SuomiArvostelut

  Arvostelut Farfetch

  Oletko huippulaadukkaan, personalisoidun muodin ystävä ja haluat näyttää omaa tyyliäsi vaatteilla, jotka voit ostaa suoraan oman kotisi mukavuudesta? Haluatko laajan valikoiman ainutlaatuisia vaatteita eri maailmanlaajuisilta merkeiltä, joista valita, kaikki yhdestä myymälästä? Farfetchsaattaa olla verkkokauppa juuri sinulle. Mutta minkä laatuisia vaatteita he oikeasti tarjoavat? Ovatko heidän käyttämänsä kankaat mukavia päällä? Kuinka pitkiä heidän toimitusaikansa ovat? Kuinka kestäviä vaatteet ovat, ovatko ne hintansa väärtejä? Onko heillä kunnollinen ja ystävällinen asiakaspalvelu siltä varalta, että sinulla on ongelmia toimituksen tai vaatteiden kanssa? Lue arvosteluja, jotka Farfetchin edelliset asiakkaat ovat jättäneet tietääksesi, mitä heillä on sanottavaa yrityksestä ja mitä voit odottaa heidän palvelultaan.

  Tietoa
  Farfetch

  , perustettu vuonna 2007, on laadukkaiden vaatteiden online-myymälä, joka on olemassa niille, jotka rakastavat muotia. He uskovat yksilöllisyyden voimaannuttamiseen ja tämän takia heidän keskittymisensä on tarjota ainutlaatuisia vaatteita ja viimeisimpiä trendejä kaikille asiakkailleen. He keskittyvät kestävään muotiin ja puhtauteen, kaukaahaettuun, muutoksiin, tietoisuuteen ja kierrätykseen erittäin positiivisesti. Heidän tavoitteensa yrityksenä on voimaannuttaa yksilöllisyyttä ja toimia maailmanlaajuisena teknologian alustana, joka yhdistää kuluttajia, kuraattoreja ja luojia, kaikkien näiden tarkoituksena on inspiroida rakkautta muotiin ihmisille. Farfetch saavuttaa tämän käyttämällä 100% kierrätetyillä ja Forest Stewardship Council(FSC) -sertifioiduilla pakkauksilla, joka vähentää kuluja ja hiilijalanjälkiä lähettämällä tuotteet suoraan myymälästä kauppaan, joka on lähellä kuluttajaa. Heillä on myös eettisten lähteiden politiikka, joka varmistaa, että tuotteita, jotka on tehty eläimen karvasta tai uhanalaisista eläimistä, ei myydä heidän sivustollaan. Farfetch uskoo myös vaurioituneiden vaatteiden korjaamiseen, joten jokaista laadukasta tuotetta voidaan käyttää monta kertaa, eikä se vain joudu roskiin yhden käyttökerran jälkeen.

  Tällä videolla Tamar Majarian kertoo Farfetchistä hieman yksityiskohtaisemmin.

  Farfetch

  on äskettäin allekirjoittanut uudistuskumppanuuden Chanelinkanssa luodakseen mukautetun suurentuvan jälleenmyyntikokemuksen Chanelin myymälöissä. Heillä on myös sisältöyhteistyö Guccin kanssa. Tämä tuo uusia ja innovatiivisia ideoita ihmisille.

  Palvelut

  Tuotteet, jotka Farfetch tarjoaa, voidaan löytää heidän sivustoltaan eri osioissa, jotka on jaettu eri kategorioihin, miehet, naiset ja lapset. Tuotteet jaetaan sitten eteenpäin alaosioihin kuten Uudet, Trendaavat, Suunnittelijat, jotka sisältävät merkkejä kuten Balenciaga, Fendi, Gucci, Prada, Burberry, Jimmy Choo, Valentino ja monia muita. Sivustolta voit löytää myös vaatetusta, kenkiä, laukkuja, asusteita kuten vöitä, silmälaseja & kehyksiä, huiveja, sateenvarjoja ja lompakkoja & käsilaukkuja, juoksukenkiä, koruja sekä kelloja. Lasten osio jakautuu kategorioihin: Suunnittelijat, poikavauvat, tyttövauvat, kengät, lastenhuone ja alennus.

  He varmistavat, että he tekevät parhaansa tarjotakseen parasta mahdollista palvelua asiakkailleen tarjoten ilmaisia palautuksia ja noutopalveluja asiakkaille, jotka eivät ole tyytyväisiä tilauksensa kanssa tai jos muita ongelmia ilmaantuu. Jos päätät noutaa tilauksesi sen sijaan että odottelet sitä, voit myös valita vaihtoehdon "Klikkaa ja nouda", jolloin voit noutaa tilauksesi itse välittömästi! Farfetch tarjoaa myös vaivattomia maksutapoja, jotka antavat asiakkaille nopean, helpon ja turvallisen tilausprosessin. Voit myös tilata heidän uutiskirjeensä saadaksesi aikaisen pääsyn alennuksiin ja räätälöityihin uusiin julkaisuihin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko koskaan tilannut vaatteita Farfetchin verkkosivulta? Haluaisimme kuulla lisää kokemuksestasi heidän palvelunsa kanssa. Harkitse ostamista heidän myymälästään lukemalla arvosteluja muilta asiakkailta. Lue, mitä heillä on sanottavaan heidän kokemuksestaan Farfetchin palveluiden ja asiakaspalvelun kanssa. Selvitä, onko Farfetch luotettava kun tulee laatuun ja toimitukseen sekä onko yritys luotettava ja onko heillä hyvä asiakaspalvelu, joka auttaa sinua, kun kohtaat ongelmia tilauksesi kanssa. Jos olet joku, joka on jo kolunnut Farfetchin läpi, toivomme, että käyttäisit muutaman minuutin ajastasi ja kirjoittaisit arvostelun kokemuksestasi täällä.

  Farfetch
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Farfetch

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Farfetch luotettava yritys?

  Farfetch on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Farfetch tarjoaa?

  Farfetch on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Farfetch-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.