SuomiArvostelut

  Arvostelut BookBeat

  Kirjallisuus on kaikkien ihmisten elämälle eduksi - iästä riippumatta. Lapset voivat oppia niiden kautta maailmasta, nuoret kehittävät niiden kautta yhteyden historiaan, aikuisiällä niistä on apua uralla ja vanhana ne auttavat ylläpitämään tervettä aivojen toimintaa ja muistia.
  Jos kyseisen harrastuksen tahtoo aloittaa, ei se enää edellytä kirjastossa tai kirjakaupassa käymistä kuten entisaikoina. Kirjoja, monien muiden hyödykkeiden tavoin, ostetaan aiempaa enemmän netistä. Mutta entä jos jo vain yhden kirjan hinnalla saisi pääsyn useisiin kirjoihin? Tai voisi kuunnella kirjoja vaikkapa kotitöitä tehdessä enemmän keskittymistä vaativan lukemisen sijaan?
  Tätä varten on perustettu erilaisia kuukausitilauksiin perustuvia äänikirjapalveluja, joista eräs on BookBeat. Millainen tämä paljon mainostettu palvelu sitten on? Onnistuuko tilauksen peruutus helposti? Löytyykö sovelluksen valikoimasta todella kirjoja mihin vain makuun? Palvelusta opit lisää muiden asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia ja mielipiteitä lukemalla.

  Tietoa BookBeat -yrityksestä

  BookBeat on vuonna 2015 perustettu tilausperusteinen ääni- ja e-kirjoja välittävä palvelu. Yritys erottuu muusta markkinoiden tarjonnasta sillä, että palvelun käytön edellyttämää kiinteää kuukausimaksua vastaan kirjallisuuden selaaminen kuunnellen tai lukien on parhaimmillaan rajoittamatonta. Palvelun valikoima Suomessa kattaa useimmat kustantamot ja yritys on panostanut viime vuosina suomenkielisen mainonnan lisäksi myös suomenkielisten äänikirjojen tarjontaan.
  Yritys on osa Bonnier-konsernia, johon kuuluvat tunnetuista suomalaiskustantamoista WSOY, Tammi sekä Kosmos. Palvelu toimii Android-, iPhone ja iPad -laitteille ladattavalla BookBeat-sovelluksella. Suomessa yritys on äänikirjapalvelujen selvä markkinajohtaja, ja vastasikin vuonna 2017 jopa 90 prosenttia maan digitaalisten kirjojen markkinan kasvusta.

  ✨ Tätä on arki ruuan verkkokaupan keräilijänä 🍎🥦⎪Töissä HOK-Elannossa⎪Duunitori

  BookBeat palvelutarjonta

  Muihin äänikirjapalveluihin verrattuna BookBeatin erikoisuus ja vahvuus on, että se tarjoaa asiakkailleen lähes aina vähintään 2 viikon maksuttoman kokeilujakson. Tämän jälkeen e- ja äänikirjoista asiakkaan on maksettava vähintään 9,99 euroa kuukaudessa, mikä on varsin lähellä muiden tilausperusteisten viihdepalvelujen hintatasoa.
  Tuon kymmenisen euroa kuukaudessa maksavan BookBeat Basic -tilauksen lisäksi asiakkaan valittavissa on myös BookBeat Premium, johon ei sisälly kuuntelurajoituksia. Basic-tilauksella äänikirjoja voi kuunnella enintään 20 tuntia kuukaudessa. Myös e-kirjojen arvioitu lukuaika lasketaan käytettyihin tunteihin. Jos tilaukseen tahtoo lisätä profiileja esimerkiksi muita perheenjäseniä varten, on tämän hinta kummissakin tilaustyypeissä 4,90 euroa kuukaudessa.
  Tilauksiin ei sisälly sitovaa määräaikaa. Jos siis havaitseekin palvelun sopivan huonosti tiettyyn elämäntilanteeseen vaikkapa työkiireiden muuttuessa, voi tilauksen lakkauttaa koska vain. Tämä pätee myös kokeilujaksoon – jos tilauksen peruuttaa sen aikana, ei seuraavaa kuukausijaksoa peritä. Kuuntelua tai lukemista ei kuitenkaan voi jatkaa peruutuksen jälkeen tilausta uusimatta.
  Palveluun rekisteröidytään sen omien nettisivujen kautta, jonka jälkeen itse kirjojen käyttö tapahtuu mobiililaitteella. Sivustolle kirjautumisen jälkeen löytyvästä Tilaus-osiosta tapahtuu myös tilauksen lopettaminen. Jos palvelun käytön tahtoo jossain vaiheessa aloittaa uudelleen, tapahtuu tämä kirjautumalla käyttötilille, valitsemalla haluamansa tilauspaketin sekä klikkaamalla ’Aktivoi tilaus’.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit BookBeatin toimintaan liittyen

  Oletko aloittanut BookBeatin kuukausitilauksen vasta äskettäin tai ollut palvelun asiakas jo pidemmän aikaa? Millainen on sovelluksen kirjavalikoima omasta mielestäsi? Kaikkien miellyttäminen on vaikeaa, ja siksi oikeastaan minkä tahansa alan palvelu, jonka valikoima on tarpeeksi laaja miellyttämään monia eri asiakastyyppejä, on taatusti alansa edelläkävijä.
  Jos palvelu on ollut arkeasi rikastava, on positiivisen arvion antaminen erinomainen tapa kiittää sitä tästä. Oli kyseessä sitten suuri tai pieni yritys, auttavat todenmukaiset arviot uusia asiakkaita ohjautumaan laadukkaiden yritysten pariin. Mikäli siis tahdot edesauttaa oikeudenmukaisten markkinoiden syntyä, kerro omasta kokemuksestasi täällä – se vie vain muutaman minuutin, mutta omaa silti suuremman vaikutuksen, kuin ehkä ensisilmäyksellä luulisi.

  BookBeat
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa BookBeat

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko BookBeat luotettava yritys?

  BookBeat on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja BookBeat tarjoaa?

  BookBeat on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä BookBeat-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.