa eri toimipisteessä Pohjoismaissa ja Ruotsin ja Suomen ohella se toimii myös Norjassa.

  Adlibriksen verkkosivut ovat helppokäyttöiset mutta video antaa vielä lisäohjeita niitä kaipaaville.

  Adlibriksen palvelut

  Kirjojen ja muiden yllämainittujen tuotteiden ostaminen onnistuu nykyään entistäkin helpommin Adlibriksen uudistuneilta verkkosivuilta. Etusivun valikosta tai hakupalkilla, joka löytyy sivun yläreunasta, saa etsittyä tarvistemansa tuotteen/tuotteet ja sitä klikkaamalla pääsee lukemaan siitä tarkemmin. Tältä sivulta tuote on mahdollista lisätä ostoskoriin. Yritys lupaa tällä hetkellä verkkosivuillaan ilmaisen kuljetuksen yli 16,90 euron tilauksiin yksityishenkilöille. Toimitusaika kerrotaan jo tuotteen esittelysivulla; se vaihtelee yleensä noin 1-5 päivän välillä riippuen tuotteesta. Pienet lähetykset tuodaan suoraan postilaatikkoon mutta suuremmat voi noutaa itse lähimmästä postitoimipisteestä. Jos sinulla on kysyttävää Adlibriksen asiakaspalvelusta, verkkosivuilla toimii chat-palvelu joka arkipäivä klo 9.00-17.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@adlibris.com tai verkkosivulta löytyvästä viestikentästä.


  Valitukset, kehut ja vinkit

  Oletko koskaan tilannut kirjoja, pelejä tai muita tuotteita Adlibriksen verkkokaupasta? Jos vastasit kyllä, haluaisimme tietää minkälainen asiakaskokemus sinulla oli tämän yrityksen kanssa toimiessasi. Olemme kiinnostuneet mielipiteistäsi ja kommenteistasi olitpa sitten kanta-asiakas tai vasta ostanut ensimmäisen tuotteesi kyseiseltä yritykseltä. Mikä on mielipiteesi verkkokaupan valikoimasta ja tuotteiden laadusta? Entä, miten arvostelisit asiakaspalvelun tason ja saapuivatko tuotteet luvatussa ajassa perille? Kirjoita oma persoonallinen arvostelusi, jossa kerrot kaiken, mitä sinulla on sanottavaa Adlibriksestä!

  Kirjoita arvostelu!

  Kiinnostuitko kokeilemaan ja tukemaan tätä pohjoismaista kirjakauppaa? Pohditko vielä, löytyykö Adlibriksen suuresta valikoimasta todella kaikille jotakin? Lue muiden asiakkaiden arvosteluja kirjoista, lautapeleistä ja muista Adlibriksen tuotteista tai auta muita jakamalla omat kokemuksesi!

  Adlibris
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (12)

  4
  33% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  5.2
  Palvelu
  rating
  2.8
  Hinnoittelu
  rating
  5.6
  Toimitus
  rating
  2.6

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Luotettava ja laadukas!

  Pariinkin otteeseen olen ko. sivuilta tilannut kirjoja erilaisiin vapaa-ajan projekteihin, ajoissa sekä hyväkuntoisena ovat saapuneet! Pakkaus myös toteutettu järkevästi niin, että tuotteet säilyvät mahdollisimman vahingoittumattomina.

  Monet tärkeät englanninkieliset kirjat löytyneet vain Adlibriksen kautta, ja onkin ollut kiva tilata ne luotettavasta lähteestä. Ei valittamista.

  : Tuuli11-07-2020
  Katri22-01-2021

  Antaisin nolla pistettä jos voisin. Adlibris ei pystynyt lähettämään kirjaa oikeaan osoitteeseen ja nyt haluaa veloittaa vielä palautusmaksun 14 euroa ja kuljetuksen. Henkilö jolle kirjat oli tilattu halusi hakea ne Espoon keskuksen postilaatikosta. Kirja lähetettiin Soukkaan ja lukuisista yhteydesnotoista huolimatta mitään muutosta ei saatu aikaan. Koska hakija on astmaatikko, hän ei halua istua bussissa puolitoista tuntia tartunnanvaaran takia, koska kuuluu riskiryhmään. Asiakaspalvelu on todella huono ja välinpitämätön. Kannattaa välttää.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Tilaan vain pakon edessä

  Tilaisn tavaroita, jotka olisivat tulleet ilmaisella toimituksella, mutta maksoin postimaksun nopeammasta toimituksesta. Nopeaa toimitusta ei tapahtunut, eikä mitään väliaikatietoja tullut. Sain ottaa useita kertoja yhteyttä asiakaspalveluun, mistä vastattiin puutaheinää, ja tuo nopean toimituksen maksu palautettiin vasta, kun kerroin ihan surutta ottavani yhteyttä kuluttajaneuvojaan, vaikka kyseessä oli alle 5e maksu.
  Aiemmin tilasin kalenterin, joka meni hukkaan ja hyvitettiin, eikä uutta ollut lähettää tilalle. Myöhemmin sama kalenteri tuli postiin 2kk jälkeen, mutta en voinut tai saanut enää vastaanottaa sitä, koska se oli hyvitetty minulle. Surkeaa logistiikkaa ja asiakaspalvelua, harmillisesti hyvät sivut ja tavaravalikoima, joka pakottaa välillä tilaamaan täältä.

  : Suvi Vuorenmaa04-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Hidas toimitus, osa puuttuu

  Tilasin 5 kirjaa 14.8.2021. Näistä 4 saapui postissa vasta 6.9.2021 ja yhdestä kirjasta ei edelleenkään ole tietoa milloin se tulee. Näin pitkät toimitusajat eivät ole kilpailukykyisiä nykyisessä verkkokauppaympäristössä. Ilmeisesti Adlibris myy tavaraa, jota heillä ei itsellään edes ole vaan tilaavat sen ensin itse jostain muualta. Hinnat ovat kilpailukykyiset, siitä 2 tähteä.

  : Tommi08-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  6
  rating

  surkein asiakaspalvelu

  Todella huonoa asiakaspalvelua. Minua palveli meilitse Jukka ja Chatissa Antti. Ikinä en ole saanut yhtä huonoa asiakaspalvelua mistään, miten tällainen asiakaspalvelu on edes mahdollista? Tilasin yhtä lasten keräilykirjasarjaa, sain täysin erikokoisen & erivärisen kirjan. Sellaista ei edes ole heidän sivuillaan myynnissä joten mielestäni asiakkaan harhaanjohtamista ja huijaamista. Luulin luonnollisesti että saan sen kirjan mitä olinkin tilannut. Vastauksena sain että ei ole heidän vika, palauta (maksullinen) tai tilaa uusi! Syyttävät röyhkeästi asiakasta omista virheistään.

  : Lana Parik13-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Ala-arvoista palvelua ja käyttäjäkokemusta

  Onnetonta touhua edelleen. Tilasin kirjoja, toimitusajaksi arvioitiin n. pari viikkoa. Jonkin ajan kuluttua ihmettelin kun mitään ei kuulu – kävi ilmi, että kirjat olivat jo saapuneet ärrälle, mutta mitään ilmoitusta tästä ei tullut. Paketti oli ehtinyt jo palautuakin, josta syystä jouduin maksamaan 14 euroa tyhjästä. Asiakaspalvelu ei suostu auttamaan.

  Huijausfirma käytännössä siis nykyään. Kuluttaja-asiamiehellä olisi tekemistä!

  : Teemu23-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Surkea toimitus

  Tosi syvältä ja sieltä. Toimitti kirjat itse valitsemaansa paikaan 30 km päähän. Ei voinut kysyä etukäteen ja toimittaa lähipostiin.
  Kehoitan välttämään tätä!

  : Jukka22-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Käsittämättömän pitkä toimitusaika

  Ensin viikko, että kirja ylipäänsä lähtee liikkeelle, sitten Schenker "kuljettaa" kirjaa viikon. En käsitä, miten voi yhden kirjan matka kestää näin kauan. Valitettavaa olen jo tilannut toisenkin kirjan ja sitä ilmeisesti odotellaan myös hamaan tappiin.

  : Pauliina02-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Viimeinen kerta

  En suosittele ellet ole valmis odottamaan tilauksen tuloa pitkään. Tilauksesta kulunut jo yli kuukausi, nyt osa kirjoista peruttu ja tilaus muka yhä odottaa kirjoja. Ja mikä huvittavinta jos maksat toimituksesta saat sen nopeammin. Ottavat rahat heti ja toimittavat kirjat 1,5 kuukauden päästä ei ole nykyaikaa... Oli viimeinen tilaus.

  : Entinen asiakas27-01-2021
  Leena05-03-2021

  Samantapaiset kokemukset. Jos olet valmis odottamaan noin kaksi kuukautta voit ehkä saada osan tilaamistasi kirjoista. Yksi tilaamistani kirjoista peruttu kolmen viikon jälkeen ja edelleen odotellaan muita kirjoja. Mitään infoa toimitusajoista EI OLE tilattaessa. Maksu otetaan heti kaikista. Ainoa positiivinen asia on se, että heidän peruman kirjan maksu on palautunut. En suosittele tätä kauppaa!

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  En saanut tilattua tuotetta

  Antaisin nolla pistettä jos voisin. Adlibris ei pystynyt lähettämään kirjaa oikeaan osoitteeseen ja nyt haluaa veloittaa vielä palautusmaksun 14 euroa ja kuljetuksen. Henkilö jolle kirjat oli tilattu halusi hakea ne Espoon keskuksen postilaatikosta. Kirja lähetettiin Soukkaan ja lukuisista yhteydesnotoista huolimatta mitään muutosta ei saatu aikaan. Koska hakija on astmaatikko, hän ei halua istua bussissa puolitoista tuntia tartunnanvaaran takia, koska kuuluu riskiryhmään.
  Asiakaspalvelu on todella huono ja välinpitämätön.

  Kannattaa välttää

  : Katri22-01-2021
  Tarkkuutta15-02-2021

  Kuulostaa Postin, ei Adlibriksen ongelmalta.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  5.5
  rating

  Asiakaspalvelun puhelinnumero

  Netistä löytyvän asiakaspalvelun puhelinnumerossa sanotaan "ei käytössä" eikä kirjojen tilaaminen netin kautta onnistu :(

  : Ulla03-11-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Toimitus ja palvelu ala-arvoista

  Toimitus oli kolmeen otteeseen myöhässä aina viikon kerrallaan, yhteensä siis kolme viikkoa myöhässä.

  : Sami Jantunen09-09-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2.5
  rating

  TOIMITUKSET TULEE ETANAKYYDILLÄ

  Tilattu huhtikuun 9. päivä 2 kirjaa ja toimitus luvattu 22 - 30.4. Maksettu etukäteen. Sen verran teiltä tilannut kirjoja teiltä, että menee tuonne takarajaan. Ylipäätään tilaan tosi paljon netistä kaikenlaista ja Adlibliksen toimitusajat menee hitaudessaan kirkkaasti ykköspalkintopallille. Tässä kohdin ykkössija ei ole hieno juttu. En halua tähän mitään vastausta!

  Yleensä tuollaisen pienen toimituksen lähetysaika muuallla on noin 2 - 3 päivää.

  Arvostelu selitys

  Tilaus otettu tietenkin nopeasti vastaan.
  Palvelua, en ole koskaan saanut.
  Hinnoittelu, ihan normi hinnat, mitä nyt kirjoilla on. Entisajan kivijalkakirjakaupoissa paremmat alennusmyynnit.
  Toimitus on onnettoman hidasta

  : Marja-Leena Salmi23-04-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  4.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Adlibris

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Adlibris luotettava yritys?

  Adlibris on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4/10 tähteä, ja asiakkaista 33% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Adlibris tarjoaa?

  Adlibris on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Adlibris-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.