nobebeauty.fi

Kaikki arvostelut

nobebeauty.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

nobebeauty.fi

Kosmetiikka ja meikit säilyvät avattuna yleensä noin 6-12 kuukautta hieman tuotteesta riippuen. Sinunkin kaapistasi ehkä siis löytyy jo vanhentuneita tuotteita. Jos mietitkin näiden tuotteiden päivittämistä uusilla, saatat haluta tilata verkkokaupasta uudet tuotteet tilalle. Yksi kauneuden verkkokauppa on Nobe Beauty. He myyvät erilaisten kauneuden brändien tuotteita. Onko Nobe Beauty luotettava? Onko tilauksen teko helppoa? Entä jos tulee tehdä palautus, miten se onnistuu? Lue Suomiarvostelut verkkosivuilta muiden tilanneiden kokemuksia Nobe Beauty yrityksestä. Näin saat kerättyä lisätietoa yrityksestä ja siitä, onko se luotettava.
 
Mikä on Nobe?
Nobe on suomalainenverkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2015. Se perustettiin kauneudentuotteiden myynnin ja inspiraation jakamisen vuoksi. Verkkokaupan omistaa suomalainen NBI Nordic Beauty Import Oy. NBI Nordic Beauty Import Oy on kosmetiikan maahantuontiyritys. Nobe Beautylla on asiakaspalvelu, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta info@nobebeauty.fi. Nobe Beautyn pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Mitä Nobe myy?  
Nobe myy kauneudentuotteita kuten meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita sekä muita kauneuteen liittyviä tuotteita. Nobe Beauty verkkokaupassa myydään eri merkkejä, joita NBI Nordic Beauty Import Oy maahantuo. Esimerkiksi meikkimerkkejä Nobe Beautyn verkkokaupassa on Made By Mitchell, Oh My Lash sekä Karla Cosmetics. Puolestaan ihonhoitotuotteita Nobe Beautylla on muun muassa LuLuLun, BYBI sekä Frank Body merkeiltä.
 
Jokaisen kategorian alta löytyy myös useita alakategorioita kuten silmämeikit, huulimeikit ja kasvomeikit. Voitkin siis selailla tuotteita kategorioittain tai sitten hakea erikseen tuotenimellä, jos tiedät, mitä etsit. Nobe Beauty verkkokaupassa on myös Beauty Outlet, jossa he myyvät alennettuun hintaan esimerkiksi valikoimasta poistuvia tuotteita. Kauneustuotteiden lisäksi verkkokaupan valikoimasta löytyy muita tuotteita kuten termosvesipulloja sekä kestovanulappuja.
 
Nobesta osto, tuotteiden toimitus ja palautus
Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, voit lukea siitä lisää tuotesivuilta. Tuotesivuilta löytyy tuotteen hinta, sen saatavuus, tuotekuvaus sekä tarkat tuotetiedot kuten raaka-aineet. Kun tiedät mitä ostat, voit siirtyä kassalle, jossa sinun tulee täyttää tiedot ja siirtyä maksamaan. Tilausta varten tulee kertoa sähköpostiosoite, nimitiedot sekä osoitetiedot.
 
Nobe Beauty verkkokaupassa maksutapoina käy Klarna -lasku, erämaksu, suomalaiset verkkopankit sekä pankki- ja luottokortit. Tuotteet toimitetaan Postiin tai Postin pakettiautomaattiin noin 5 euron hinnalla tai kotiintoimituksena noin 8 euron hintaan. Tilaukset saapuvat noin 1-3 arkipäivässä. Nobe tarjoaa yli 50 euron tilauksille ilmaisen postituksen. Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja myöhemmin toimitusvahvistuksen, jossa on myös seurantakoodi tilauksen toimituksen seuraamista varten.
 
Niin kuin suomalaisissa verkkokaupoissa täytyy olla, myös Nobe Beauty tarjoaa 14 päivän ilmaisen palauttamisoikeuden. Palauttamisoikeus koskee kaikkia käyttämättömiä ja avaamattomia tuotteita paitsi hygieniatuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, sinun tulee ottaa yhteyttä Noben asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@nobebeauty.fi. Kun palautus saapuu Nobe Beautylle ja se on käsitelty, saat ostosta hyvityksen. Jos valitsit maksutavaksi laskun, hyvitetään lasku ja sinun ei tarvitse sitä maksaa. Puolestaan jos maksoit esimerkiksi verkkopankilla, maksu hyvitetään sinun tilillesi.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Nobe Beauty verkkokaupasta
Onko sinulla kokemusta Nobe Beauty verkkokaupassa asioinnissa? Oletko kenties tilannut esimerkiksi meikkejä tai ihonhoitotuotteita heiltä? Jaa meille kokemuksesi Nobe Beauty kaupasta! Haluamme kuulla miten asiointisi sujui ja oliko siinä jotain parantamisen varaa. Löysitkö etsimäsi tuotteet helposti verkkokaupan valikoimasta? Tuliko toimitus ajallaan? Onko Nobe Beauty mielestäsi luotettava yritys? Jaa meille arviosi, ajatuksesi ja kokemuksesi. Näin voit auttaa muita ostopäätöstä pohtivia selvittämään, kannattaako Nobe Beauty yritykseen luottaa.
 
Mietitkö puolestaan Nobe Beauty verkkokaupasta tilaamista? Lue mitä kokemuksia muilla on ollut heidän verkkokaupastaan! Näin saat lisätietoa siitä, miten yritys toimii ja kannattaako heidän kanssaan asioida.