Prostacare

Kaikki arvostelut

Prostacare

67% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

I
Ilona Korhonen
Huomaan selvän muutoksen kehossa. Usko ja toivoa, että se toimii.Lue lisää
H
Huijattu
Netissä tuli mainos vastaan, tilasin tuotteen. Useita laskuja tuotteesta, joka ei ole saapunut, ja muistakin mitä ei ole tilattu. eikä kukaan vastaa puhelimeen. Lue lisää
.
.
Huijariyritys joka pommittaa jatkuvasti sähköposteilla hämäristä osoitteista!!!!Lue lisää

Kaikki arvostelut (3)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Hinta on sen arvoinen

  Huomaan selvän muutoksen kehossa. Usko ja toivoa, että se toimii.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijaus

  Netissä tuli mainos vastaan, tilasin tuotteen. Useita laskuja tuotteesta, joka ei ole saapunut, ja muistakin mitä ei ole tilattu. eikä kukaan vastaa puhelimeen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijareita

  Huijariyritys joka pommittaa jatkuvasti sähköposteilla hämäristä osoitteista!!!!

  Tilasin ko. tuotetta noin 2kk sitten hintaan 17,23 tuli huomautus laskusta, jota en ole saanut 74,40
  Vitamailta. 3:ulkolaisessa firmassa on kohdallani ollut sama käytäntö. Laskut on ollut, muuta mikä on
  ilmoitettu. Muistutuslaskussa on alle viikon maksuaikaa. Ruotsalais firmassa oli lasku sellainen että
  pankissa sitä ei voitu maksaa ja hinta nousi alkuperäisestä moninkertaiseksi, Tämä näyttää olevan
  jotakin rikollista toimintaa, huijattuja on varmaan satoja, jos ei tuhansia. Harkitsen tutkinta pyyntöä
  poliisille asiasta. Ihmetyttää vähän kon Vitamaila on kuitenkin Suomessa myyntikonttori että toiminta on näin härskiä.

  Seta-maksuna ei mene hintaa enempää kuin kotimaan laskusta. Löytyy varmaan joka pankilta. EU-alueen maksumekanismi

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Prostacare

Ihmiskeho suoriutuu parhaiten kun pidät siitä huolta ja pidät sen hyvässä kunnossa. Oletko joku, joka pitää terveyttään silmällä? Sitten sinun tulisi myös harkita pitäväsi oma seksuaalisen terveytesi kunnossa niin aikaisin kuin mahdollista. Mutta kuinka voit tehdä sen? Kuinka voit ylläpitää seksuaalista terveyttäsi ja pidentää sitä elämässäsi? Tuote, joka voi auttaa sinua tässä, on Prostacare. Prostacare on tehotuote, joka auttaa sinua ylläpitämään ja parantamaan seksuaalista terveyttäsi koko elämäsi ajan. Mutta mitä muuta tuote voi tarjota sinulle? Millaisia ainesosia se sisältää? Ovatko ne oikeasti hyödyllisiä sinulle? Aiheuttaa tuote jonkinlaisia sivuvaikutuksia? Kuinka usein sinun täytyy käyttää sitä? Parantaako se oikeasti mitään? Kuinka paljon se maksaa ja kuinka pitkään joudut odottelemaan tuotetta kotiisi? Opi lisää tästä tuotteesta lukemalla arvosteluja ihmisiltä, jotka ovat jo ostaneet ja käyttäneet tuotetta. Lue, mitä heillä on sanottavaa kokemuksestaan käyttäen tuotetta ennen kuin ostat sen itsellesi.

Tietoa Prostacaresta
Vitamail on vuonna 2009 vuonna perustettu ravintolisien tarjoaja, joka on myös noussut yhdeksi johtavista tarjoajista markkinoilla. Kaikki sen tuotteet noudattavat European Food Safety Authorityn (EFSA) mukaisia säännöksiä. Prostacare on Vitamailin luonnollinen ja ravinnollinen ravintolisätuote, joka keskittyy tarjoamaan lisääntynyttä potenssia nuorille miehille. Prostacare auttaa nuoria ja hieman vanhempiakin miehiä pitämään huolta omasta terveydestään ja pitämään testosteronitasonsa tasaisina. Ravintolisä on täynnä sinkkiä, joka lisää hedelmällisyyttä ja ylläpitää testosteronitasoja ja parantaa normaalia kognitiivista toimintaa, B6 -vitamiinia, joka parantaa immuunijärjestelmän hormonien säätelyä ja energia-aineenvaihduntaa. Se sisältää granaattiomenaa ja lykopeenia, jotka ovat täynnä antioksidantteja, Muira puamaa ja nokkosta, jotka myös toimivat antioksidantteina ja ne ovat täynnä vitamiineja. Tämä tuote sisältää myös sarviapliaa, jota on perinteisesti käytetty intialaisessa lääketieteessä. 

Prostacaren palvelut
Prostacarella on erittäin hyvä maine ja sillä on yli 150 000 asiakasta pohjoismaissa. Voit vierailla Vitamailin sivustolla, josta löydät tämän luonnollisen ravintolisän. Yritys tarjoaa erityisiä tarjouksia asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteesta. Sinun täytyy vain syöttää puhelinnumerosi ja voit saada jopa 50 %:n alennuksen heidän tuotteestaan. Kun annat oman puhelinnumerosi, et ole sitoutunut mihinkään ennen kuin päätät vahvistaa tilauksen tiedoillasi kuten osoitteellasi, nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi. Sinun on oltava 18-vuotias tai vanhempi ostaaksesi tuotteen. Kaikki Prostacaren tuotteet toimitetaan Postin kautta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai haluat tietää kuinka pääset käsiksi siihen ja mitä palvelu sisältää, voit soittaa heidän asiakaspalveluunsa. He voivat auttaa sinua vastaamalla kysymyksiisi joko sähköpostitse tai puhelimitse, voit itse päättää vapaasti.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo ostanut Prostacaren Vitamailin sivustolta? Oletko kokeillut käyttää sitä? Sitten olet oikea henkilö kertoa meille lisää tästä tuotteesta ja kokemuksestasi kun käytit tuotetta ihmisille, jotka ajattelevat ostavansa tuotteen. Juuri sinun ajatuksesi puolueettoman arvostelun kautta voit auttaa heitä joko päättämään ostaa tuotteen tai pysyä siitä kaukana. Täyttikö tuote kaikki odotuksesi, joita sinulla oli siitä? Näitkö minkäänlaisia parannuksia kun käytit tuotetta? Tekikö asiakaspalvelu parhaansa kertoa sinulle kaiken tarvitsemasi Prostacaresta? Toiko se mukanaan mitään sivuvaikutuksia? Mitä ajattelet hinnasta, jota he veloittavat tuotteesta? Kuinka monta päivää jouduit odottelemaan tuotetta sen tilauksen tekemisen jälkeen? Kerro meille kaikki tässä kirjoittamalla oma arvostelu, jossa voit kertoa kokemuksestasi ja mielipiteestäsi.

Haluaisitko tietää lisää samankaltaisista tuotteista Prostacareen, muttet tiedä, mistä etsiä? Ei huolta, olemme koonneet eri tuotteita ja yrityksiä tänne.