SuomiArvostelut

  Arvostelut Zooplus

  Arvostelut Zooplussasta
  Kiinnostaako sinua kissan ruuat ja tarvikkeet? Onko sinulla koira tai koira tulossa ja pitäisi tilata koiranruoat ja muut tarvikkeet mahdollisin nopeasti? Onko sinulla muita lemmikkejä, jotka voisivat tarvita jotain eläinten ruokaan liittyvää? Siinä tapauksessa Zooplussa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Zooplussasta
  Zooplus AG on lemmikkieläinten ruokien ja tarvikkeiden online-jälleenmyyjä, jonka pääkonttori sijaitsee Münchenissä, Saksassa. Vuonna 1999 perustettu verkkokauppayritys toimittaa nyt 30 maahan Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Vuoden 2008 listautumisannin jälkeen Zooplus on listattu Frankfurtin pörssissä ja se on osa SDAX-osakemarkkinaindeksiä. Vuoden 2015 ensimmäisen vuosipuoliskon myynti oli 344 miljoonaa euroa eli 34% enemmän kuin vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla. Yhtiö arvioi vuoden 2015 myynnin olevan vähintään 725 miljoonaa euroa. Huolimatta uudesta kilpailijasta Amazonista, Zooplus toteutti 1 342 miljoonaa euroa kokonaismyynnistä vuonna 2018. Kasvu 21% edelliseen vuoteen verrattuna. Zooplussan asiakaspalveluun saa yhteyttä yhteydenottokaavakkeella tai puhelinnumerosta: 01234430366 (maanantaista perjantaihin 8-17 & lauantai 8-14). Heidän pääkonttori sijaitsee postia varten osoitteessa: Zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München ja osoite palautustuotteita varten: Carbon 207 Siskin Drive Middlemarch Business Park Coventry CV3 4FJ

  Zooplussan tuotteet ja palvelut

  Zooplussa myy lemmikkieläimille ruokatarvikkeita verkkokaupassaan. Sillä on yli 8000 tuotetta varastossaan ja valmiina lähetettäväksi. Se tekee yhteistyötä monien toimituskumppanien kanssa Euroopassa, jotta se voisi lähettää 28 eri maahan. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan toimituskuluitta. Zooplussan verkkokaupasta pystyy ostamaan ruokaa ja muita oheistarvikkeita koirille, kissoille, hevosille, linnuille, akvaariokaloille ja pieneläimille, kuten kanit, marsut, rotat, hamsterit, chinchillat, hiiret ja gerbiilit, fretit, degut, oravat ja siilit. Esimerkiksi siileille saa 2.5 kilon ruokaämpärin 8 eurolla, mikä sisältää kuivattuja hedelmiä, jauhomatoja, äyriäisiä ja pähkinöitä. Koirille ja kissoille löytyy monien eri tuotemerkkien ja ruokatarvikkeiden ohella erilaisia oheistarvikkeita, kuten: kissanhiekat, raapimispuut, kissan lelut, punkkipannat ja punkkikarkoittimet, kissan pedit ja kodit ja kissan herkut. Koirille löytyy ruokien ohella koirankoppeja, hihnoja, pantoja ja valjaita, lelut ja agility, koiran kuljetus ja koiran vaatteet. Zooplussa tarjoaa myös uutiskirjeen, jossa esimerkiksi kerrotaan suosituimmista tuotteista, kuten kissan ruuista tai lintuhäkeistä ja Zooplussan tuotteet ja palvelut löytyvät myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa. Zooplussa tarjoaa myös affiliate-ohjelman, jossa saa jopa 4% komissiota jokaisesta tilauksesta ja ajan tasalla olevat tuotetiedot (csv.) sekä linkit verkkokauppaan. Zooplussalta löytyy myös oma sovellus lemmikkieläimiä ja niiden ruokatarpeita ajatellen.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Zooplussasta
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko eläinruokatarpeet tyydytettyä ja samalla sait ruokatarvikkeet ostettua ja juhlavieraat iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  B2B-verkkokaupat: 10 Mrd business Suomessa. Vieraana Perttu Tolvanen ja Heikki Toivo, North Patrol

  Zooplus
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  8
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Ihan ok

  Tuotteet hyviä ja laaja valikoima, mutta pakkaustaito heikkoa, laatikko tulee enemmän säännöllisesti palasina kuin ehjänä, joka karsii ostajia, jos tilaa keskiverto laatikon täyteen, saattaa tuotteetkin säilyä ehjänä, ei minkäänlaisia pehmukkeita, tavarat vain seilaa lähetyksen ajan laatikossa

  : Heidi Saajola11-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  6
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Zooplus

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Zooplus luotettava yritys?

  Zooplus on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Zooplus tarjoaa?

  Zooplus on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Eläinkaupat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Zooplus-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.