HOSTINGER

Kaikki arvostelut

HOSTINGER

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

HOSTINGER

Haluaisitko perustaa itsellesi oman blogin, verkkosivun tai vaikka verkkokaupan? Oman sivuston perustaminen on hyvin suosittua ja sen avulla monet tienaavat itselleen lisätuloja tai myyvät tuotteitaan omassa verkkokaupassa. Sivustojen rakentaminen ei vaadi paljoakaan osaamista mutta sivuja varten on kuitenkin hankittava tiettyjä palveluita. Perustamista varten on hankittava hostingpalveluita tarjoavalta yritykseltä paketti, jossa omia sivuja voi säilyttää ja ylläpitää. Tällaisia yrityksiä on verkossa suunnaton määrä ja voi olla vaikea tietää, mikä niistä kannattaisi valita. Valintaa voi helpottaa lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia eri yrityksistä. Arvostelu kertoo yleensä enemmän kuin, mitä palveluntarjoajan sivuilta löytyy tietoa. Voit selailla eri yrityksiä SuomiArvostelut sivuilla. Me myös haluamme antaa sinulla mahdollisimman paljon tietoa eri yrityksistä. Tällä sivulla kerromme Hostinger yrityksestä ja heidän palveluistaan. Käymme läpi, miten voit tilata heidän palveluita ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos tulee kysyttävää. Tämän jälkeen sinun on helpompi tehdä päätös haluatko ostaa palveluita Hostinger yritykseltä.

Tietoa Hostinger
Hostinger on tarjonnut palveluitaan jo vuodesta 2011 alkaen. Yritys tarjoaa hostingpalveluita kehittäjille ja asiakkaille. Hostinger on Liettualainen yritys, jonka kotipaikka on Kaunas ja se on vuosien mittaan kasvanut tarjoten myös erilaisia työkaluja verkkopalveluiden rakentamista varten. Yrityksellä on tällä hetkellä yli 1000 työntekijää.

Tuotteet ja palvelut Hostinger
Hostinger verkkosivuilta voi hankkia erilaisia hostingpalveluita. Valikoimassa on hostingpalveluita muun muassa verkkosivuille, Wordpressille, sähköpostille, verkkokaupoille, erilaisia server palveluita kuten minecraft servereille, pilvipalveluita. Lisäksi tarjolla on verkkosivujen rakennustyökalu, domainiin liittyviä palveluita kuten domainien hankinta, siirto ja SSL salauspalvelu.  Verkkosivujen rakennustyökalulla teet helposti itsellesi vaikuttavat verkkosivut. Voit valita valmiista pohjista visuaalisen ilmeen, joka sopii juuri sinun tuotteelle tai palvelulle. Hostinger tarjoaa myös palveluilleen 30-päivän rahat takaisin takuun, jonka aikana voit koettaa palveluita ja jos et ole tyytyväinen voit lopettaa palvelun käytön ja saada rahasi takaisin.

Voit ostaa palvelut verkkokaupasta helposti. Valittavan on erilaisia paketteja kiinteillä kuukausimaksuilla. Paketteja on valittavissa useita peruskäyttäjien paketeista yritykseen käyttöön tarkoitettuihin paketteihin. Ostaminen onnistuu valitsemalla haluamansa paketin ja siirtymällä tilaus vaiheeseen. Palveluun on luotava käyttäjtili ja sen jälkeen valittava haluttu maksutapa. Maksutapoja on useita kuten luottokortti, PayPal, CoinGate, Google Pay ja Alipay. Maksun suorittaminen hoituu suojattujen palveluiden kautta ja heti maksun suorituksen jälkeen on palvelut käytettävissä.

Rekisteröityneille asiakkaille on käytössä erityinen asiakaspalvelu 24/7, johon voi olla yhteydessä omalta asiakastililtä. Lisäksi asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla, jos haluaa saada tietoa myytävistä palveluista tai muista yhteistyömahdollisuuksista. Verkkosivustoilla on myös tukisivu, jossa on paljon hyödyllistä tietoa saatavilla. Voit selata erilaisia ohjeita ja tutoriaaleja, jotka kertovat miten aloitat omien sivujen pyörittämisen tai vaikka verkkokaupan. Tutoriaaleja löytyy myös videoiden muodossa, joissa on kerrottu yksityiskohtaisesti ohjeet eri toimintoihin. Löydät myös muuta tietoa liittyen hostingpalveluihin ja yritykseen itseensä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Hostinger
Verkkosivujen. blogin tai verkkokaupan perustaminen on nykyisin hyvin helppoa. Oletko sinä hankkinut hostingpalveluita omille sivuillesi Hostingerin kautta? Jos olet niin voisitko kertoa kokemuksistasi meillä SuomiArvostelut sivuilla. Sivuillamme todelliset käyttäjät kertovat kokemuksistaan ja antavat tietoa eri palveluntarjoajista ja heidän palveluistaan. Voit myös vertailla eri yrityksiä sivuillamme. Vertaileminen kannattaa ja voit sen avulla löytää itsellesi kaikkein parhaimmat palvelut ja hinnat. Suosittelemme myös käymään palveluntarjoajan sivuilla ja lukemaan hyvin tarkoin palvelun käyttöehdot. Tällä tavalla vältät mahdolliset yllätykset kun tilaat palveluita uusilta toimittajilta. Ole hyvä ja jätä omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kokemukset.