Bodylab

Kaikki arvostelut

Bodylab

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Logo iHerb

iHerb

0 arvostelut

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on noussut etenkin viime vuosina keskeiseksi puheenaiheeksi, mutta terveydestä huolehtiminen on toki t&aum...

Bodylab

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää. Yleistä tietoa on jo se, että liikunta sekä ruokavalio ovat ratkaisevia, kun tavoitteena on kokonaisvaltaisen hyvä olo.
Terveellisten elämäntapojen noudattaminen on kuitenkin helpommin sanottu, kuin tehty. Kiireellisen työelämän ohella hiveaineiden ja proteiinien mittailu saa usein astua sivuun akuutimpien toimien edeltä.
Niin kuluttajan kuin himoliikkujankin onneksi markkinoilla ovat yleistyneet toimijat, jotka valmistavat erilaisia lisäravinteita ja proteiinivalmisteita energiantäyteistä elämää auttamaan. Yksi näistä on pohjoismainen Bodylab.
Millaisia ovat brändin valmistamat lisäravinteet? Sopivatko sen kauppaamat proteiinituotteet hyvin lahjaksi myös nirsommalle ystävälle? Entäpä miten yritys onnistuu pitämään lupauksensa toimitusaikoihin liittyen? Vastauksia näihin ja muihin tärkeisiin kysymyksiin saat lukemalla muiden asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja. Ne löydät tältä välilehdeltä!


Tietoa Bodylab -yrityksestä
Bodylab Nutrition on vuonna 2003 perustettu urheilutuotteiden ja lisäravinteiden valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Hadsundissa, Tanskassa, joskin sen tuotteita voi ostaa myös Suomesta käsin suoraan sen omasta verkkokaupasta.
Vaikka Bodylabin toiminta keskittyykin enimmiltä osin online-myyntiin, tekee se myös yhteistyötä monien ulkomaalaisten vähittäiskauppiaiden, elintarvikeliikkeiden sekä erikoismyymälöiden kanssa. Sen tuottamiin proteiinivalmisteisiin saattaakin siis törmätä myös lähikaupan urheiluravinnehyllyillä.
Kesästä 2018 alkaen Bodylab on ollut osa norjalaista elintarvikekonserni Scandzaa. Elintarvikesijoittaja työllistää yli 1 000 henkilöä 20 eri brändin ja 10 tuotantolaitoksensa välityksellä. Liikevoittoa se on toimintansa aikana takonut jo yli 5 miljardin Norjan kruunun eli noin puolen miljardin euron edestä.

Bodylab tuotevalikoima
Jälleenmyyjien lisäksi erilaisia terveellisiin ruokatottumuksiin tarvittavia tuotteita voi ostaa Bodylabin omilta nettisivuilta. Modernia tyyliä mukailevassa näkymässä eri kategoriat on sijoitettu kätevästi sivuston yläreunaan, jonne kursorin viemällä asiakas voi löytää niin elintarvikkeet ja liikuntavälineet kuin myös artikkelit, reseptit sekä muut vinkit.
Nettikauppa on käännetty Suomen kielelle, joskin tietyissä painikkeissa ja osioissa on havaittavissa pieniä virheitä, mitkä johtuvat mitä ilmeisimmin kääntäessä vallinneesta kontekstin puutteesta. Tästä huolimatta sivuston navigointi on varsin helppoa, ja esimerkiksi tuotekuvauksista on huomattava hyöty tuotteiden maun ja käyttökohteiden tarkemmassa ymmärryksessä.
Itse tuotteita yrityksen kautta voi löytää moniin tarpeisiin. Useimmissa lisäravinteissa on otettu huomioon jokin yleinen erikoisruokavalio, eli niin gluteenitonta, vegaanista kuin laktoositontakin ravintoa edellyttävät voivat löytää valikoimasta jotakin. Kappalealennukset ovat verkkokaupassa yleisiä, mikä tarkoittaa, että ostamalla yksi sijaan muutaman kappaleen samaa tuotetta asiakas voi säästää tilauksestaan useita kymmeniä euroja.
Ruokavalmisteiden lisäksi sivuilla myydään myös vitamiineja sekä erilaisia treenausvarusteita. Joogaan ja lihaskuntoon käytettävän pehmustematon, kuntosalin kaapin turvaksi kaivatun lukon sekä proteiinijuomien tekoa helpottavan shakerin osto käy ”Välineet & Treenaus”-osiosta varsin helposti.
Toimituksen valinnoilleen saa jo vain 3,99 eurolla, joskin yli 49 euron tilauksille se on ilmainen. Poikkeusolosuhteita lukuun ottamatta verkkokaupassa tehtyjen ostoksien tulisi toimittua perille Suomeen 2-5 arkipäivän kuluessa. Tuotteet lähtevät postitukseen samana päivänä, kun ne on tilattu arkipäivänä ennen kello 15. Hyväksyttyjä maksutapoja ovat oikeastaan kaikki Suomessa yleiset välineet, kuten Mastercard- ja Visa-luottokortit sekä eri nettipankit, kuten Handelsbanken, Osuuspankki sekä Nordea.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Bodylabin toimintaan liittyen
Tilasitko omat lisäravinteesi Bodylabin verkkokaupasta? Ehkäpä löysitkin ne joltakin tuotemerkin jälleenmyyjältä? Toisinaan hyödykkeet ovat halvempia, kun ne ostaa suoraan valmistajalta – oliko näin omalla kohdallasi? 
Koska mieltymyksiä on monia, on toisinaan vaikeaa löytää juuri omaan makuun sopivaa ravintolisää. Löysitkö Bodylabin proteiinivalmisteista juuri oman suosikkisi? Onko brändin valmistamista vastuksista hyötyä kotitreenien tehostamisessa? Kerro mielipiteesi yrityksestä ja sen toiminnasta vapaasti jättämällä oma arvostelusi!