Hajuvesi.fi

Kaikki arvostelut

Hajuvesi.fi

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

E
Eeva Lohilahti
Tuotteet tuli nopeasti. Kilpailukykyiset hinnat. KiitosLue lisää
P
Paavo
Käsittämättömän hidasta. Luvataan toimittaa 2-5 päivässä. Nyt on mennyt 10 päivää!! Eikä tuotetta näy eikä kuulu. En suosittele kenellekään. Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Nopea toimitus

  Tuotteet tuli nopeasti. Kilpailukykyiset hinnat. Kiitos


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Toimitus

  Käsittämättömän hidasta. Luvataan toimittaa 2-5 päivässä. Nyt on mennyt 10 päivää!! Eikä tuotetta näy eikä kuulu. En suosittele kenellekään.


Muut katsoivat

Logo Gearbest
Gearbest
0 arvostelut

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mit&...

Logo TwistBe
TwistBe
0 arvostelut

Oletko henkilö, joka antaa ihollesi sen tarvitseman hoidon ja huolenpidon? Ymmärrätkö ihosi suojelemisen, puhtaana ja terveen&a...

Logo Matkavaruste
Matkavaruste
2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood
Banggood
1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Hajuvesi.fi

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttää aikaa laittautumiseen ainakin joskus. Mutta mistä löydät parhaat hajuvedet ja kosmetiikan verkossa? Olemassa on niin monta verkkokauppaa, merkkiä, jälleenmyyjää ja tavarataloa, että joskus on vain hankalaa päättää paikka, josta löydät kaiken haluamasi ja joka on rahan käyttämisen arvoinen paikka. Yksi paikka, joka erikoistuu hajuvesien myyntiin, on Hajuvesi.fi. Mutta millaisia hajuvesiä he myyvät? Mitä voidaan sanoa toimitusajasta? Millaista asiakaspalvelua voit odottaa heiltä, ovatko he töykeitä vai aidosti ystävällisiä kun tarvitset apua missä vain asiassa? Lue arvosteluja, jotka ovat kirjoittaneet asiakkaat, jotka ovat jo kokeilleet Hajuvesi.fin sivustoa, asiakaspalvelua ja tuotteita. Voit saada heiltä selville kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ja voit itse päättää, onko sivusto sopiva sinulle. 

Tietoa Hajuvesi.fistä
Hajuvesi.fi on verkkokauppa, jonka harjoittaa Parfym Sverige AB vuodesta 2005 alkaen, ja se erikoistuu hajuvesien myyntiin, mutta löydät sivustolta myös hiusten- ja ihonhoitoa sekä meikkejä. Sivusto on yksi johtavista kauneudenhoitotuotteiden jälleenmyyjistä ja on onnistunut keräämään yli 700 000 asiakasta julkaisunsa jälkeen. Kun puhutaan hajuvesistä, he myyvät huippumerkkejä, kuten Hugo Boss, Guess, Versace, Calvin Klein, Lacoste, Diesel, Escada, Juicy Couture ja Armani. Hajuvesiä on myös monelta eri kuuluisuuden henkilöltä, kuten Ariana Grandelta, Britney Spearsilta, Jennifer Lopezilta, Katy Perrylta ja One Directionilta. 

Hajuvesi.fistä löydät myös hiustenhoitoa, kuten hiustenkäsittelyaineita, seerumeita, shampoita, hoitoaineita ja hiusmaskeja muun muassa merkeiltä Wella, Moroccanoil, ja Olaplex. Ihonhoidon kategoriasta löydät seerumeita, öljyjä, kosteutusrasvoja ja auringonsuojia muun muassa merkeiltä Exuviance ja Medik8. Meikeistä sen sijaan löydät meikkivoiteita, puutereita, ripsivärejä, huulipunia, luomivärejä ja monia muita muun muassa merkeiltä Lumene, Max Factor, L'oréal, Maybelline, Sensai, Estee Lauder, Shiseido, NYX Professional Makeup ja Lancome. 


Hajuvesi.fin palvelut
Hajuvesi.fi on täysin digitaalinen kauppa, joten pääset käsiksi heidän tuotteisiinsa tilaamalla ne verkosta. He lupaavat nopean toimituksen 2-5 päivässä ja tilaukset, jotka on asetettu sinä päivänä ennen klo 14.00, lähetetään samana päivänä. Kuten muissakin verkkokaupoissa, voit tehdä palautuksen 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jos tuotteet ovat käyttämättömiä. Sivusto lähettää sinulle palautuslapun, jolla saat lähetettyä tuotteet takaisin heille täysin ilmaiseksi, joka on mahtavaa! Jos Hajuvesi.fi ei kuitenkaan hyväksy palautusta, koska tuotteet on avattuja tai käytettyjä, he veloittavat 10€:n toimitusmaksun. 

Hyvä asia tästä verkkokaupasta on se, että paketit lähetetään tavarakirjeenä ja tuodaan suoraan postilaatikkoosi, jos se suinkin vain mahtuu. Muussa tapauksessa paketit voidaan hakea lähimmästä postistasi. Postitusmaksu on normaalisti 3,95€. Hajuvesi.fin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin, ja he lupaavat vastata vuorokaudessa arkisin. 

Valitukset, kiitokset ja vinkit 
Oletko koskaan tilannut hajuvesiä tai muuta kosmetiikkaa Hajuvesi.fistä? Onko siitä ehkä tullut säännöllinen paikka shoppailla hajuvesiä, vai oletko vain kasuaali asiakas? Haluamme kuulla kaiken, mitä ajattelet tästä yrityksestä. Kuinka nopeasti tilauksesi ilmestyi kotiovellesi tai lähimpään postiin? Tuoksuiko hajuvesi siltä, miltä kuvittelit sen tuoksuvan? Olivatko tuotteet täysin aitoja ja laadukkaita? Auttoivatko seerumit ja öljyt ihoasi? Auttoiko asiakaspalvelu sinua tarvittaessa, olivatko he ystävällisiä? Kirjoita asiakaspalaute tälle sivustolle ja kerro kokemuksestasi, mielipiteesi ja arviostasi tästä yrityksestä. Arviosi saattaa hyvinkin auttaa muita päättämään ja saamaan idean siitä, mitä odottaa sivustolta ja sen tuotteilta.

Kuinka laadukkaat hajuvedet ja muut kosmetiikkatuotteet ovat Hajuvesi.fillä? Lue arvioita tästä yrityksestä, joka myy ylellisiä ja kuuluisuuden henkilöiden kanssa tehtyjä hajuvesiä ja ammattilaisten käyttämiä hiustenhoitotuotteita.