Selfridges

Kaikki arvostelut

Selfridges

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Selfridges

Tavarataloja ja vaatteiden verkkokauppoja on nykyään satoja, ellei jopa tuhansia. Voikin olla vaikeaa arvioida, mistä tuote kannattaa ostaa. Oletko kenties miettinyt uusien laadukkaiden kenkien tai takin ostoa? Myös luksustuotteita myyviä kauppoja on todella paljon. Yksi näistä on Selfridges, jonka tarjoamasta löytyy useat tunnetut luksusbrändit. Mutta miten Selfridgesistä ostaminen onnistuu? Toimittaako Selfridges Suomeen? Onko se luotettava yritys? Mitä brändejä Selfridgesistä voi ostaa? Lue Suomiarvostelut -sivuilta muiden kuluttajien arvosteluja Selfridgesistä niin selvität, onko tämä ostotarpeesi tyydyttämiseen oikea yritys. 

Mikä Selfridges on?
Selfridges on Isossa-Britanniassa toimiva tavarataloketju, joka perustettiin vuonna 1908. Selfridgesin perustaja on yhdysvaltalainen Harry Gordon. Hän tuli vuonna 1906 Lontooseen ja lopulta perusti ensimmäisen Selfridges tavaratalon vuonna 1909. Kyseinen tavaratalo Lontoon Oxford Streetillä toimii edelleen Selfridgesin lippulaivamyymälänä. Selfridges laajensi vuosien varrella ensin eri puolille Isoa-Britanniaa ja myöhemmin myös kansainväliseksi toimijaksi verkkokaupan kautta. 

Nykyään Selfridgesillä on useita tavarataloja sekä verkkokauppa, joka toimittaa myös Suomeen. Selfridgesin tavarataloja on Lontoossa, Birminghamissa ja Manchesterissa. Yrityksen kivijalkakaupat Isossa-Britanniassa ovat tunnettu arkkitehtuuristaan. Esimerkiksi Daniel Burnhamin suunnittelema Selfridgesin Lontoon liike on monelle turistille turistinähtävyys. Selfridgesin historiasta on tehty TV-sarja nimeltään Mr Selfridge. Selfridges keskittyy pääosin luksustuotteiden myyntiin. Se tuli aikoinaan tunnetuksi kaikille tutusta lauseesta: ”Asiakas on aina oikeassa”. Lausetta käytettiin Selfridgesin mainonnassa usein.

Mitä tuotteita Selfridges myy?
Selfridges myy satojen brändien tuotteita. Selfridgesiltä löytyy miesten-, naisten- ja lastenvaatteita sekä asusteita. Lisäksi yritys myy kodintuotteita, kosmetiikkaa sekä ruokatuotteita. Selfridgesin valikoima on pääosin keskittynyt kalliimpien luksusmerkkien tuotteisiin. Näihin kuuluu esimerkiksi Christian Louboutin, Ralph Lauren ja Yves Saint Laurent. 

Vaatevalikoimasta löytyy esimerkiksi takkeja, housuja ja paitoja sekä miehille että naisille. Lisäksi Selfridgesillä on lastenosasto, jossa myydään 0–16-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettuja vaatteita ja asusteita. Ruokapuolella Selfridges myy esimerkiksi suklaita, erikoiskahveja, alkoholituotteita sekä kakkuja. Löydät verkkosivuilta kaikki eri kategoriat ja niiden alta vielä niihin liittyvät alakategoriat. Voit myös selata tuotteita brändeittäin.

Selfridges toimittaa myös Suomeen. Toimituksen hinta selviää tilauksen yhteydessä ennen maksuasi. Maksutapoina Selfridgesin verkkokaupassa käy Visa, Mastercard, American Express, Delta, Paypal ja Alipay. Voit myös maksaa Selfridgesin lahjakortilla. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja myöhemmin myös toimitusvahvistuksen. 

Tulli ja arvonlisäveromaksut
Selfridgesin sivuilta tilattaessa, tuotteet tulevat Isosta-Britanniasta. Selfridges tarjoaa verkkokaupassaan tax-free ostosten teon kaikille, jotka tilaavat EU:n osoitteeseen. Tämä tarkoittaa, että tuotteissa ei huomioida Ison-Britannian arvonlisäveroa. Kuitenkin Brexitin myötä, sinun tulee maksaa Suomen arvonlisävero, kun tuotteet saapuvat Suomeen. Saat kuriiriyritykseltä tai Suomen tullilta ohjeet arvonlisäveron maksamiseksi tilauksen saapuessa Suomeen. 

Selfridgesistä ostettujen tuotteiden palautus
Selfridgesistä ostetut tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa 28 päivän sisällä tuotteen saapumisesta. Löydät Selfridgesin verkkosivuilta ohjeet tuotteiden postittamiseksi takaisin yritykselle. Kun tuotteet saapuvat Selfridgesille, palauttavat he tuotteiden summan alkuperäiselle maksutavalle. Jos maksoit lahjakortilla, tuotteiden summa palautetaan takaisin lahjakortille. Palautettavien tuotteiden tulee kuitenkin olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan.

Kokemuksia, kritiikkiä ja kehuja Selfridgesistä
Oletko tilannut Selfridgesin verkkokaupasta tuotteita? Haluaisimme kuulla, oliko kokemus sellainen kuin odotit. Olivatko tuotteet hyväkuntoisia sinulle saapuessa? Sujuiko maksu verkkokaupassa helposti ja tuotteiden toimitus vaivatta? Tai oletko kenties ottanut yhteyttä asiakaspalveluun tai joutunut tekemään palautuksen? Kerro meille kokemuksestasi! Haluamme jakaa sinun kokemuksesi Selfridgesistä, jotta muut voivat joko välttää hutiostoksen tai varmistua, että sivusto on luotettava. 

Harkitsetko Selfridgesin kaupasta ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko yritys luotettava ja onko kokemus yrityksen kanssa asioinnissa ollut hyvä.