SuomiArvostelut

  Arvostelut mResell

  Miksi ostaa uudesta laitteesta täyttä hintaa, kun tietää elektroniikasta sen, että se menettää arvoaan varsin nopealla aikavälillä. Kuitenkin käytetyn laitteen ostamisessa haasteena on se, että ei välttämättä tiedä sen todellista kuntoa, jolloin voi tulla sika säkissä ostettua. Mrresell voisi olla vastaus tähän pulmaan, koska sinne voi joko myydä käytetyn Applen tai ostaa sellaisen, joka on tarkistettu ennen sitä ja lätkäisty takuu päälle. Lue muiden käyttäjien arvioita siitä, niin tiedät kannattaako sieltä hankkia käytettynä tai myydä.

  Mrresellistä
  Mrresell on perustettu Apple premium -jälleenmyyjäketjun takana olevan ryhmän kautta nimeltään Digital Innin Ruotsissa vuonna 2012. Vuonna 2013 eri alustojen kehitys valmistui ja palvelu aloitettiin Ruotsissa, Puolassa, Australiassa ja Suomessa. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien Mrresell on työskennellyt vain Applen sertifioimien teknikkojen kanssa. Vuonna 2014 suuret päivitykset otettiin käyttöön entistä paremman käyttökokemuksen luomiseksi. Sinä aikana palvelu käynnistettiin myös Espanjassa sekä Isossa-Britanniassa, jolloin ensimmäinen yritysliiketoiminnan retriitti pidettiin Tukholmassa, Ruotsissa. Vuonna 2015 Apple-yhteisöissä perustettiin useita strategisia ja voittoa tavoittelevia kumppanuuksia ja lisäksi avattiin kaksi uutta maata Applen palveluille eli Saksassa ja Alankomaissa. Vuonna 2016 Mrresell työllisti jo 20 henkilöä. Vuonna 2019 tehtiin rakennemuutoksia vastaamaan paremmin nykypäivän ja tulevia joustavia verkkokaupan tarpeita. mResell Service Hub siis avattiin. Mrresellin asiakaspalvelu toimii numerossa +358 9 42453062 (Ma-Pe klo 10-14) ja sen sähköposti on info@mresell.fi.

  Mrresellin tuotteet ja palvelut
  Mrsellistä on mahdollista ostaa ja myydä käytetty Apple-laite. Palvelusta ostettuihin tuotteisiin sisältyy Applen valmistama laturi. Lisäksi pöytätietokoneisiin sisältyy näppäimistö, hiiri ja virtajohto, ellei toisin todeta. Mikäli laitteen mukana toimitetaan mitä tahansa muita lisätarvikkeita, todetaan tämä laitteen tuotekortilla. Mrselliin myydessä ja sieltä ostaessa tuotteen he kertovat laitetiedoissa tarkat tiedot laitteen ominaisuuksista ja itse kunnosta. Mrresell tarkastaa jokaisen laitteen äärimmäisen huolellisesti etsien mahdollisia ongelmia kuten naarmuja, kuolleita pikseleitä, kulumisen jälkiä ja vastaavia. Lisäksi he kirjaavat tiedot tuotekortille, jotta tietää tehdä informoidun ostopäätöksen. Löytyy myös laitekohtaiset valokuvat. Kuntoluokka on asteikolla 3 - 5 kohtalaisesta uuteen. Jokaiselle ostetulle tuotteelle on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kaikilla tuotteille löytyy vähintään 12 kuukauden Käyttöturva. Joihinkin laitteisiin on mahdollista ostaa 18 kuukauden laajennettu käyttöturva. Käyttöturva mahdollistaa laitteen vaihtamisen, mikäli se käyttäjää riippumattomasta syystä menee rikki. Mrresellistä voi maksaa pankki- ja luottokorteilla, verkkopankkimaksuilla, Klarnan osamaksulla ja Klarnan laskulla.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Mrresellistä.
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko käytetty Apple-tuote perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  ROSULIKKA-VERKKOKAUPPA

  mResell
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa mResell

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko mResell luotettava yritys?

  mResell on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja mResell tarjoaa?

  mResell on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä mResell-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.