SuomiArvostelut

  Arvostelut Finlandia Kirja

  Joskus käytetyn kirjan ostaminen on hyvä idea, mikäli löytyy tyhjä kirjahylly. On myös mahdollista myydä käytetty kirja, jos se on riittävän hyvässä kunnossa, mutta, mikä voisi olla hyvä paikka, jossa sekä ostaa että myydä kirjoja? FinlandiaKirja voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Finlandia Kirjasta
  Finlandia Kirja on kotimainen kirjakauppa. Se on myös Pohjoismaiden suurin antikvariaatti ja siten suurin suomen kielellä kirjoitetun kirjallisuuden verkkokauppa. Antikvariaatti mahdollistaa esimerkiksi keräilykappaleiden etsimisen helposti ja tilaamisen. Asiakaspalvelu palvelee mielellään kaikissa kirjojen ostoa tai myyntiä, tuotetietoja, tilaamista tai muuta asiaa koskevissa kysymyksissä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Yhteyden ottaminen onnistuu kaupan alalaidassa olevan "Ota yhteyttä"-painikkeen kautta, suoraan sähköpostilla posti@finlandiakirja.fi tai soittamalla +358(0)40 541 9287 tai +358 (0)50 349 6266

  Finlandia Kirjan tuotteet ja palvelut
  Finlandia Kirjassa voi etsiä tiettyä kirjaa tai tietyn kirjailijan teoksia. Noita voi hakea suoraan verkkokaupan yläosan hakukentän avulla. Jos kiinnostus koskee tiettyä aihetta, kuten tietokirjallisuutta tai esimerkiksi tietyn lajin kaunokirjallisuutta, niin pystyy selaamaan tuotteita aihepiireittäin. Sitten on mahdollista tutustua kirjan ominaisuuksiin tuotekuvausten sekä kuntoluokitteluilla. Kun löytää halutun kirjan, niin sen saa tilattua muutamalla klikkauksella ja halutessa vaikka suoraan kotiin toimitettuna. Itse maksutapoina toimivat kaikista yleisimmät verkko- ja korttimaksut paperilaskuun ja kryptovaluutasta PayPaliin. Kirjatilaukset postitetaan päivittäin, jolloin toimitus tulee muutaman arkipäivän sisällä. Finlandia Kirjaa pystyy selailemaan myös mobiilissa, joten kirjojen tilaaminen onnistuu kännykällä ja tabletilla. Kun rekisteröityy Finlandia Kirjaan, niin saa ostosrahaa kaikkien kutsuttujen uusien asiakkaiden ostoksista. Finlandia Kirjassa kuusi erilaista päävalikkoa, josta pystyy tilaamaan kirjoja koskien eri aihealueita. Tietokirjallisuudesta löytyy kirjoja historiasta psykologiaan ja esoteriaan. Kaunokirjallisuudesta löytyy kaikki kirjallisuuden klassikot ja muu vastaava. Finlandia Kirja tarjoaa luettavaa myös lapsille ja nuorille, koska divarista löytyy hyllymetreittäin sarjakuvia ja vastaavaa nuorten kirjallisuutta. Lisäksi on myös mahdollista ostaa Finlandia Kirjassa vinyyleitä. Finlandia Kirja vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Facebookissa toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä, lisäksi sieltä löytyy myös muutamia blogijulkaisuja koskien Finlandia Kirjan taivalta. Kirjoja on myös mahdollista myydä palvelulle, kunhan ne ovat hyvälaatuisia, haluttuja ja tarpeessa. Se onnistuu ottamalla yhteyttä meilitse hankinta@finlandiakirja.fi

  Kiitokset, valitukset ja vinkit FinlandiaKirjasta
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi kirjat perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Feon verkkokauppa ohje

  Finlandia Kirja
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  9.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  9.4
  Hinnoittelu
  rating
  9.4
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Helppo tilata ja kirjat sellaisia kuin luvattu

  Tulivat nopeasti ja hyvin pakattuna. Mukana kivana yllätyksenä kirjanmerkki

  : Petri Nieminen29-03-2021
  Helmi02-06-2021

  Kirjat tulivat reilussa vuorokaudessa toiselta puolelta Suomea. Todella tyytyväinen olen, en voi muuta kuin suositella. Itse tuotteetkin olivat erinomaisia ja vastasivat kuvausta.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Hyvä verkkokauppa

  Tilaus toimitettiin nopeasti, kirjan hinta/laatusuhde hyvä.

  : Vesa Aaltonen19-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Hyvä ja nopea

  Erittäin nopeat toimitukset ja hyväkuntoiset kirjat

  : Pekka Korhonen15-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  9
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Finlandia Kirja

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Finlandia Kirja luotettava yritys?

  Finlandia Kirja on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 9.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Finlandia Kirja tarjoaa?

  Finlandia Kirja on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Fanituotteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Finlandia Kirja-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.