Nextory

Kaikki arvostelut

Nextory

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

R
Reijo Metsäpelto
Sovellus on niin sekava, etten onnistunut löytämään luettavia kirjoja lainkaan. Antakaa it-henkilöillenne lopputili!Lue lisää
M
Marjo Voutilainen
Olen ollut Nextoryn asiakas 14.10.2019 lähtien. Sain lahjaksi ensin kahden kuukauden jakson, jota sitten jatkoin kun se tuntui hyvältä ajatukselta ja oli kätevän oloista suht korkeasta hinnasta huo...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Epäonnistunut sovellus tämä nextory

  Sovellus on niin sekava, etten onnistunut löytämään luettavia kirjoja lainkaan. Antakaa it-henkilöillenne lopputili!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Omituisinta asiakaspalvelua ever

  Olen ollut Nextoryn asiakas 14.10.2019 lähtien. Sain lahjaksi ensin kahden kuukauden jakson, jota sitten jatkoin kun se tuntui hyvältä ajatukselta ja oli kätevän oloista suht korkeasta hinnasta huolimatta. Tänään halusin tarkistaa tilaajatietojani Nextoryn nettisivujen ns. omat tiedot osiosta. En löytänyt sitä ja olin siksi yhteydessä Nextoryn asiakapalveluun. Tämä johtikin yhtäkkiä siihen, että he minulta kysymättä lopettivat tilaukseni. Kun sitten valistin heitä, etten ollut juuri nyt lopettamassa tilaustani, niin he aloittivatkin sen uudestaan, mutta niin että joutuisinkin maksamaan jo periaatteessa voimassa olleesta tilauksestani viikon ajalta uudestaan (tilaukseni uusi kuukausijakso alkaa kuukauden 14. päivä).
  Kaiken huippu oli, kun sain tilausvahvistuksen meiliini, jossa luki, että tilaus alkaa tänään 8.6. ja se veloitetaan minulta 7.6.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Nextory

Kirjan kuljettaminen mukanasi mihin tahansa tuntuu hyvältä ja voit lukea suosikkikirjaasi aina kun sinulla on hieman vapaa-aikaa. Ehkä olet bussissa matkalla töihin tai pidät lounastaukoa ja haluat rentoutua hieman. Mutta voi olla vaikeaa kuljettaa fyysisiä kirjoja mukanasi koko ajan. Kaupat kuten Nextory, jotka tarjoavat e-kirjoja ja äänikirjapalveluita voivat auttaa sinua kuljettamaan koko kirjastosi mukanasi. Mutta tarjoaako yritys laajan valikoiman kirjoja, jotka kiinnostavat sinua? Tarjoavatko he tilauspalvelun vai onko sinun ostettava kirjat, jotka haluat? Kuinka hyvät heidän palvelunsa ovat? Tarjoavatko he laadukkaita äänikirjoja? Ovatko heidän sovelluksensa optimoitu sekä mobiililaitteille että tableteille? Lue joitakin arvosteluja, joita Nextoryn asiakkaat ovat jättäneet tietääksesi enemmän yrityksestä ennen kuin päätät käyttää heidän palveluitaan itse.

Tietoa Nextorysta
Nextory on perustettu vuonna 2013 nimellä E2GO ja se on tilauspalvelu, joka antaa sinulle pääsyn sekä e-kirjoihin että äänikirjoihin. Yritys aloitti ensin Ruotsissa ja tarjosi rajattomia kirjapalveluita asiakkailleen. Heillä on erittäin laaja valikoima kirjoja, joita voit lukea tai kuunnella suoraan iOS- tai Android-laitteellasi, missä vain oletkin. Nextory on Frescano Group AB:n tytäryhtiö, joka toimii Tukholmassa. He pyrkivät tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen valikoiman kirjoja markkinoilla. Yritys toteaa, että he keskittyvät työskentelemään henkilökohtaisella ja korkealla tasolla kun tulee heidän palveluihinsa ja asiakaspalveluunsa. Heidän tilauspakettinsa ovat saatavilla 3 pakettina, hopea, kulta ja perhe. Jokainen paketeista vaihtelee niiden välillä, kuinka monta henkilöä voi lukea tai kuunnella samaan aikaan ja kuinka kauan joudut odottelemaan, että uusimmat julkaisut ovat saatavilla.

Nextoryn palvelut
Voit saada pääsyn Nextoryn kirjoihin kun kirjaudut sisään sovellukseen, joka voidaan asentaa App-kaupasta tai Google Play -kaupasta. Voit kokeilla heidän palveluaan täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan, jonka jälkeen sinun täytyy maksaa voidaksesi jatkaa kirjojen lukemista tai kuuntelua. Voit aina pysäyttää, muuttaa tai keskeyttää tilauksesi milloin tahansa. He tarjoavat kymmeniä tuhansia e-kirjoja ja äänikirjoja ja kategorioissa ovat novellit, lasten kirjat, romanssit, elämäkerrat, muistelmateokset, kaunokirjallisuudet, fantasiat, tieteiskirjallisuus, henkilökohtainen kehitys, tietokirjallisuudet, poliitiikka, sarjakuvat, huumori, elämäntuuli, erotiikka, jne. Kirjoja löydät kirjailijoilta kuten J. K. Tamminen, Mari Pyy, Ilkka Karisto, Ilkka Remes, Tove Jansson, Michelle Obama, John Green, Will Grayson, Stephen King, Roni Back, Anna Puu ja monelta muulta. Voit aloittaa Nextoryn käyttämisen luomalla tilin heidän sivustollaan, joka sallii sinun myös hallita kirjastoasi ja lukuedistystäsi. Jos sinulla on enemmän käyttäjän oikeuksia, voit lisätä ne tilillesi lisäämällä enemmän käyttäjiä. He tarjoavat myös lapsen profiilin, joka rajoittaa profiilia ja ei näytä mitään, mikä ei ole sopivaa lapselle. Voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse heidän aukioloaikoinaan. Mutta jos mieluummin käyttäisit sähköpostia, voit tehdä senkin, jolloin he vastaavat viestiisi niin nopeasti kuin mahdollista. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo Nextoryn palveluiden käyttäjä ja tilaaja? Sitten olet oikea henkilö antamaan meille lisää tietoa yrityksen tilauspalvelusta ja kirjojen valikoimasta. Kerro meille kaikki kokemuksestasi Nextoryn asiakkaana ja tilauksen käyttämisestä. Löysitkö tarkalleen ne e-kirjat ja äänikirjat, joita etsit? Kuinka helppoa kaikkien profiilien hallitseminen oli sovelluksessa? Oliko sovellus helppo käyttää? Millainen äänikirjojen äänen laatu oli? Oliko e-kirjojen lukeminen helppoa sovelluksessa? Pysyikö lapsesi profiili turvassa sisällöltä, jota et halunnut heidän näkevän? Millainen heidän palvelunsa hinta on? Tunsitko, että ne olivat reiluja ja kohtuullisia? Kerro meille kaikki ajatuksistasi ja mielipiteistäsi kirjoittamalla oman arvostelusi ja jakamalla kommenttisi ja kokemuksesi.