Storytel

Kaikki arvostelut

Storytel

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Storytel

Onko sinun kirjahyllysi korvannut äänikirjat tai oletko harkinnut aloittavasi äänikirjojen kuuntelun? Äänikirjat ovat nousseet todella suosituksi ja uusi trendi jatkaa kasvuaan koko ajan. Perinteiset kirjat vetoavat edelleen moniin ja toisille sähköisten kirjojen lukeminen siirtänyt kirjahyllyt sähköiseksi. Äänikirjat ovat kuitenkin lyöneet läpi niiden suosio kasvaa koko ajan. Äänikirjoja voi kuunnella missä vain ja valikoima sekä palveluntarjoajien verkko on kasvanut jo hyvin kattavaksi. Miten sinä voit aloittaa äänikirjojen kuuntelun? Tarjoajia on paljon ja jokaisella on omat etunsa ja tarjontansa. Tutustu tällä sivulla Storytel äänikirjoja tarjoavaan verkkopalveluun. Millainen palvelu on Storytel? Millainen valikoima heiltä löytyy? Miten kuuntelun voi aloittaa ja mitä se maksaa? Miten asiakaspalvelu toimii? Lue vastaukset alapuolelta ja tutustu myös muiden Suomiarvostelut käyttäjien kommentteihin ja arvioihin Storytel palveluntarjoajasta. Katso vinkit ja tee oma päätöksesi haluatko kuunnella äänikirjoja heidän palvelussaan.

Tietoa Storytel
Storytel Oy on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2016
. Se kuuluu ruotsalaiseen Storytel konserniin, joka on perustettu vuonna 2005 ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Yritys toimii tällä hetkellä yli 20 eri maassa ja se on digitaalisen kirjapalvelun lisäksi myös kustannuskonserni. Konserniin kuuluu monia kustantamoita, kuten Norstedts, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms ja Norstedts Kartor, Gummerus Kustannus, Massolit. Storytel Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 8,3 miljoonaa euroa ja se työllisti 9 henkilöä suomessa.

Storytel tuotteet ja palvelut
Storytel tarjoaa erittäin laajan yli 300 000 tuotteen valikoiman
erilaisia sisältöjä. Niihin lukeutuu äänikirjat, e-kirjat, podcastit ja uniikit Storytel Original sisällöt. Valikoimasta löytyy eri sisältöä kategorioista, kuten lapset, elämänkerrat, dekkarit, tietokirjallisuus, erotiikka, liike-elämä, fantasia, historia, klassikot, romaanit, runot, kielet, hyvinvointi, jännitys ja monet muut kategoriat. Palvelu toimii lähes samalla tavalla kuin tunnetut suoratoistopalvelut. Palvelun rekisteröidytään käyttäjäksi, jonka jälkeen on mahdollisuus kuunnella ja lukea sisältöä niin paljon kuin haluaa. Palvelun käyttö toimii kuukausimaksuperusteisesti ja kaikki sisältö on saatavilla 16,99 euron kuukausimaksulla. Jos palveluita ei käytä paljoa, voi vaihtoehtoisesti ottaa kevyemmän palvelun, jossa on rajoitettu aika lukemiselle ja kuuntelemiselle. Tämän kevyemmän version voi ostaa 9,99 euron kuukausimaksulla. Lisäksi koko perhe voi hyödyntää palvelua edullisemman Storytel Family palvelun avulla ja jokaisessa tilauksessa on lisäksi ilmainen Kids Mode, joka suodattaa sopivan sisällön valmiiksi perheen pienimmille. Lukemista varten voi palvelusta ostaa erillisen lukulaitteen, joka on optimoitu e-kirjojen lukemista varten. Verkkokaupasta saa ostettua myös lahjakortteja, joiden avulla palvelun käyttöä voi ostaa lahjaksi. 

Palvelun käytön aloittaminen tapahtuu rekisteröitymällä käyttäjäksi ja uudet käyttäjät voivat kokeilla ilmaiseksi palvelua 30 päivän ajan. Rekisteröityessä valitaan haluttu palvelu ja sen jälkeen tilauksen maksaminen tapahtuu automaattisesti jokaisena kuukautena pankkikortin (Visa&Mastercard) tai MobilePayn kautta. Tilaus veloitetaan maksutavalta 30 vuorokauden välein. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@storytel.com. Lisäksi verkkosivuilla on tarjolla usein kysytyt kysymykset osio, josta saa vastauksen moniin haasteisiin liittyen tilaukseen, palvelun käyttämiseen, maksamiseen ja muihin esimerkiksi teknisiin ongelmiin. Tilauksen voi peruuttaa milloin vain verkkopalvelun kautta ja palvelua voi käyttää maksetun tilausjakson loppuun asti.

Suositukset, valitukset ja vinkit Storytell palvelulle
Millaista on käyttää storytel palvelua? Oletko sinä ollut tilaajana? Me Suomiarvostelut sivustolla haluaisimme kuulla juuri sinun kokemuksista. Kerro kokemuksista meille ja jätä kommenttisi, miksi kyseistä palvelua kannattaa tai ei kannata käyttää. Kaikki kommentit ja arviot ovat erittäin tärkeitä. Niiden avulla myös muut saavat lisätietoa siitä, millaisesta palvelusta on kyse. Myös sinä voit lukea muiden kokemuksista, ennen kuin teet oman päätöksen Storytel palvelun käytön aloittamisesta.