Datacamp

Kaikki arvostelut

Datacamp

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Datacamp

Oletko törmännyt siihen, että nykyään monessa työssä ja applikaatiossa ohjelmointitaidoista voisi olla hyötyä? Tietojenkäsittely ja ohjelmointitaidot ovat nykyään tärkeämpiä kuin koskaan. Niiden opetteluun on tarjolla monenlaisia kursseja ja koulutuksia. Yksi tietojenkäsittely- ja ohjelmointikursseja tarjoava toimija on DataCamp. Se on verkko-oppimisalusta, jossa on kursseja kyseisten taitojen opetteluun. Onko DataCamp luotettava? Onko sen tarjoamat kurssit laadukkaita ja oppiiko niistä tarvittavia taitoja? Suomiarvostelujen sivuilta voit lukea kokemuksia eri kursseja tarjoavista yrityksistä. Näin voit verrata, mikä yritys olisi luotettava ja millä yrityksellä olisi sinun tarpeisiisi paras tarjoama ja oppimiskokemus. 

Mikä DataCamp on?
DataCamp on data science kurssien verkko-oppimisalusta. Siellä on kursseja, joilla voit oppia erilaisia teknisiä taitoja kuten ohjelmointia, esimerkiksi R, SQL tai Python -kielillä. Yritys on amerikkalainen ja sen pääkonttori on New Yorkissa. Verkko-oppimisalusta toimii kuitenkin yli 180 maassa. DataCampin missio on yhdenvertaistaa tietojenkäsittelytaitojen oppiminen kaikille. DataCampin tavoitteena on, että yksilöt ja minkä tahansa kokoiset yritykset voivat pienentää ihmisten välisiä eroja datankäsittelytaidoissa. Näin yritykset voivat tehdä parempia datavetoisia päätöksiä. DataCampin alustalla on yli 2000 yritystä, jotka ovat ostaneet kursseja työntekijöilleen. Sivua puolestaan käyttää yli 8 miljoonaa yksittäistä opiskelijaa. Myös akateemiset organisaatiot käyttävät verkkosivua. DataCampin arvoja ovat muun muassa ajattelun diversiteetti, tiimin tärkeys, rehellinen palaute ja läpinäkyvyys.

Mitä kurssjea DataCampissa on?
DataCamp tarjoaa kursseja erilaisiin tietojenkäsittelykieliin kuten R, Python ja SQL. DataCampin suosituimpia kursseja on Pythonin alkeet, R alkeet, SQL alkeet, data manipulointi Pandasin avulla, tietojenkäsittelytieteet kaikille sekä data visualisoinnin alkeet Matplotlibillä. Kursseja löytyy siis monen eri kielen, sovelluksen ja alan alta. Niitä onkin yhteensä yli 300. DataCampissa on myös eritasoisia kursseja. Osa kursseista opettaa alkeita, jotka on tarkoitettu ihmisille kenellä ei ole aiempaa kokemusta kyseisestä aiheesta. Kuitenkin alustalta löytyy myös edistyneempiä kursseja. 

Kurssit ovat kokonaisuus videoita, tekstitiedostoja sekä tehtäviä. Tyypillisesti kurssissa on aluksi video, jossa opettaja opettaa jonkun tietyn asian. Seuraavaksi, kurssissa on luentoon liittyviä tehtäviä, esimerkiksi koodaustehtäviä, jotka myös tehdään alustalla. Lisäksi, kursseihin liittyy testejä, jotka läpäisemällä pääsee seuraavaan opintokokonaisuuteen.

Miten DataCamp -kursseja ostetaan?
Tietojenkäsittelyn ja ohjelmoinnin opettelu on tärkeää ja niistä voi olla paljon apua nykypäivän maailmassa. Jos haluat käydä DataCamp kursseja, tulee sinun tehdä verkkosivuille tili. Jotta voit käydä kursseja, tulee sinun ostaa jäsenyys verkkosivuille. Voit ostaa pääsyn kursseihin joko kuukausitilauksella tai vuositilauksella. Vuositilaus on edullisempi. Kumman tahansa tilaustyypin voi irtisanoa halutessaan. Voit myös kokeilla kursseja ilmaiseksi ja päättää myöhemmin haluatko niistä maksaa. Ilmaisessa versiossa pääset kokeilemaan kursseja, mutta et saa pääsyä kurssien täyteen sisältöön. Tilauksen voi tehdä DataCampin verkkosivuilla. Maksutapoina käy luottokortti tai PayPal. Tällöin maksu veloitetaan suoraan kortilta tai PayPal -tililtä. 

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä DataCamp -kursseista ja yrityksestä
Oletko tehnyt tilauksen DataCamp verkko-oppimisalustalla tai käynyt DataCampin tarjoamia kursseja? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Olivatko kurssit laadukkaita? Sujuiko maksu DataCampin sivuilla helposti? Onnistuitko löytämään haluamasi kurssit ja aloittamaan kurssin käynnin helposti? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, arviostasi ja ajatuksistasi DataCampista. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet. 

Harkitsetko DataCamp -kurssien käymistä tai jäsenyyden ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko yritys luotettava ja ovatko heidän kurssinsa laadukkaita.