Do Fasting

Kaikki arvostelut

Do Fasting

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fitfarm

Fitfarm

0 arvostelut

Mietitkö kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kiinnostaisiko liikunta- tai ravintovalmennus? Verkossa on useita liikunta- ja ravintovalmennu...

Logo Thyrolin

Thyrolin

0 arvostelut

Painonhallinta ja laihduttaminen ovat yhä useammalle ihmisille asioita, joiden kanssa joutuu tekemään paljon töitä. Haluai...

Logo Sinutral

Sinutral

1 arvostelut

Pitääkö sinun laihduttaa painoa ja haluaisit löytää hyvän laihdutusvalmisteen sitä varten? Pidätkö...

Logo Prostacare

Prostacare

3 arvostelut

Ihmiskeho suoriutuu parhaiten kun pidät siitä huolta ja pidät sen hyvässä kunnossa. Oletko joku, joka pitää terv...

Do Fasting

Haluatko haasteen? Haluatko tietää, miten kehosi voisi muuttua viikossa, kahdessa viikossa tai kuukaudessa? Tarjolla on useita erilaisia sovelluksia, joita voit ladata suoraan puhelimeesi. Sovellusten avulla voit aloittaa uudenlaisen ruokavalion, kuntokuurin, elämäntavan tai liikuntaharrastuksen. Do Fasting väittää, että appinsa ansiosta asiakkaat voivat aloittaa terveellisemmän elämän. Uusi haastetila antaa sinulle päivittäisen aikataulun, jossa on paastoajat ja neuvoja terveellisestä ravinnosta, tapojen muodostamisesta ja liikunnasta. Voit osallistua haasteisiin, testata rajojasi ja siirtyä seuraavalle tasolle kehityksesi mukaan. Do Fasting kertoo olevansa uusi 3-in-1-ratkaisu painonpudotukseen. Sovelluksessa valitaan paastomenetelmä, joka sopii parhaiten asiakkaan elämäntyyliin, opetellaan valmistamaan terveellisiä aterioita ja otetaan liikuntaa osaksi päivittäistä rutiinia. Tiukan laihduttamisen sijaan yritys kertoo tarjoavansa terveellisiä ruokia, liikuntaa ja elämäntapamuutosta. Uuvuttavien kuntoilurutiinien sijaan yritys kertoo antavansa asiakkaalle harjoituksia, jotka voit suorittaa joka päivä. Do Fasting kertoo uskovansa kestäviin tuloksiin ja työkaluihin, jotka auttavat treenaajia saavuttamaan ne uhraamatta elämäntyyliä.

Do Fasting tuotteet ja palvelut
Määritä harjoitusaikataulu, valitse kuntotaso ja kohenna kehoa käyttämättä ylimääräistä rahaa kuntosaleihin ja laitteisiin. Do Fasting -harjoitusehdotuksissa on ammattimaisesti visualisoidut harjoitusrutiinit - lämmittelyt, harjoitukset ja venyttelyoppaat. Yritys kertoo, että 10-30 minuuttia päivässä johtaa parempaan ryhtiin, lihasten lisääntymiseen, painonpudotukseen ja kehon yleisen terveyden paranemiseen. Do Fasting huomauttaa, että ajoittainen paastoaminen vaatii aikaa tottua. Ensimmäiset päivät, jopa viikot saattavat yrityksen mukaan tuntua hieman haastavilta. Nämä päivät ovat yrityksen mukaan kuitenkin ne, jolla saavutetaan tavoitteet. Oletko sinä kokeillut erilaisia kuntokuureja? Oletko huomannut jotkut kuurit tehokkaammiksi kuin toiset? Otitko tueksi sovelluksen, joka auttaa ruokavalion, liikunnan ja elämäntapamuutoksen kanssa? Koitko haasteita uusissa rutiineissa? Joko rakennat kestävän perustan paaston jatkamiselle, muodostat uusia tapoja tai menetät kiinnostuksesi. Onnistumisesi takaamiseksi yritys haluaa tukea paaston parhaina ja vaikeimpina päivinä. Asiakkaat pääsevät käsiksi koko Do Fasting -ateriatietokantaan yhdellä kertaa. Yritys kertoo, että voit valita ja tallentaa suosikkiaterioita, pysyä ajan tasalla suositellusta kalorien saannista ja tehdä paastodieetistä entistä tehokkaamman. Kaikki reseptit ovat yrityksen mukaan tehty yhteystyössä ammattitaitoisten ravitsemusasiantuntijoiden kanssa, ja niitä voidaan mukauttaa erilaisten allergioiden ja ruokavaliosuositusten mukaan.  Do Fasting -profiilisi näyttää aloitus-, nyky- ja tavoitepainosi, jotta pysyt motivoituneena ja saavutat halutut tulokset. App tarjoaa vinkkejä venyttelyyn, jumppaamiseen, joogaan, venyttelyyn, cardio-liikkeisiin sekä sykettä nostattaviin harjoituksiin. Lisäksi saat vinkkejä siitä, miten voit lisätä enemmän kasviksia ruokavalioosi sekä vähentämällä huonojen hiilihydraattien määrää ja lisätä enemmän kuitupitoisia ja täysjyvätuotteita ruokavalioosi helposti. 

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Onko sinulla ollut kokemusta sovelluksen Do Fasting lataamisesta aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa laadukkaita ja tehokkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä elämäntapamuutoksia sovellusten kautta vai palkkaatko ammattilaisen, joka neuvoo sinua livenä muutosten kanssa? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sovelluksiin, jotka lupaavat tukea painonpudotukseen, ateriarytmeihin, joogaan, juoksutreeneihin tai meditaatioon? Mikäli sinulla on kokemuksia Do Fastingista, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita sovelluksen latauspäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi ateriareseptejä, treenivinkkejä, joogaharjoituksia ja venyttäviä liikkeitä koko keholle. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen vinkki Do Fastingin sovelluksesta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.