SuomiArvostelut

  Arvostelut Fressi24

  Fressi 24h - kuntosali vaativaan makuun Fressi 24h -salilta löydät kaiken mitä tarvitset treenaamiseen - ei enempää, ei vähempää. Heillä on käytännölliset, laadukkaat pukuhuoneet ja aina siistit tilat.

  Tietoa Fressi 24:stä

  Fressi 24h-kuntosali on sinulle, joka odotat kuntosalilaitteiden ja -välineiden olevan korkealaatuisia, turvallisia ja tehokkaita, haluat mahdollisuuden saada opastusta koulutetuilta Fressi-kouluttajilta, haluat markkinoiden joustavimmat ehdot ja haluat päättää itse, kuinka kauan olet asiakas sekä haluat harjoitella keskeytyksettä. Fressin 24h-kuntosalilla asiakkaat arvostavat ja kunnioittavat toisiaan. Saleilla on pitkät aukioloajat joka päivä, 365 päivää vuodessa. Harjoitteluympäristö on suunnattu aikuisille ihmisille (ikäraja 16). Fressi 24h:lla tiedetään, että harjoittelu on itseäsi. Kukaan muu ei tee sitä sinulle, mutta Fressi-kouluttajat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Maksat vain harjoittelustasi! Fressi 24h-salilla treenaat ympäristöystävällisissä tiloissa ensiluokkaisilla laitteilla ja välineillä.


  Videolla kerrotaan Fressi24-kuntosaleista.

  Fressi 24:n tarjoamat palvelut

  Houkuttelevat, hyvän kokoiset ja ympäristöystävälliset tilat. Yritys on keskittynyt hyödyntämään tehokkaasti kaikkia neliömetrejä keskuksissa. He tarjoavat sinulle tehokasta koulutusta nykyaikaisissa tiloissa, joissa ei kuluteta paljon vettä tai sähköä.
  Omat sivut -linkin kautta hallitset 100% asiakassuhteitasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, muuttaa yhteystietojasi, ajoittaa Fressi Trainer -aikoja, jäädyttää asiakkuuden, seurata harjoitteluhistoriaasi ja lopettaa asiakkuuden helposti tarvittaessa.
  Tehokas harjoittelu oikein varustein. Tarjoamalla hyvät ja monipuoliset tilat ja varusteet yritys takaa sinulle mukavan harjoitteluympäristön. Fressi Trainer -palvelut tarjoavat sinulle monipuolisuuden ja systemaattisen koulutuksen. Korkealaatuisilla laitteilla ja työkaluilla harjoitat turvallisesti ja oikein.
  Vain 39,90 € / kk tai 59,90 € / kk. Fressi 24h -kuntosalilla on kohtuullinen hinta. Kun olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksi, jäsenyytesi on voimassa kaikissa Fressi 24h-kuntosaleissa Suomessa ja Fressi Wellness Center-kuntosaleilla. Ei sitoutumisaikaa. Fressi 24h:lla halutaan sinun päättävän milloin haluat harjoittaa - siksi sinulle tarjotaan asiakasvapaata aikaa. Auki 365 päivää vuodessa. Fressi 24h -kuntokeskukset ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa (myös juhlapyhinä).
  Fressin kuntosaleja voit löytää Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja Kirkkonummelta, Loviisasta, Lahdesta, Nokialta, Ylöjärveltä, Tampereelta, Kangasalta, Seinäjoelta, Kuopiosta, Siilinjärveltä, Mikkelistä, Joensuusta ja Oulusta.

  Ammattitaitoiset ja koulutetut henkilökohtaiset valmentajat auttavat sinua parantamaan terveyttäsi, laihtumaan, saamaan voimaa, rakentamaan lihasmassaa, saavuttamaan parempi kestävyys, lujuus, estämään loukkaantumisia, luomaan liikuntaohjelmia ja harjoittelutestejä. Jos haluat jatkuvaa seurantaa, motivaatiota ja taattuja tuloksia, yritys suosittelee sinulle Fressi Trainer -korttia. Kuinka kauan ja kuinka usein käytät Fressi Traineria määrittelee, kuinka nopeasti pääset parhaisiin tuloksiin. Jos haluat harjoitella ystäväsi tai puolisosi kanssa, valitse PT DUO. Jaat koulutuskokemuksen tuttavan kanssa motivoivasti henkilökohtaisen valmentajan avulla.
  Aloita 14 päivän ilmainen kokeiluversio! Sinua ei veloiteta ennen 14 päivän ilmaisen kokeilun päättymistä. Ei sitoumuksia, peruuta milloin tahansa. Valitse yksi kuntosali tai kaikki kuntosalit. Jos päätät, että Fressi 24h -kuntokeskukset eivät ole sinulle - ei hätää. Peruuta verkossa milloin tahansa.
  Fressi-kuntosalien ikäraja on 16 vuotta, koska keskukset ovat vain osittain miehitettyjä. Fressi24-asiakkaana olet vastuussa treenaamisestasi ja turvallisuus on meille tärkeää. Kaikki ovat tervetulleita Fressiin 16-vuotiaana.
  Haluatko urheilusopimuksen, jota on helppo hallita yrityksellesi, joustavaa ja helppoa henkilöstöllesi? Fressi 24h:n yritysohjelma voidaan räätälöidä yrityksille, joissa on vähintään 10 työntekijää. Jos yrityksesi haluaa johdannon Fressi 24h Gym -yritysohjelmaan, ota yritykseen yhteyttä asiakaspalvelusivun kautta.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletteko käyttäneet yritystä aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät kuntosalejaSuomesta!

  Fressi24
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (7)

  3
  29% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2.8
  Palvelu
  rating
  3.2
  Hinnoittelu
  rating
  3.2
  Toimitus
  rating
  2.6

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kehno asiakaspalvelu

  Täällä unohtuu että palvellaan asiakkaita.

  : Ville17-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Huonoa asiakaspalvelua

  Asiakaspalvelu on huonointa mitä olen ikinä kokenut. Copy paste vastauksia eikä ymmärretä mitä kysytään. En suosittele.

  : Keke01-04-2021
  Mikko14-06-2021

  En ostaisi ainakaan Myyrmäestä. Täysin ylihinnoiteltu eivätkä palvelut toimi

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Liittymismaksun palautus

  Olen Fressin vanha asiakas. Nyt, kun maksoin seuraavan vuoden maksun, minulta veloitettiin liittymismaksu 29 e, mutta se luvattiin palauttaa, kun olen liittynyt. Palautusta ei ole kuitenkaan kuulunut, olen odotellut kuukauden. Laitoin jo viestinkin asiakaspalveluun, mutta en ole saanut vastausta. Onko tämä jonkinlainen rahastuskeino?

  : Terttu 19-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3
  rating

  Huonosti toimii

  Erittäin paska asiakaspalvelu!

  : Jallu06-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Fressi on epaluotettava!

  LAPSI JA SOPIMUS: Lapsella on oikeus määrätä niistä rahoista, joita hän on omalla työllään ansainnut. Hän ei voi kuitenkaan sitoutua velkasuhteeseen (esim. ottaa lainaa). Velkasuhteena pidetään myös sopimusta, josta laskutetaan säännöllisesti (esim. kuntosali., matkapuhelin- tai internet-liittymä). Fressi ei noudata lakia!

  : Siem van Kampen02-07-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Ylöjärvi ateena 24 kuntosali

  Sisäilma on kyseisessä paikassa mielestäni erittäin huono. Rööki haisee välillä ja ilma on tunkkainen. Olisi hyvä jos paikan päällä olisi mahdollista edes avata ikkunoita, jos kerran sisäilman korjaus ei ole mahdollista. En myöskään ole ainoa kärsivä kyseisen ongelman kanssa.

  : Fanny05-06-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  5
  rating

  Ylöjärvi ateena 24 kuntosali

  Kyseisessä paikassa on mielestäni erittäin huono sisäilma! Välillä saattaa haista tupakka (sisätiloissa). Olisi mukava jos asiaan tulisi muutos :) Moni muukin on valittanut samasta ongelmasta!

  : Amalia tuominen05-06-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Fressi24

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Fressi24 luotettava yritys?

  Fressi24 on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3/10 tähteä, ja asiakkaista 29% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Fressi24 tarjoaa?

  Fressi24 on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Painonpudotus, Liikunta.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Fressi24-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.