SuomiArvostelut

  Arvostelut Sinutral

  Pitääkö sinun laihduttaa painoa ja haluaisit löytää hyvän laihdutusvalmisteen sitä varten? Pidätkö muuten vain sitruunoista, appelsiineistä ja greipeistä? Haluatko tilata jonkinlaisen lahjan muille liittyen lisäravinteisiin? Kiinnostaako sinua energiatasojen nostaminen sekä samalla laihtuminen? Sinutral voisi tarjota vastauksen näihin kysymyksiin. Tämä laihdutusvalmistetta myyvä yritys saattaa tarjota jotain tähän sopivaa, mutta miten muut käyttäjät ovat arvioineet tämän yrityksen? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä yrityksestä ja löydä kannattaako tutustua tähän yritykseen saati tilata sieltä.

  Sinutralista
  Sinutral on Virosta käsin toimiva lisäravinteita markkinoiva verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään Sinutral-laihdutusvalmistetta ja jonka osoite on Messenio OÜ, Pärnu mnt 141-43, 11314 Tallinn Estonia. Itse yritys on Messenio, joka myy myy vastaavia lisäravinteita kuin Sinutral, kuten luontaista testosteronituotantoa kasvattavia valmisteita.

  Sinutralin tuotteet ja palvelut
  Sinutral on eräänlainen myyntisivusto, joka on erikoistunut myymään sekä markkinoimaan eräänlaista lisäravinteena toimivaa rasvanpolttajaa. Sinutral mainostaa tuotettaan “markkinoiden parhaimpana laihdutusvalmisteena”, jonka pitäisi tuottaa, siis myyntisivuston mukaan: 1) 20–30 kg painonpudotuksen ilman kovaa treeniä 2) ympärivuorokautisen rasvanpolton 3) enemmän energisyyttä 4) painon pudotusta ilman ruokailutottumuksien muuttamista 5) ja unelmien vartalon saamisen ilman sivuvaikutuksia. 6) Itse Sinutral on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista. Kaikki nämä siis ovat Sinutralin mainitsemia ja luonnehtimia väitteitä tästä lisäravinteesta. Tässä tuotteessa aktiivisena ainesosana on appelsiineista, veriappelsiineista, greipistä ja guaranasta valmistettu ainutlaatuinen sitrusuute Sinetrol® Xpur, minkä pitäisi lisätä rasvahappojen vapautumista. Itse Sinutral-lisäravinne sisältää ja sen suositeltu vuorokausiannos Sinetrol® Xpur -sitrusuute 450 mg, 20 mg:llä kofeiinia, HPMC-kapseli (kasviperäinen liivate) 96 mg, ja magnesiumstearaattia (kasviperäinen) 10 mg. Kapselin pitäisi ottaa aamuisin vesilasillisen kera aterian yhteydessä. Palveluun saa yhteyden sähköpostitse: fi@scandinaviannature.net ja se tarjoaa myös yhteydenottokaavakkeen. Tämän laihdutusvalmisteen pystyy tilaamaan tervetuliaishintaan 6,90 €. Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa tervetuliaispaketin vastaanottamisesta. Jos tilausta ei peruuteta, se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana hintaan 47,45 € /kk. Tervetuliaispaketin jälkeen tuote toimitetaan kahden kuukauden annoksina. Laskutuksen ja perinnän hoitaa SweetPay.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Sinutralista
  Kuinka hyvin tämä laihdutusvalmiste onkaan toiminut? Vastasiko se odotuksia? Toimiko asiakaspalvelu, kuten pitikin vai ilmenikö ongelmia? Saitko karistettua kilot vyötäröltäsi ja nyt tuntuu kuin olisi uudestisyntynyt? Tuliko tilaus perille vaivattomasti, eikä ilmaantunut mitään sen kummempia ongelmia. Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkosivustostolta, jotta muut laihdutusvalmisteita tarvitsevat saisivat aidon mielipiteen tästä palvelusta. Siksi arviosi olisi tärkeätä, jotta muut saisivat tietää, kannattaako Sinutral-sivustolta tilata.

  Terveellinen ruoka: Itämeren ruokavalio

  Sinutral
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  6
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Lasku on paha yllätys

  Puhelinmyyjä tarjosi ja minä tilasin kahden kuukauden tutustumistarjouksen edullisesti. Nyt maistitte minua laskulla, joka on lähes 100 €. Tavaraa ei ole vielä tullut, eikä tarvitse tällä menetelmällä tullakkaan.

  Siis perun tilauksen!

  : Juhani Joensuu02-06-2021
  Raija12-07-2021

  Tuote ei ole tehonnut. Olen käyttänyt 15 pv ja luulin,että uusi paketti tulee vasta kokeilun jälkeen.Perun kuitenkin nyt

  Eila12-07-2021

  Miksi mulle on tullut laskuja 100,€vaikka olen palauttanut teille tuotteet mitkä lähetitte ei sopinut mulle

  Raili24-08-2021

  Perun tilaukseni Sinutral Sinetrol Xpur-sitruunakapselit.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  6
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Sinutral

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Sinutral luotettava yritys?

  Sinutral on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Sinutral tarjoaa?

  Sinutral on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Painonpudotus, Vitamiinit & Lisäravinteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Sinutral-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.