Flex5x

Kaikki arvostelut

Flex5x

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Flex5x

Tiedämme, että ruokavalio on hyvin tärkeää kun vanhenemme ja oikealla ruokavaliolla voimme vaikuttaa, miten hyvin pysymme kunnossa. Kun kehomme vanhenee voimme tarvita ruokavalioon lisäksi lisäravinteita, joita emme saa välttämättä riittävästi normaalista ruokavaliostamme. Aina ei ole helppoa tietää, mitä lisäravinteita tarvitsemme. Silloin on hyvä, jos voimme luottaa lisäravinteiden valmistajien kertomaan omista tuotteistaan. Verkossa on saatavilla kaikenlaisia tuotteita ja kaikki eivät välttämättä ole turvallisia tai toimittajien kanssa voi joutua huijatuksi. Voit helposti selvittää, kuka on turvallinen toimittaja, lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kirjoittama arvostelu voi nopeasti kertoa, jos tuotteessa tai toimittajan kanssa on ollut jotain ongelmia. Lisäksi voit meidän Suomiarvostelut sivuilla tutustua erilaisiin yrityksiin ja tuotteisiin ja saada niistä lisätietoa. Tällä sivulle kerromme Flex5x tuotteesta ja mikä se on. Käymme myös läpi, miten tuotetta voi tilata ja jos tuotteen kanssa tulee ongelmia, mihin olla yhteydessä. Tämän jälkeen voit itse päättää haluatko ostaa Flex5x tuotetta itsellesi.

Tietoa Flex5x
Flex5x on ravintolisä, jonka on Vitamail yrityksen kehittämä ravintolisä. Tuote on erityisesti suunniteltu parantamaan nivelten toimintaa ja liikkumista kun vanhenemme. Vitamail AS on Norjalainen yritys, joka on rekisteröity myös Suomeen. Yrityksellä on yli 250 000 asiakasta Pohjoismaissa. 

Tuotteet ja palvelut Flex5x
Flex5x sisältää luonnollisia ainesosia, jotka ovat esimerkiksi Boswellia Serrata, Kurkuma, Kollageeni II, Mangaani, C-, K2- ja D3 vitamiinit. Boswellia Serrata on käytetty tuhansia vuosia ja sillä on parantavia vaikutuksia nivelille. Nivelrusto koostuu pääosin kollageenista ja mangaani auttaa ylläpitämään vahvoja luita. Muut vitamiinit edistävät lihasten normaalia toimintaa, kollageenin muodostumista sekä ylläpitämään normaalia luustoa. 

Tuotteen tilaaminen onnistuu verkkosivuilta yksinkertaisesti täydentämällä ensin puhelinnumero sille varattuun kenttään ja puhelinnumeron perusteella tilauslomake esitäytetään valmiiksi sinun tiedoillasi.. Tämän jälkeen pääsee tilauslomakkeelle, jossa voi täydentää henkilökohtaiset tiedot. Flex5x tuotetta voi testata ennen ostamista 60 päivää 50% alennuksella. Tuote toimitetaan kotiin huomaamattomassa paketissa noin 7-10 arkipäivän kuluessa. Toimitetun paketin mukana tulee lasku ja tässä vaiheessa se tulee maksaa. Kokeilujakson jälkeen saat uuden lähetyksen, joka on neljälle kuukaudelle. Tässä vaiheessa asiakas voi päättää haluaako jatkaa tilausta vai ei. Jos haluaa keskeyttää tilauksen siitä tulee ilmoittaa asiakaspalveluun.

Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimella tai sähköpostilla. Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 10-16 ja sähköpostia voi lähettää milloin vain. Verkkosivuillaan mainitaan, että Vitamail asiakaspalvelu on palkittu monikertaisesti Best in Test verkkokauppojen asiakaspalvelu palkinnolla. Verkkosivuilla voit myös tutustua erilaisiin artikkeleihin hyvinvoinnista ja lisäravinteista. Verkkosivuilta löytyy myös usein kysyttyjen kysymysten osio. Täältä löytyy vastaukset kysymyksiin kuten mitä tuote sisältää, kenelle se sopii ja muuta tuotteeseen ja tilaamiseen liittyvää. Tuotteen luotettavuutta varten sivuilla on myös tietoa ja linkkejä tutkimuksiin, jotka vahvistavat tuotteen hyviä ominaisuuksia ja sen turvallisuutta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Flex5x 

Lisäravinteita ja hyvinvointituotteita on saatavilla huomattavia määriä ja on erittäin hankala tietää, mitä tuotetta kannattaa ostaa. Tuotteet lupaavat yleensä paljon ja voi olla vaikea tietää, onko lupaukset aina totta. Oletko sinä koskaan käyttänyt lisäravinteita? Oletko ehkä ostanut Flex5x lisäravinnetta? Jos olet niin voisitko kertoa siitä meille SuomiArvostelut sivuilla. Sivuillamme käyttäjät antavat rehellistä palautetta toimittajista ja tuotteista. Palautteiden perusteella jokainen voi itse tehdä oikean päätöksen. Suosittelemme vahvasti myös, että vertailet erilaisia yrityksiä ja tuotteita sivuillamme. Vertailemalla voit löytää itsellesi oikean tuotteen ja parhaat tarjoukset. On myös tärkeää, että käyt verkkosivuilla lukemassa tarkasti toimitus- ja käyttöehdot. Niistä selviää, mitä ehtoja tuotteiden tilaaminen sisältää ja miten pitkäksi aikaa esimerkiksi tulee sitoutua kauppaan.