SuomiArvostelut

  Arvostelut PetenKoiratarvike

  Haluatko lemmikillesi sitä parasta? Onko sinulla hakusessa koiranruuat tai kissan ruuat? Haluatko jyrsijällesi jotain pureskeltavaa? Onko tarvetta koirahieronnalle tai eläinlääkäri tai ravintoneuvojapalvelulle lemmikkiäsi kohtaan? Tarvitsetko trimmausta lemmikillesi? PetenKoiratarvike voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  PetenKoiratarvikkeesta
  PetenKoiratarvike.com on suomalainen lemmikkeihin ja niihin tarvikkeisiin omistautunut lemmikkitarvikeliike. PetenKoiratarvikkeen verkkokauppa syntyi jo vuonna 2004 ja maaliskuussa 2012 avattiin 1000 m² myymälä Porvoon Kuninkaanporttiin. Lokakuussa 2016 kyseinen kiviliike siirtyi pinta-alaltaan suurempaan tilaan 1200 m² Vantaan asuinalueelle Tammistoon. Marraskuussa 2017 avautui toinen suurmyymälä Pirkkalan kauppakeskukseen Veskaan. Lisäksi kesällä 2019 Raisioon avautui 3. myymälä. Toukokuussa 2019 Tammiston myymälän yhteyteen avattiin Peten Eläinlääkäripalvelut: siellä oleva vastaanotto voi olla eläinlääkäriä jännittävälle lemmikille stressivapaampi kokemus. Sen palveluihin kuuluvat esim. Terveystarkastukset, rokotukset, punkkisuojaukset ja mikrosirutukset. PetenKoiraTarvikkeen asiakaspalvelu kaikessa sen palveluihin ja tilauksiin liittyvässä toimii sähköpostiosoitteessa info@petenkoiratarvike.com ja sen puhelinumero on: 0800 418 410 Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9.00-17.00

  PetenKoiratarvikkeen tuotteet ja palvelut
  Tämän verkkokaupan tuotekategiroita ovat sivuston ylälaidassa: koirat, kissat, eläinlääkäriruuat, palvelut, tuotemerkit ja tarjoukset. Itse etusivulla näytetään tarjoustuotteita kuvineen ja eräänlaisia palvelun “bestsellereitä” eli tuotteita, jotka ovat suosittuja ja joita myydään siten mahdollisimman paljon. Verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille. Esimerkiksi koiralle löytyy tuotteita seuraavista kategorioista: koiranruoka, luut ja herkut. ulkoilu, koiran vaatteet, hoito ja terveys, trimmaus ja turkinhoito, lelut, pedit ja alustat, häkit, aidat ja portit, koti ja piha, harrastukset ja koulutus ja kuljetus ja autoilu. Kissoille taasen löytyy kissanruokaa, kissanhiekkaa ja vessoja, kiipeilypuita ja raapimatolppia, kotiin ja pihaan, leluja, hoito ja terveys, ulkoilu, kuljetus ja kantaminen, herkut, turkinhoito ja koulutus ja harrastukset. Pieneläimistä ja niiden tuotteista löytyy edustettuina muun muassa kanit, marsut, hamsterit, rotat, gerbiilit ja kesyhiiret, chinchillat ja degut ja fretit. Tuotemerkit ovat jaeteltu aakkosjärjestyken mukaan, ja niitä on ainakin yli 100 eri eläintarvikkeisiin liittyvää. Muita PetenKoiratarvikkeen muita palveluita ovat muun muasssa eläinlääkärin vastaanotto, jonka osoite sijaitsee Tammiston myymälän tiloissa osoitteessa Sähkötie 2-6, 01510 Vantaa. Lisäksi on mahdollista myös trimmaus, jolloin lemmikin turkki laitetaan kuntoon rodunomaisten tarpeiden ja yksilöllisten toiveiden. Trimmauspalveluvalikoimaan kuuluu mm. koiran turkin ajelu, siistintä, nypintä, pesu ja kynsienleikkuu. Sen voi tilata joko verkkosivuston kautta tai numerosta tai 050 325 1211. Trimmaaja sijaitsee Raision myymälän tiloissa osoitteessa Itäniityntie 14, 21280 Raisio. Samoissa tiloissa onnistuu myös koiran hieronta. Vantaan toimipisteessä on myös mahdollista tilata ruokavalioneuvontaa lemmikille, jolloin voi luoda yksilöllisen ravintosuunnitelman tai kysyä neuvoa, onko nykyinen ruokavaltio ihanteellinen lemmikille. Petenkoiratarvike.com maksaminen tapahtuu Klarna Checkout -maksujärjestelmällä, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Verkkokaupassa maksaminen onnistuu käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai valitsemalla jonkin Klarnan maksutavoista. Klarna Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ilman kuluja tai korkoa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit PetenKoiratarvikkeesta

  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Johku -verkkokauppa-alustan esittely

  PetenKoiratarvike
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  6
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  6
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  6
  Toimitus
  rating
  6

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Tyytyväinen

  Olen tilannut täältä monta kertaa tuotteita koiralleni ja olen aina ollut tyytyväinen tuotteisiin ja niiden nopeaan toimitukseen! 😊

  : Anne 12-03-2021
  Sanna23-07-2021

  Tein ensimmäisen tilauksen Peten Koiratarvikkeesta, mutta en varmasti viimeistä. Tilauksen tekemisestä kului 25 tuntia siihen kun paketti oli kotiovella eli todella nopea toimitus! Tilauksen tekeminen oli helppoa ja maksutapavaihtoehtoja oli paljon. Lisäksi tilaamani tuote oli paljon edullisempi kuin muualla ja tuli ilman toimituskuluja. Voin todella suositella tätä firmaa!

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Töykeä

  Eläinlääkäri on töykeä

  : K O05-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa PetenKoiratarvike

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko PetenKoiratarvike luotettava yritys?

  PetenKoiratarvike on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 6/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja PetenKoiratarvike tarjoaa?

  PetenKoiratarvike on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Eläinkaupat, Muut Palvelut, Ravintoneuvonta.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä PetenKoiratarvike-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.