Myprotein

Kaikki arvostelut

Myprotein

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Myprotein

Jos treenaat salilla tai urheilet muuten, saatat harkita jonkin ravintolisän käyttöönottoa. Niistä voikin olla hyötyä palautumisessa tai vaikka proteiininsaannin lisäämisessä. Ravintolisäbrändejä ja niitä myyviä yrityksiä on nykyään satoja. Yksi ravintolisäbrändi on Myprotein.  Mikäli Myprotein ei ole sinulle tuttu ja mietit kannattaisiko sinun tilata sieltä vai jostain muualta, lue ensin Suomiarvostelut -sivuilta arvosteluja yrityksestä. Onko Myprotein luotettava yritys? Onko heiltä ostaminen helppoa? Tuleeko tilaukset nopeasti? Tämän selvittääksesi voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri lisäravinneyrityksistä. Näin löydät yrityksistä tietoa, jota et muuten välttämättä tietäisi.
 
Mikä on Myprotein? 
Myprotein on iso-britannialainen yritys, joka perustettiin vuonna 2004. Se on ravintolisä ja urheilutuotteiden brändi. He siis valmistavat, suunnittelevat ja myyvät erilaisia ravintolisiä, urheilutuotteita, -tarvikkeita ja -vaatteita. Myproteinin pääkonttori sijaitsee Manchesterissa, mutta he toimivat 70 eri maassa. Tuotteita voi myös ostaa ja tilata suomeen esimerkiksi Myproteinin verkkokaupasta.
 
Myproteinin tavoitteena on ravita kunnianhimoisia ihmisiä ympäri maailman. He haluavat tehdä maailman parhaita ravintolisiä urheilijoille ja liikkuville ihmisille. He pyrkivät siihen, että kaikilla olisi pääsy heidän tuotteisiinsa. Myprotein tuottaa ja valmistaa tuotteensa itse. Yrityksen arvoja ovat myös ympäristöystävällisyys sekä yhteisöllisyys. He haluavat, että tuotteita voi käyttää ja Myprotein -yrityksessä voi työskennellä kuka tahansa taustaan tai identiteettiin katsomatta.
 
Myprotein valikoima ja tuotteet
Myprotein myy erilaisia ravintolisiä ja urheilutarvikkeita sekä -vaatteita. Valikoimasta löytyy tuotteita erilaisille ruokavalioille kuten vegaaneille ja kasvissyöjille, mutta tuotteita on myös sekaruokavaliolle. Lisäksi Myproteinin valikoimassa on urheiluvaatteita kuten naisten ja miesten treenihousuja, -toppeja ja -paitoja. Myprotein myy myös vitamiineja sekä esimerkiksi välipalapatukoita. Heidän tavoitteenaan onkin, että valikoimasta löytyy kaikkea urheileville ihmisille.
 
Jos etsit esimerkiksi proteiinilisää, voit selata niitä suoraan Myproteinin verkkokaupassa. Voit suodattaa tuloksia sinun omien tavoitteidesi mukaan, tilanteen mukaan tai ruokavaliosi mukaan. Eli voit siis etsiä erikseen vaikka painonpudotusta tukevia ravintolisiä, treenin jälkeiseksi tarkoitettuja ravintolisiä tai vegaaneja ravintolisiä. Voit myös etsiä tuotteita hakupalkin kautta. Tuotteita löytyy useassa eri maussa. Niitä vertaillessa sinun kannattaa kiinnittää huomiota niiden ravintoarvoihin sekä siihen, mihin ravintolisä on tarkoitettu.
 
Myprotein verkkokaupasta osto
Myproteinilla on suomenkieliset sivut, joiden kautta voit ostaa heidän tuotteitaan. Tuotteet lähetetään EU:n sisältä, eli sinulle ei tule tulleja maksettavaksi ostosta. Voit valita toimitustavaksi toimituksen noutopisteeseen, toimituksen kotiovelle tai pikatoimituksen. Myprotein tarjoaa ilmaisen toimituksen noutopisteeseen yli 50€ tilauksille, ilmaisen kotitoimituksen yli 70€ tilauksille ja ilmaisen pikatoimituksen yli 150€ tilauksille.
Jos muutat mielesi ja et haluakaan tuotteita, jotka tilasit, saat palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä niiden vastaanottamisesta. Et kuitenkaan saa avata tai testata tuotteita ennen palautusta vaan niiden tulee olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Tuotteet tarkastetaan, kun palautus saapuu takaisin Myproteinille. Kaikki muut tuotteet voi palauttaa paitsi alusvaatteet ja kasvomaskit hygieniasyistä.
 
Kokemuksia, risuja ja ruusuja Myproteinista 
Oletko ostanut Myproteinin verkkokaupasta tai kokeillut heidän tuotteitaan? Oletko kenties joutunut palauttamaan tuotteita? Oletko ottanut yhteyttä Myproteinin asiakaspalveluun? Kerro meille, menikö maksu vaivattomasti, onnistuiko palautus helposti tai oliko asiakaspalvelu ystävällistä. Jos sinulla on mitään kokemuksia Myprotein -yrityksestä, joita voisit jakaa – kerro meille! Kerro kokemuksestasi, arviostasi tai yleisistä ajatuksistasi. Näin me voimme jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut kuluttajat tai tietävät kannattaako heidän verkkokaupastaan ostaminen
 
Harkitsetko puolestaan Myprotein -yrityksen tuotteiden tai heidän verkkokaupasta ostamista? Lue ensin minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut heistä! Näin selvität, onko Myprotein luotettava ja kannattaako heidän tuotteitaan ostaa.