BookBeat

Kaikki arvostelut

BookBeat

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

BookBeat

Kirjallisuus on kaikkien ihmisten elämälle eduksi - iästä riippumatta. Lapset voivat oppia niiden kautta maailmasta, nuoret kehittävät niiden kautta yhteyden historiaan, aikuisiällä niistä on apua uralla ja vanhana ne auttavat ylläpitämään tervettä aivojen toimintaa ja muistia. 
Jos kyseisen harrastuksen tahtoo aloittaa, ei se enää edellytä kirjastossa tai kirjakaupassa käymistä kuten entisaikoina. Kirjoja, monien muiden hyödykkeiden tavoin, ostetaan aiempaa enemmän netistä. Mutta entä jos jo vain yhden kirjan hinnalla saisi pääsyn useisiin kirjoihin? Tai voisi kuunnella kirjoja vaikkapa kotitöitä tehdessä enemmän keskittymistä vaativan lukemisen sijaan?
Tätä varten on perustettu erilaisia kuukausitilauksiin perustuvia äänikirjapalveluja, joista eräs on BookBeat. Millainen tämä paljon mainostettu palvelu sitten on? Onnistuuko tilauksen peruutus helposti? Löytyykö sovelluksen valikoimasta todella kirjoja mihin vain makuun? Palvelusta opit lisää muiden asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia ja mielipiteitä lukemalla.


Tietoa BookBeat -yrityksestä
BookBeat on vuonna 2015 perustettu tilausperusteinen ääni- ja e-kirjoja välittävä palvelu. Yritys erottuu muusta markkinoiden tarjonnasta sillä, että palvelun käytön edellyttämää kiinteää kuukausimaksua vastaan kirjallisuuden selaaminen kuunnellen tai lukien on parhaimmillaan rajoittamatonta. Palvelun valikoima Suomessa kattaa useimmat kustantamot ja yritys on panostanut viime vuosina suomenkielisen mainonnan lisäksi myös suomenkielisten äänikirjojen tarjontaan. 
Yritys on osa Bonnier-konsernia, johon kuuluvat tunnetuista suomalaiskustantamoista WSOY, Tammi sekä Kosmos. Palvelu toimii Android-, iPhone ja iPad -laitteille ladattavalla BookBeat-sovelluksella. Suomessa yritys on äänikirjapalvelujen selvä markkinajohtaja, ja vastasikin vuonna 2017 jopa 90 prosenttia maan digitaalisten kirjojen markkinan kasvusta.


BookBeat palvelutarjonta
Muihin äänikirjapalveluihin verrattuna BookBeatin erikoisuus ja vahvuus on, että se tarjoaa asiakkailleen lähes aina vähintään 2 viikon maksuttoman kokeilujakson. Tämän jälkeen e- ja äänikirjoista asiakkaan on maksettava vähintään 9,99 euroa kuukaudessa, mikä on varsin lähellä muiden tilausperusteisten viihdepalvelujen hintatasoa
Tuon kymmenisen euroa kuukaudessa maksavan BookBeat Basic -tilauksen lisäksi asiakkaan valittavissa on myös BookBeat Premium, johon ei sisälly kuuntelurajoituksia. Basic-tilauksella äänikirjoja voi kuunnella enintään 20 tuntia kuukaudessa. Myös e-kirjojen arvioitu lukuaika lasketaan käytettyihin tunteihin. Jos tilaukseen tahtoo lisätä profiileja esimerkiksi muita perheenjäseniä varten, on tämän hinta kummissakin tilaustyypeissä 4,90 euroa kuukaudessa.
Tilauksiin ei sisälly sitovaa määräaikaa. Jos siis havaitseekin palvelun sopivan huonosti tiettyyn elämäntilanteeseen vaikkapa työkiireiden muuttuessa, voi tilauksen lakkauttaa koska vain. Tämä pätee myös kokeilujaksoon – jos tilauksen peruuttaa sen aikana, ei seuraavaa kuukausijaksoa peritä. Kuuntelua tai lukemista ei kuitenkaan voi jatkaa peruutuksen jälkeen tilausta uusimatta.
Palveluun rekisteröidytään sen omien nettisivujen kautta, jonka jälkeen itse kirjojen käyttö tapahtuu mobiililaitteella. Sivustolle kirjautumisen jälkeen löytyvästä Tilaus-osiosta tapahtuu myös tilauksen lopettaminen. Jos palvelun käytön tahtoo jossain vaiheessa aloittaa uudelleen, tapahtuu tämä kirjautumalla käyttötilille, valitsemalla haluamansa tilauspaketin sekä klikkaamalla ’Aktivoi tilaus’. 


Valitukset, kiitokset ja vinkit BookBeatin toimintaan liittyen
Oletko aloittanut BookBeatin kuukausitilauksen vasta äskettäin tai ollut palvelun asiakas jo pidemmän aikaa? Millainen on sovelluksen kirjavalikoima omasta mielestäsi? Kaikkien miellyttäminen on vaikeaa, ja siksi oikeastaan minkä tahansa alan palvelu, jonka valikoima on tarpeeksi laaja miellyttämään monia eri asiakastyyppejä, on taatusti alansa edelläkävijä
Jos palvelu on ollut arkeasi rikastava, on positiivisen arvion antaminen erinomainen tapa kiittää sitä tästä. Oli kyseessä sitten suuri tai pieni yritys, auttavat todenmukaiset arviot uusia asiakkaita ohjautumaan laadukkaiden yritysten pariin. Mikäli siis tahdot edesauttaa oikeudenmukaisten markkinoiden syntyä, kerro omasta kokemuksestasi täällä – se vie vain muutaman minuutin, mutta omaa silti suuremman vaikutuksen, kuin ehkä ensisilmäyksellä luulisi.