Hide My Ass

Kaikki arvostelut

Hide My Ass

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Hide My Ass

Oletko yrittänyt katsella suoratoistopalveluita omilla tunnuksilla ulkomailla ja todennut, että ne eivät toimi? Tämä on melko tavallista useimpien palveluiden kanssa, koska monet sivustot käyttävät niin sanottua geo-blokkausta, estääkseen sivujen katselun toisesta maasta. Et pysty katsomaan sivustoja, koska tietokoneesi IP osoite on toisessa maassa. Onneksi nykyään tämän blokkauksen pystyy kiertämään VPN palvelimen avulla. VPN ohjelmistoja on tarjolla paljon mutta minkälainen ohjelmisto on turvallinen ja laadukas. Tämä selviää helposti lukemalla toisen käyttäjän kokemuksia ohjelmistosta. Arvostelu kertoo nopeasti, onko ohjelma toiminut oikein ja kannattaako siihen sijoittaa. Sivuillamme on myös tietoa vastaavista yrityksistä, jotka tarjoavat virtuaalisia palvelimia. Tällä sivulla tutustumme Hide My Ass yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin. Miten palveluita voi ostaa ja mistä saada apua jos Hide My Ass palvelut eivät toimi. Tämän tiedon avulla voit itse tehdä päätöksen, haluatko käyttää kyseisen palveluntarjoajan ohjelmistoa.

Tietoa Hide My Ass
Hide My Ass on vuonna 2005 perustettu internet-välityspalvelin, jonka kehitti Jack Cator. Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä 40 ammattilaisen yritykseksi, jotka kehittävät ohjelmistoa eteenpäin koko ajan. Hide My Ass on Privax Limitedin operoima verkkosivusto, joka on rekisteröity Englantiin.

Tuotteet ja palvelut Hide My Ass
Hide My Ass on virtuaalinen erillisverkko, jonka avulla voi surffata netissä anonyymisti ja turvallisesti joka puolelta maailmaa. VPN:n avulla muodostat salatun tunnelin, joka yhdistää laitteesi Internetiin, WLAN tai muihin verkkoihin.Verkkosivuilta voi hankkia itsellesi VPN palvelimen helposti valitsemalla haluamasi tuotepaketin verkkosivuilta. Valikoimassa on 4 erilaista pakettia. Yhden kuukauden tilaus, 12 kuukauden tilaus, 24 kuukauden tilaus ja 36 kuukauden tilaus. Paketit sisältävät samat ominaisuudet mutta pidemmällä sopimusajalla saat VPN sovelluksen hinnasta pois. VPN yhteyttä voi kokeilla myös riskittömästi 30 päivän ajan erillisen rahat takaisin takuun avulla. VPN yhteys sisältää yli 1100 palvelinta yli 290 sijainnissa ympäri maailman. Yhteysnopeudet ovat 20 Gb sekunnissa ja käytössä on suoratoistoon ja P2P yhteyksiin optimoidut palvelimet. VPN sovelluksen voi asentaa useille eri laitteille. Se toimii iOS, Android, PC, MAC ja Linus laitteilla sekä Android TV:ssä ja asennuksen voi tehdä jokaiselle laitteelle.

VPN:n ostaminen onnistuu helposti painamalla halutun paketin yhteydessä osta nappia. Palvelu on välittömästi ladattavissa maksamisen jälkeen. Sivustolla käy maksutavoiksi useat eri maksutavat. Näitä ovat muun muassa pankki- ja luottokortit, PayPal, iPay, GooglePay, suomalaiset verkkopankit sekä muut esimerkiksi e-lompakot. VPN ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelulle voi lähettää kysymyksen verkkolomakkeen avulla. Samalla sivulla on myös käytössä chat, jonne haluamansa kysymykset voi laittaa. Lisäksi apu sivuilta löytyy usein kysyttyjen kysymysten osio, jossa on vastauksia yleisiin kysymyksiin ja sieltä voi etsiä apua ennen kuin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Suositukset, valitukset ja vinkit Hide My Ass
Onko sinulla käytössä jokin VPN? Oletko ostanut VPN:n Hide My Ass sivustolta? Jos olet niin voisitko kertoa kokemuksistasi meidän SuomiArvostelut sivuilla. Meille käyttäjien palaute on todella arvokasta, koska kaikki sivustojen käyttäjät voivat lukea kommentteja ja tehdä niiden perusteella oikeita päätöksiä. Myös sinä voit lukea sivuillamme toisten käyttäjien kokemuksista. Voit myös vertailla vastaavia yrityksiä, palveluita ja ohjelmistoja sivuillamme. Tällä tavalla voit löytää itsellesi juuri sopivan ja parhaimman palvelun. Muista myös käydä lukemassa palveluntarjoajan sivuilla palvelun käyttöehdot, jotta voit varmistua siitä, että tiedät tarkalleen, mitä olet hankkimassa. Ole hyvä jätä omat kommenttisi sivuillemme tai lue toisten käyttäjien kokemuksia.