NOVAKID

Kaikki arvostelut

NOVAKID

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

NOVAKID

Englannin kieli on kiistatta yksi eniten puhutuista kielistä, jota puhuu yli miljardi ihmistä ympäri maailmaa. Kieli on erittäin tunnettu ja arvostettu lähes kaikkialla maailmassa. Englannin kieli on hieno kieli, jota sinun pitäisi oppia ja opettaa myös lapsillesi. On monia eri syitä, miksi lapsilla pitäisi olla hyvä englannin kielen taito. Koska lapsesi eivät puhu englantia äidinkielenään, heidän älykkyysosamääränsä on korkeampi, jos annat heille mahdollisuuden olla kaksikielisiä. Jos annat heille mahdollisuuden oppia englantia toisena kielenä, heidän älykkyysosamääränsä ja aivokapasiteettinsa paranevat huomattavasti. Sitä paitsi englannin kieli ei ole kovin vaikea oppia. Kielen ymmärtäminen on hauskaa. Lisäksi se, että annat lastesi oppia englannin kieltä, antaa heille valmiudet tulevaisuutta varten. Näin on siinä mielessä, että heidän on ehkä joskus oltava globaalissa ympäristössä, ja englanti on maailman kieli. Kielen osaaminen takaa, että heitä ymmärretään lähes kaikissa maailman maissa. Lisäksi maailma muuttuu, ja teknologiaa löytyy kaikkialta. Englannin kieli on tämän päivän teknologisen materiaalin pääkieli. Lapsesi on siis ymmärrettävä englannin kieltä, jos he haluavat nauttia nykyteknologian käytöstä. Toinen syy, miksi sinun pitäisi varmistaa, että lapsesi oppivat englannin kieltä, on sen käyttö globaalilla koulutusalalla. Englannin kieltä ei voi koskaan aliarvioida, kun kyse on koulutuksesta lähes kaikilla maailman alueilla. Kieli auttaa lapsia myös nauttimaan enemmän matkustamisesta ja matkailusta. Tämä johtuu siitä, että he ymmärtävät globaalia kieltä, joten missä tahansa he ovatkin, heidän ei ole vaikea keskustella siellä olevien ihmisten kanssa. Useat järjestöt eri puolilla maailmaa huolehtivat siitä, että nuorille lapsille opetetaan englannin kielen alkeet. Novakid on koulutusorganisaatio, joka käsittelee pääasiassa englannin kielen opetusta. Suosittelemme, että luet Novakidin riippumattomia asiakasarvioita täältä, ennen kuin ostat heidän palveluitaan. Lukemalla arvosteluja saat selville, sopisiko yrityksen palvelut juuri sinun tarpeisiisi. 

Novakidista
Novakid on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Yritys sijaitsee Krakovassa, Malopolskiessa, Puolassa. Novakid on erikoistunut pääasiassa lasten englannin kielen opettamiseen. Yritys väittää olevansa erittäin kiinnostunut auttamaan jokaista lasta purkamaan kykyjään ja ymmärtämään, miten englannin kieltä puhutaan paremmin. Novakid väittää, että kaikki sen opettajat ovat sertifioituja ESL-asiantuntijoita, joilla on kokemusta verkko-opetuksesta. Yrityksen palvelut keskittyvät pääasiassa 4–12-vuotiaiden lasten koulutuksellisiin ja psykologisiin kykyihin. Englanninkielistä on suurta apua jokapäiväisessä kommunikoinnissa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Pienet lapset oppivat kieliä nopeasti ja yrityksen palveluiden avulla kielen opiskelusta tulee mielenkiintoista ja hauskaa. Monipuolinen kielitaito on helpompaa oppia jo lapsesta lähtien ja perustaidot säilyvät yleensä läpi elämän. 

Novakidin tuotteet ja palvelut
Novakid tarjoaa yksinomaan palveluja, jotka auttaisivat lapsia ymmärtämään englannin kieltä. Yritys tarjoaa kaksi tärkeintä oppimissuunnitelmaa; vakio- ja premium-oppimissuunnitelma. Standardissa on oppitunteja opettajien kanssa, jotka puhuvat sujuvasti ja jotka eivät puhu lasten kieltä, kun taas premium-suunnitelma tarjoaa oppitunteja äidinkielenään englantia puhuvien opettajien kanssa. Yritys tarjoaa nuorten lasten vanhemmille tai huoltajille ilmaisia tukipalveluja.

Novakidia koskevat kehut, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan kirjannut lapsesi tai lapsesi Novakid-kouluun? Jos vastasit kyllä, mitä parannusta huomasit lastesi kohdalla sen jälkeen? Kannattiko lastenne ilmoittautuminen palveluun? Onko heidän verkkosivustonsa käyttäjäystävällinen? Oliko sinulla haasteita heidän verkkosivustollaan surffaamisessa? Mitä voitte kertoa meille heidän opettajistaan? Palautettanne arvostetaan suunnattomasti. Arvostelujen avulla muut käyttäjät voivat lukea ja jakaa kokemuksia yrityksestä. Arvostelu auttaa myös ostopäätöksen tekemisessä, mikäli asiakas harkitsee vielä Novakidin tuotteiden hankintaa. Voit antaa vapaasti risuja, ruusuja, palautetta ja kommentteja. Sana on vapaa.