Vestiaire Collective

Kaikki arvostelut

Vestiaire Collective

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Vestiaire Collective

Joka hetki tarvitsemme vaatteita. Kun olemme sisätiloissa tai mukavasti makuuhuoneessamme, meille riittää alusvaatteet. Kun meidän on mentävä ulos, meidän on pukeuduttava rennosti tai muodollisesti riippuen siitä, minne olemme menossa. Tarvitsisimme asusteita normaalien vaatteidemme lisäksi. Asusteita ovat muun muassa kengät, korut, laukut, hatut ja huivit. Yksi yrityksistä, josta voit ostaa muotituotteita, on Vestiaire Collective. Kannattaa kuitenkin lukea rehellisiä arvosteluja Vestiaire Collectivesta ennen kuin ryhtyy holhoamaan sitä. Vestiaire Collective perustettiin vuonna 2009. Yrityksen perustaja pohti syytä siihen, miksi monilla ihmisillä on muotivaateita, asusteita, koruja tai jalkineita, joita he eivät ole käyttäneet pitkään aikaan eivätkä ehkä koskaan pääse käyttämään. Niinpä he tarjosivat alustan, jossa jäsenten yhteisö voi myydä tuotteitaan. Siten henkilö, jolla on muotituote, jota hän ei enää tarvitse, voi myydä ne muille niitä tarvitseville ihmisille. Kun henkilö tilaa tuotteen, jonka toinen henkilö haluaa myydä, myyjä lähettää tuotteen yritykselle, ja yritys lähettää sen ostajalle sen jälkeen, kun se on vahvistanut, että tuote on kunnossa. 

Tuotteet ja palvelut
Vestiaire Collective on markkinapaikka, jossa voi ostaa ja myydä aitoa käytettyä muotia. Yritys kertoo myyväsä tuotteita huomattavalla alennuksella verrattuna vähittäishintaan. Vestiaire Collectivesta voi ostaa muun muassa vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja, kelloja, vöitä, aurinkolaseja, lompakoita, hattuja ja huiveja.  Sisäinen asiantuntijatiimi valvoo ja todentaa kaikki myytävät tuotteet. Väärennösten torjunta on ollut ensisijainen tavoitte. Yritys kertoo, että joka päivä ladataan yli 3 000 uutta tuotetta. Vestiaire Collectivessa keskittyy muotiin, laatuun, aitouteen ja uskolliseen muotiharrastajien yhteisöön.  Vestiaire Collectiven laadunvalvontatiimi on niin keskeinen kaikessa toiminnassa. Prosessi menee seuraavien vaiheiden mukaan: ensin sivustolle lisätään tuotteita.  Asiantuntijatiimi arvioi käyttäjän lataaman tuotteen kuvat, hinnan, tuotemerkin ja kuvauksen varmistaakseen, että tuote on laadukas ja sesongin mukainen. Seuraavaksi myyjä on vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa.  Myyjä voi muokata hintaa, lisätä tietoja ja olla vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa vastatakseen kysymyksiin.  Mitä enemmän myyjä osallistuu yhteisön toimintaan, sitä parempi kokemus ostajalle ja myyjälle. Seuraavaksi myyty tuote lähetetään Pariisin pääkonttorille. Kun kohde on myyty, myyjä saa postimaksullisen laskun. Siellä laadunvalvontatiimi vertaa tuotetta alkuperäiseen tuotekuvaukseen, tarkistaa laadun (saumat, vetoketjut, vuorit, napit sekä kengänpohjat ja -korkokengät) ja etsii merkkejä siitä, että tuote ei ehkä ole aito. Lopulta tuote pakataan ja lähetetään ostajalle.  Jos kaikki on kunnossa, tuote kääritään silkkipaperiin, pakataan ja lähetetään välittömästi ostajalle, jos ei, tuote palautetaan myyjälle, tilaus peruutetaan ja ostos palautetaan kokonaisuudessaan.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Vestiaire Collectiven kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Vestiaire Collective verkkokaupasta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja, kelloja, vöitä, aurinkolaseja, lompakoita, hattuja ja huiveja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Vestiaire Collective valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.