Luontaistukku

Kaikki arvostelut

Luontaistukku

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Testoplus

Testoplus

0 arvostelut

Luonnollinen testosteronitaso kääntyy laskuun jo 30 ikävuoden jälkeen ja tätä ilmiötä kutsutaan usein andro...

Logo Fitfarm

Fitfarm

0 arvostelut

Mietitkö kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kiinnostaisiko liikunta- tai ravintovalmennus? Verkossa on useita liikunta- ja ravintovalmennu...

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Luontaistukku

Luontaistukku on suomalainen verkkokauppa, josta voi ostaa Suomessa tuotettuja ravintolisäkapseleita ja superfoodia. Esimerkkejä superfoodista ovat aprikoosin siemenet tai vihreät jauheet. Luontaistukun tavoitteena on huolehtia siitä, että tuotteet ovat tasalaatuisia ja hinnat pysyvät alhaisina sillä, että valmistus tapahtuu lähellä ja Suomessa. Yritys hyödyntää tuotekehityksessä suomalaisille sopivia suosituksia, sekä virallista suomalaista tutkimustietoa että kansainvälisiä suosituksia. Luontaistukki on investoinut omaan konekantaan vuonna 2016, jonka jälkeen 95% tuotteista on valmistettu Suomessa. Luontaistukku kerää omilla nettisivuillaan omiin tuotteisiinsa liittyviä arvosteluita, joita kuka tahansa voi käydä lukemassa. 

Luontaistukku yrityksenä
Luontaistukku on perustettu Ylivieskaan vuonna 2012. Sen liikevaihdosta ei ole julkisesti saatavilla tietoja vuonna 2020. Yritys on syntynyt intohimosta luoda korkealaatuinen ja yhtä aikaa edullinen tuotesarja. Tarkoitus on ollut myydä vain verkkokaupassa tuotteita siitä lähtien, kun yritys on perustettu. Se aloitti niin sanottujen superruokien maahantuonnin ja pakkaamisen. Vuonna 2014 yritys laajensi tarjontansa kapselimuotoisiin tuotteisiin ja se aloitti oman ravintolisävalmistuksen vuonna 2017. Nykyisellään yritys on laajin suomalainen ravintolisien tuotesarja. Tuotteet on valmistettu koko sen historian ajanSuomessa yrityksen omalla tehtaalla. Valmistusprosessi vaatii tavallista enemmän käsityötä, jotta vältytään tasalaatuisuudelta ja liialliselta lisäaineiden käytöltä. Luontaistukun idea on myydä tuotteita vai omassa verkkokaupassa ja välttyä mahdolliselta hintojen nostolta välikäsien takia. Verkkokaupasta tilatakseen, asiakkaan täytyy kirjautua. Tuotteet myydään eteenpäin suoraan Luontaistukun tehtaalta suoramyyntinä.

Tuotteet ja palvelut
Luontaistukun tuotteet voi ostaa sen omasta verkkokaupasta. Verkkokaupasta voi lunastaa 10%:n alennuskoodin antamalla sähköpostiosoitteen Luontaistukun käyttöön. Toimitustapa voi olla posti tai paketin voi tilata kotiintoimitettuna, jolloin toimitus maksaa 7,90€. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-16. Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse. Verkkokaupassa maksu onnistuu verkkopankkimaksuna, kotimaisilla luottokorteilla tai esimerkiksi MobilePay:llä. Maksunvälityspalveluna toimii Paytrail Oyj. Palvelulupaukseen sisältyy 30 päivän palautusoikeus avaamattomille tuotteille ja tuotteen voi palauttaa maksutta esimerkiksi postin välityksellä. Tällöin tuote hyvitetään asiakkaalle 14 vuorokauden sisällä siitä, kun palautus on saapunut ja kirjattu. Luontaistukun suosituimmat tuotteet ovat 5-http, Arginiini, Ubikinoni ja Serrapeptaasi. 5-http on aminohappo, joka tuottaa melatoniinia ja auttaa ihmisiä parantamaan unen laatua. Arginiini on aminohappo, joka auttaa pitämään verisuonet ja valtimon elastisina. Ubikinoni on yhdiste, joka on välttämätön elimistön energiantuotannolle. Serrapeptaasi on entsyymi, joka hajottaa tulehduksen aiheuttamaa kuollutta kudosta. Esimerkiksi näiden tuotteiden hinnat vaihtelevat 19-47 euron välillä, riippuen pakkauskoosta.

Muuta
Luontaistuotteet voivat olla kasvi-, kivi- ja eläinkunnista tai bakteereista saatavia aineita, ja ne ylläpitävät terveyttä ravinnon lisänä. Eli ne on tarkoitettu täydentämään varsinaista ruokavaliota ja auttamaan tasapainoisen elintoiminnon ylläpitämistä. Usein luontaistuotteet eivät ole sovi käytettäväksi lääkkeiden kanssa. Luontaistuote viittaa nimeltään luonnolliseen alkuperään ja sen historia on pitkä. Siten luontaistuotteiden käytöstä on syytä mainita lääkärille lääkärinkäyntien yhteydessä. Ravintolisiä Suomessa valvoo Ruokavirasto (Evira). Tavallisista kaupoista ja luontaistuotekaupoista saatavat luontaistuotteet myydään ja rinnastetaan elintarvikkeisiin, ja silloin Ruokavirasto ei tutki niiden koostumusta tai miten ne vaikuttavat käyttäjään. Erityisen haastavia ovat ulkomaisista verkkokaupoista ostettavat luontaistuotteet tässä mielessä. Suomessa voidaan siis myydä lääkkeitä, jotka ovat lääkelain alaisia,kasvirohdosvalmisteita, jotka ovat apteekista ostettavia lääkevalmisteita tai ravintolisiä, joita myydään elintarvikeliikkeissä tai esimerkiksi verkkokaupassa. 

Vinkit, suositukset, valitukset
Oletko tilannut Luontaistukun verkkokaupasta tuotteita? Olitko tyytyväinen? Mitä tuotteita olet tilannut ja käyttänyt? Onko sinulla positiivisia tai negatiivisia kokemuksia tuotteista ja Luontaistukun asiakaspalvelusta? Kerro meille  suomiarvostelut -sivuilla millaisia kokemuksia sinulla on Luontaistukusta ja auta muita mahdollisia asiakkaista tekemään ostopäätöksensä tosiasioihin perustuen.