SuomiArvostelut

  Arvostelut Lelufantti

  Tarvitseeko sinun hankkia leluja? Kiinnostaako sinua legot? Oletko vailla esimerkiksi kivaa ajanvietepeliä? Vai haluatko päivittää lapsesi lelutarpeet pariksi kuukaudeksi? Lelufantti voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Lelufantista
  Lelufantti on leluihin keskittyvä verkkokauppa, jonka omistaa yritys nimeltään Gifted Group Oy, joka on perustettu vuonna 2011. Gifted Group on yritys, jonka kotipaikka onHelsinki, ja pääasiallisena toimialana on verkkokaupat. Muut tohon konserniin kuuluvat yritykset ovat Mulletoi, Kokkiman, Inessa ja Band Company. Lelufantilla on noutopisteensä tilauksille osoitteesta Itälahdenkatu 20, 00210 Helsinki. Sen asiakaspalvelun puhelinumero on: 075 328 5107 ja sähköposti on info@lelufantti.com. Lisäksi on mahdollista ottaa yhteyttä WhatsApp-viesteillä myös. Lelufantissa 60 euron ostoksella saa ilmaisen toimituksen ja yli 100 € ostoksissa paketin mukana 10 euron lahjakortti seuraavaa ostosta ajatellen.

  Lelufantin tuotteet ja palvelut
  Lelufantista löytää jo vuosikymmeniä markkinoilla olleet leluklassikot, mutta myös tuoreampia uutuuksia. Lelufantti verkkokaupasta löytyy lähes kaikki leikkikalutyypit aina kasattavista ja koottavista (lego)palikoista nukkeihin ja teddykarhuihin. Olipa kyse teddystä, nallesta tai nopeista leikkiautoista tunnetuimmat lelumerkit ovat edustettuina.

  Lelufantissa riittää selattavaa johtuen lelujen runsaasta määrästä. Siksi Lelufantti on jaotellut tuhannet tuotteet erilaisiin ikäryhmiin, merkkeihin sekä kategorioihin. Tuote-esittelyiden ohella selkeät kuvat auttavat ostopäätöksen tekemisessä. Sivustolta löytyy myös navigointia helpottava hakusanapalvelu. Etusivulle listataan, mitkä juuri nyt ovat suosituimpia ja viimeisimpiä lasten huippumerkkejä. Lelufantti myös muistuttaa asiakkaita uusista tarjouksista sekä etuhinnoista ja he nostavat joka kuukausi yhden lelun kuukauden tuotteeksi eli Krokodiiliksi, jonka saa erikoishinnalla. Lelufantti tarjoaa myös uutiskirjeen, jolloin kyseistä etua voi käyttää esimerkiksi lahjaidean löytämisessä. Lelufantti takaa myös tyytyväisyystakuun. Kaikilla verkkokaupasta tilatuilla avaamattomilla ja/tai käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli ostettu tuote on jostain syystä viallinen tai ei haluakaan pitää sitä, niin sen voi palauttaa ilman kysymyksiä takaisin verkkokauppaan. Kaiken kaikkiaan tuotemerkkejä on yli sata ja tuotekategorioita ainakin 26, mistä valita paristoista nukkeihin ja koulutarvikkeisiin. Lelufantissa maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay tietysti Collector bankin lasku ja eri osamaksupalvelut

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Lelufantista

  Toimiko tämän verkkopalvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi huonosti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  MC Taxman - Tuhti Joulu

  Lelufantti
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lelufantti

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lelufantti luotettava yritys?

  Lelufantti on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lelufantti tarjoaa?

  Lelufantti on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lelufantti-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.