NordVPN

Kaikki arvostelut

NordVPN

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo One

One

0 arvostelut

Henkilökohtaisten verkkosivujen ja blogien rakentaminen on nykyään todella yleistä ja uusia sivustoja syntyy päivittä...

NordVPN

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosuus, joka pyrkii hyötymään toisten viattomuudesta keinoja kaihtamatta. Tänä päivänä nämä henkilöt – ja toisinaan myös suuremmat tahot etenkin teknologiayhtiöissä ja valtiotasolla – tavoittelevat etuasemaa yksityishenkilöiden internet-tietoja keräämällä.
Yksityisyydestään huolestuneiden onneksi on muodostunut eri yhtiöitä, jotka auttavat kansalaisia välttämään tietojensa keräämisen. Virtuaaliset erillisverkot (VPN) yhdistävät käyttäjiensä nettiyhteydet julkisen verkon yli, muodostaen näennäisesti yksityisen verkon. Näin ulkopuoliset tahot eivät saa käyttäjän IP-osoitetta tai sijaintia selville, ja tämän tiedot pysyvät turvassa. 
Yhdistämällä laitteen VPN:n kautta toisessa maassa sijaitsevaan palvelimeen asiakas voi myös päästä käsiksi esimerkiksi sellaiseen suoratoistopalvelujen tarjontaan, jota ei ole tehty omassa maassa saatavaksi. Jos nämä verkonselausta turvaavat ominaisuudet kuulostavat houkuttelevilta, on yksi harkintaan mahdollisesti otettava VPN-palveluntarjoaja NordVPN. Mutta mitkä ovat sille uniikit käyttöominaisuudet? Onko palvelun hinta-laatusuhde hyvä? Saako asiakaspalveluun tarvittaessa yhteyttä helposti? 
Kaiken tämän ja vastaukset myös moniin muihin arveluttaviin kysymyksiin saat palvelun arvosteluja selaamalla.


Tietoa NordVPN -yrityksestä
NordVPN on vuonna 2012 perustettu virtuaalisten erillisverkkojen palveluntarjoaja. Sen VPN-palvelut ovat saatavilla Windows, macOS, Linux, Android ja iOS-järjestelmille sekä Android TV:lle. Yhtiö toimii Panamalta käsin, koska kyseisellä maalla ei ole pakollisia tietojensäilytyslakeja eikä se ole osa Viisi Silmää - (Five Eyes) tai Neljätoista Silmää (Fourteen Eyes) -tiedustelusopimuksia.
Ei siis olekaan yllättävää, että valtioidenvälisen tiedustelun vastaisena toimijana yritys on myös joutunut ongelmiin joidenkin korkeiden tahojen kanssa. Vuoden 2019 maaliskuussa NordVPN sai Venäjän valtion viranomaisilta direktiivin, joka vaati yrityksen liittymistä valtion sponsoroimaan estettyjen sivustojen listaan. Päämääränä oli, etteivät palvelun venäläiset käyttäjät voisi enää ohittaa valtion sensuuria. NordVPN kieltäytyi direktiivin noudattamisesta, ja nykypäivänä NordVPN on yhä saatavilla Venäjällä, mutta sen venäläiskäyttäjillä ei ole enää pääsyä kotimaassaan sijaitseviin palvelimiin.
Vuodesta 2019 lähtien NordVPN on tarjonnut yksityishenkilöille suunnattujen VPN-palveluidensa lisäksi turvallisuusratkaisuja myös yrityksille. Nämä virtuaaliset erillisverkot löytyvät NordVPN Teams -nimen alta. Kyseinen palvelu on suunnattu etenkin pienen ja keskisuuren kokoluokan yrityksille sekä etätyötä tekeville työryhmille ja freelancereille, joille työssä käytettyjen materiaalien turvallinen hyödyntäminen on tärkeää.

NordVPN palvelutarjonta
NordVPN:n myy VPN-palvelujaan kuukausimaksuun perustuvina tilauksina, joista toinen on yksityishenkilöiden käyttöön tarkoitettu ja toinen yrityksille suunnattu paketti. Suojatun internetin lisäksi NordVPN lupaa yhteyden olevan erittäin nopea, mahdollistaen keskeytymättömän suoratoiston ja selauksen. Yhteen tiliin asiakas voi yhdistää jopa 6 laitetta.
On kohuttu, että jotkin mobiililaitteille saatavat VPN-sovellukset ovat keränneet tarpeettoman paljon käyttäjiensä tietoja. NordVPN lupaa sivuillaan avoimesti, ettei se kerää käyttäjiensä lokitiedostoja, ja että lisäturvaa ulkopuolisilta urkkijoilta asiakas saa kaksinkertaisella suojauksella ja Onion Over VPN -toiminnolla. VPN-palvelimia on 59 eri maassa 5300, joten internetin eri sivujen maakohtaisia tarjontoja selaamalla NordVPN:n käyttäjä mitä todennäköisimmin saa ajanvietteiden valikoimaansa laajennettua. 
Internet-selailunsa NordVPN:llä turvannut saa oman IP-osoitteen, jonka selaustiedot naamioituaan muut eivät voi seurata, mitä tämä tekee verkossa. Kill Switch varmistaa, etteivät tiedot paljastu muille edes hetkeksi. Chrome- ja Firefox-laajennusten avulla selauksen saa suojattua välittömästi ja mutkattomasti. Kytkemällä CyberSec-toiminnon päälle käyttäjä välttää haittaohjelmien ylläpitämiseen tarkoitetut verkkosivustot, mainokset ja bottiverkon hallinnan.
Yrityksen ilmaiseksi ladattavalla NordLocker-sovelluksella henkilö turvaa 2GB edestä tiedostoja ja jakaa niitä salatusti haluamiensa henkilöjen kanssa. Applikaatiosta onkin näin ollen hyötyä etenkin terveyteen liittyvien tietojen, maksukorttien tunnuslukujen sekä freelance-työssä tarvittavien tiedostojen turvaamisessa. NordPass-salasanamanageri puolestaan pyrkii eri sivujen ja palveluiden salasanojen säilyttämisen helpottamiseen. 
Sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat esimerkiksi eri luottokortit, kryptovaluutat, AliPay sekä iTunes- ja Google Play -tilien saldot. NordVPN ei enää nykyisellään tue PayPal-maksamista.

Valitukset, kiitokset ja vinkit NordVPN:n toimintaan liittyen
Oletko turvannut laitteesi NordVPN:llä? Millaista on sen käyttö? Entä jouduitko pyytämään palvelulta rahanpalautusta? Ilmenikö laskutuksessa yllätyksiä? Tämän ja kaiken muun mieleesi palvelun käytöstä jääneen kertomalla voit auttaa muita kaltaisiasi suomalaisia turvaamaan verkkonsa. Kuulit sitten palvelusta YouTube-vaikuttajan tai aikakauslehden kautta, on arviosi sen laadusta meille tärkeä. Jätä siis arvio tällä välilehdellä – se vie päivästäsi vain hetken!