LEGO

Kaikki arvostelut

LEGO

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Gearbest

Gearbest

0 arvostelut

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mit&...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

LEGO

LEGO arvostelut:
Mitä ostaisin lapselleni syntymäpäivälahjaksi? Erilaisia mielenkiintoisia leluja on nykyään saatavilla kaikenlaisissa hinta-ja laatuluokissa. Monet lapset ovat jo pitkään pitäneet erilaisista rakennuspalikoista. Rakennuslelut parantavat lasten ongelmanratkaisukykyä ja motoriikkaa. Uniikkien rakennelmien suunnittelu kehittää myös luovuutta ja mielikuvitusta. Rakennusleluja on kaiken ikäisille; vauvoille tarkoitetuista puupalikoista nykyaikaisiin robotiikkaa hyödyntäviin rakennelmiin. Rakennuslelut ovat useimmiten laadukkaita ja kestäviä, monet leluista säilyvät sisarukselta toiselle. Ihmiset hankkivat entistä enemmän tavaroita verkkokaupoista. Myös monet tunnetut lelumerkit ja lelukaupat ovat laajentaneet verkkokauppojen tarjontaansa. Lasten syntymäpäivä-ja joululahjat on helppo ostaa verkosta, koska sopivimmat lelut voi tilata suoraan omalta kotisohvalta, ilman käyntiä usein meluisassa ja kalliissa lelukaupassa. Mutta mitkä verkkokaupat ovat luotettavia? Entä kuinka pitkä toimitusaika verkkokaupoilla on? Lukemalla leluja myyvien verkkokauppojen arvosteluja voit valita itsellesi verkkokaupan, joka on omiin tarpeisiisi kaikista sopivin. 

Yksi tunnetuimmista rakennuspalikoiden valmistajista on tanskalainen LEGO. LEGOn rakennuspalikoita on paljon eri ikäisille ja tasoisille rakentajille. Myös LEGOja voi nykyään tilata suoraan verkkokaupasta. Lukemalla LEGOn verkkokaupan aikaisempien asiakkaiden oikeita arvosteluja asiakaskokemuksestaan, voit päättää onko tämä verkkokauppa juuri sinulle sopiva lelukauppa. 

Mikä on LEGO?
Nimi LEGO tulee kahdesta tanskalaisesta sanasta "leg godt", suomeksi "leiki hyvin". Lego group perustettiin vuonna 1932. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Billundissa, Tanskassa. Sen perustaja oli tanskalainen Ole Kirk Kristiansen. Yritys on periytynyt suvussa sukupolvelta toiselle ja sen nykyinen omistaja on Kjeld Kirk Kristiansen, yrityksen perustajan lapsenlapsi. LEGO on nykyään suuri kansainvälinen yhtiö ja yksi maailman suurimpia lelujen valmistajia. Sen päätuote on muovinen legopalikka, joka lanseerattiin nykyisessä muodossaan vuonna 1958. Palikan muotoilu mahdollistaa kaikenlaisten rakennelmien tekemisen. 

Millainen verkkokauppa LEGO.com on?
LEGO.com jakautuu kahteen eri osioon. Sivustolla on LEGO verkkokauppa ja lapsille suunnattu alue, jossa lapset voivat kokeilla lego-aiheisia tietokonepelejä. Verkkokaupassa leluja voi etsiä usealla eri tavalla. Sopivia leluja voi etsiä ostoskriteerin, kuten esimerkiksi tuotteen hinnan tai käyttäjän iän avulla. Leluja voi etsiä myös tietyn LEGO teeman avulla, teemoja ovat esimerkiksi Friends tai Harry Potter. Kolmas tapa etsiä sopivia tuotteita on kiinnostuksen kohteen mukaan. Kiinnostuksenkohteiksi on listattu esimerkiksi prinsessat ja eläimet. Sivuston etusivulla yritys suosittelee mahdollisesti asiakkaalle sopivia tuotteita ja esittelee uutuustuotteita. Yli 55€ tilauksiin saa aina ilmaisen toimituksen ja toimitusaika on vakiotoimituksessa Suomeen noin 5-7 arkipäivää. Pikatoimituksella tuotteen saa jo 1-2 arkipäivässä. Vakiotoimituksen hinta on enintään 55€ tuotteissa 5,95€ ja muuten ilmainen. Pikatoimitus maksaa 29€. Tuotteita voi tilata myös lahjaksi suoraan esimerkiksi ystävälle tai sukulaiselle, jolloin tuotteet toimitetaan suoraan lahjan vastaanottajan osoitteeseen, ilman kuittia tai muita hintatietoja. LEGO ei toimita tuotteitaan Ahvenanmaalle. Asiakkaan on mahdollisuus liittyä ilmaiseen LEGO VIP kanta-asiakasohjelmaan, josta voi saada ajankohtaisia etuja ja bonuspisteitä ostoksista. 

Kehuja, valituksia ja vinkkejä LEGO.com:
Oletko asioinut aikaisemmin LEGO.com verkkokaupassa? Millainen kokemuksesi oli? Oliko tilauksessasi tai toimituksessa jotain ongelmia? Oletko mahdollisesti liittynyt kanta-asiakasohjelmaan? Oliko liittymisestä mielestäsi hyötyä? Oletko ollut tyytyväinen asiakaspalvelun toimintaan ongelmatilanteissa? Sopiku ostettu tuote sen käyttäjälle - eli lapselle? 

Kerro meille kokemuksesi LEGO verkkokaupasta. Voit kertoa koko kokemuksesi tai vain osan siitä, jos et halua jakaa kaikkea. Jakamalla kokemuksesi LEGO.com verkkokaupasta kerrot uusille asiakkaille mitä he voivat odottaa tältä yritykseltä. 

Onko LEGO.com sinun tarpeisiisi sopiva verkkokauppa? Voit selvittää tämän lukemalla LEGO.comin aikaisempien asiakkaiden kokemuksia tuotteista, toimituksesta ja muista askarruttavista asioista.