Ssense

Kaikki arvostelut

Ssense

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Ssense

Verkkokaupat ovat vallanneet kasvavissa määrin markkinaa perinteisiltä kivijalkakaupoilta lähes joka alalla, eikä vaateala ole poikkeus. Ssensen kaltaiset vaatekaupat netissä ovat saavuttaneet suosiota kuluttajien keskuudessa ennen kaikkea siksi, että vaatteiden ostaminen kotoa vaatii huomattavasti vähemmän vaivannäköä kuin niiden ostaminen vaatehyllyjen välissä henkareita hypistellen. Hyvän verkkovaatekaupan löytäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa, ja niinpä onkin hyvä ajatus tutustua mahdollisimman moniin vaihtoehtoihin. Jotta tämä prosessi ei veisi kohtuuttomasti aikaasi, me tarjoamme sinulle alla lyhyen yhteenvedon Ssensestä. Siinä pyrimme antamaan sinulle kuvan siitä, millainen yritys on kyseessä. Yhdistettynä ohesta löytyvään kommenttipalstaan tämä sivu tarjoaa tiiviin tietopaketin, joka toivon mukaan helpottaa itsellesi sopivan verkkovaatekaupan etsintää.

Tietoa Ssensestä
Ssense on vuonna 2003 perustettu yritys, joka pitää päämajaa kanadalaisessa suurkaupungissa Montrealissa. Sieltä käsin se toimittaa vaatteita ja asusteita ympäri maailmaa, nykyisellään noin 150 eri maahan. Yritys markkinoi itseään nostamalla esiin, että sen tuotteet sekoittavat luksustyyliä arkisempaan streetwear-tyyppiseen muotiin. Ssense on niin sanottu vaatteiden vähittäismyyjä, eli se ostaa tuotteensa ulkoisilta valmistajilta ja myy ne edelleen kuluttajille. Yritys ilmoittaa, että kaikki tuotteet ajetaan laadunhallinnan läpi, jotta varmistutaan siitä, että tuotteet ovat laadukkaita ja tulleet Ssensen haltuun ilman välikäsiä suoraa tuotteiden valmistajilta.

Ssensen tuotteet ja palvelut
Ssense myy sekä miesten- että naistenvaatteita, ja tekeekin tämän hyvin selväksi heti yrityksen verkkosivuille saavuttaessa. Heti aloitussivulta asiakas voi tarpeidensa mukaan siirtyä jompaankumpaan näistä kahdesta yläkategoriasta. Ssense nostaa myös tarjouskampanjansa esiin jopa monia muita verkkokauppoja selkeämmin. Jos asiakas ei halua lähteä selaamaan tuotteita näiden kampanjoiden tai muiden sivustouutisten kautta, ovat varsinaiset tuotekategoriat hiukan tavanomaista paremmin piilossa. Kun asiakas siirtyy tutkimaan joko naisten- tai miestenvaatteita, esitetään hänelle pitkä lista tuotteita, joita voi ryhtyä karsimaan erilaisten suodattimien avuilla. Bränditietoisuus korostuu, sillä pääasiallinen suodatusperuste Ssensen verkkosivuilla on halutun tuotemerkin valitseminen. Tuotteita voi kuitenkin selata myös tuotetyypin mukaan, joskin nämä kategoriat ovat verrattain ylimalkaisia, sillä niitä on yhteenvetomme kirjoitushetkellä vain neljä: asusteet, laukut, vaatteet ja kengät. Etenkin vaatekategoria on ymmärrettävästä syystä laaja ja sisältää niin takkeja, liivejä kuin paitoja ja housujakin. Siksi brändin perusteella suodattaminen saattaa olla sivustolla tarpeen. Tuotteita voi selata myös värin perusteella. Lisäksi sivustolla on erillinen toiminto, jolla hausta voi rajata pois kaikki tuotteet, jotka eivät ole sillä hetkellä tarjouksessa. Lopuksi mainittakoon, että pääkategorioiden "miestenvaatteet" ja "naistenvaatteet" ohella Ssensellä on myös erillinen tuoteryhmä "kaikki muut", joka on juuri sitä, miltä kuulostaakin: sekalainen valikoima tuotteita sisältäen muun muassa lastenvaatteet.

Ssense suomalaisille
Ssensen verkkosivuja ei valitettavasti ole nykyisellään mahdollista käyttää suomeksi. Kielipaletista löytyy tällä hetkellä englanti ja ranska – mikä käy järkeen Montrealin ollessa kaksikielinen kaupunki – sekä kiina, korea ja japani, joiden kautta Ssense pyrkii ojentamaan kättään myös Itä-Aasian markkinoille. Millään tapaa suomalaisten palvelemiseen suuntautunut yritys ei siis ole kyseessä. Ssense kuitenkin toimittaa tuotteitaan tarvittaessa myös Suomeen.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Ssensen asiakkailta
Millainen verkkokauppa Ssense lopulta on? Vaikka oletkin toivon mukaan saanut yhteenvedostamme arvokasta tietoa Ssensestä ja sen liiketoiminnasta, ei mikään voita käytännön kokemusta tiedonlähteenä. Sitä voit pyrkiä haalimaan ohesta löytyvistä arvosteluista. Nämä arvostelut ovat lähtöisin muilta lukijoiltamme, jotka ovat käyneet tällä sivulla ennen sinua. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos sinulla itselläsi on kokemusta Ssensestä ja haluat auttaa itsesi jälkeen tänne saapuvia lukijoita, voit jättää arvostelupalstalle myös oman kommenttisi. Näin voit hyvin konkreettisella tavalla helpottaa muiden verkkovaatekauppaa etsivien tiedonhakua.